Hľadáte dovolenku plnú relaxu? Vyberte sa do Boutique Hotela Corso ****, ubytujte sa len pár minút od slávnych Zámockých kúpeľov a nechajte sa rozmaznávať. Hotel vám poskytne skvelú polpenziu s raňajkami a servírovanými večerami a okrem pobytu v kúpeľoch si užijete aj prehliadku neďalekého hradu Gyula a ďalších krásnych pamiatok v okolí.

O ubytovaní

Boutique Hotel Corso **** sa nachádza v maďarskom kúpeľnom meste Gyula, neďaleko hraníc s Rumunskom. Len niekoľko minút od hotela (900 m) sa nachádzajú najobľúbenejšie miestne atrakcie - Gyula Castle a najmä krásny zámecký park s kúpeľmi.

Gotický hrad Gyula bol spolu s hradmi Eger a Szigetvár jedným z najlepšie opevnených stredovekých sídiel. V súčasnosti je sídlom historického múzea a od roku 1964 sa tu v lete pravidelne konajú divadelné predstavenia a iné kultúrne podujatia. Okrem hradu a zámockého parku s kúpeľmi k ďalším zaujímavým pamiatkam patrí Socha anamorfózy (500 m), unikátne Svetové hodiny (350 m) a Storočná cukráreň (140 m), založená v roku 1840. Dnes funguje ako múzeum cukrární.

Čo ešte stojí za to vidieť v okolí hotela? Pozrite si krásne kostoly - Kostol Panny Márie Nadi (200 m) z 18. storočia, Kostol svätého Jozefa (750 m) z 19. storočia alebo Kostol rumunského pravoslávneho biskupstva Miklósváros (1,2 km). Pozrite si Galériu Köröspart (600 m) a obrazovú Kohanskú galériu (500 m) alebo si prezrite Pamätný dom Erkela (700 m) a Mestský dom Ladics (210 m), kde si môžete pozrieť spôsob života ľudí 19. a 20. storočia. Na hranici mesta sa nachádza aj prírodná rezervácia s Roľníckym múzeom (11,6 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 20 moderných izieb. Izby sú inšpirované prírodou, každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a vo všetkých priestoroch budete mať k dispozícii WiFi pripojenie.

Izby Standard sú k dispozícii s manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami. K vybaveniu izieb patrí klimatizácia, LCD TV, minibar, trezor a telefón. V kúpeľni nájdete toaletné potreby, sušič vlasov a župany.

Izby Superior sú priestrannejšie, majú rozlohu 38 m² a okrem manželskej postele alebo 2 samostatných postelí je v nich aj rozkladacia pohovka, na ktorej sa môžu ubytovať až 2 osoby. Okrem štandardného vybavenia (klimatizácia, TV, minibar, trezor, telefón) je v izbe aj DVD prehrávač a mini hifi veža. Výhodou je aj pekný výhľad do dvora, jedna z izieb má vlastnú terasu a kúpeľňu s rohovou vaňou. V kúpeľni sú k dispozícii toaletné potreby, sušič vlasov a župany.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky sa postará hotelová jedáleň, kde sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu. Na výber budete mať z lokálnych špecialít aj medzinárodných pokrmov a jedlá sú skutočnou potechou pre oko aj pre žalúdok.

Kde budete relaxovať?

Perlou hotela je wellness centrum Corso Kincse s hydromasážnou vírivkou (35-36 °C), masážnym lôžkom SpaPro a 5 saunami - infrasaunou, fínskou saunou, parným kúpeľom, soľnou komorou a aromatickou kabínou.

Vyskúšajte aj neďaleké Zámecké kúpele, ktoré sú považované za jedny z najkrajších kúpeľov v Maďarsku. Obklopení prírodným prostredím krásneho zámockého parku si užijete liečebný areál s liečivými kúpeľmi a rôznymi procedúrami, Aquapark Aquapalace s rekreačnými, zážitkovými, vírivými a detskými bazénmi, šmýkačkami a ďalšími atrakciami, vnútornými a vonkajšími bazénmi, vonkajším detským svetom a Svetom sauny s fínskou, parnou, infračervenou a panoramatickou saunou a špeciálnymi saunami Bastion a Casanova.

Corso Boutique Hotel ****

Corso Boutique Hotel ****

Megyeház utca 1 , Gyula
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Benefit Work Kft. IČ: 0409012879


+36 66 644 924

info@gyulahotelcorso.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 2 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1 km