O ubytovaní

Hotel Shubu Zen Vendégház sa nachádza v maďarskom meste Szilvásvárad na okraji Národného parku Bukové hory a v blízkosti kúpeľného mesta Eger (26,6 km). Úchvatná príroda Bukových hôr a pôsobivá história siahajúca až do praveku sú najväčšími lákadlami tejto lokality. Ako už názov penziónu napovedá, dovolenka tu sa nesie v duchu pokoja a oddychu.

Skvelé výletné ciele vám poslúžia na načerpanie energie a objavovanie nových vecí. Milovníci histórie si radi pozrú najväčší reformovaný kostol v Európe (1,5 km) alebo Orbánov dom z 19. storočia s múzeom (1,4 km). Navštíviť môžete aj Múzeum koní (1,1 km) a Historické múzeum voskových figurín (600 m). Miestnu prírodu môžete spoznávať na Náučnom chodníku Milénium (600 m) a krásny výhľad na ňu máte z rovnomennej vyhliadkovej veže (6,2 km).

Perlou tejto oblasti je údolie Szalajka (1,6 km), ktoré sa považuje za jedno z najkrajších v Maďarsku. Nechajte sa očariť pohľadom na Závojový vodopád (3,5 km), navštívte Lesné (3,5 km) a Lesnícke múzeum (2,6 km) alebo sa vydajte do hlbín jaskyne Istállóskő (4,4 km). Veľkú časť najobľúbenejších výletných cieľov spája lesná úzkokoľajná železnica, pri spoznávaní okolia nebudete musieť toľko chodiť pešo.

Na výlet sa môžete vydať aj do neďalekého Egeru (26,6 km), kde nájdete Turecké kúpele so stáročnou históriou, nový moderný kúpeľný komplex Egerszalók, Egerský hrad, Arcibiskupský palác, jednu z najstarších univerzít v Maďarsku a ďalšie skvelé pamiatky. Za návštevu stojí aj mesto Miskolc (50 km) a najmä jeho jaskynné kúpele Miskolctapolca. Predstavte si kúpanie v bazéne plnom liečivej termálnej vody, ktorý je obklopený nádhernou prírodnou jaskyňou. Niečo také naozaj nezažijete nikde inde.

Kde budete spať?

Izba Standard má rozlohu 18 m² a je vhodná pre až 3 osoby vďaka možnosti prístelky. Je vybavená manželskou posteľou, TV s plochou obrazovkou, chladničkou a stolom s posedením. Izba má vlastnú kúpeľňu so sušičom vlasov. K dispozícii je Wi-Fi pripojenie na internet a niektoré izby môžu mať balkón.

Rodinná izba (25 m²) pozostáva z 2 izieb, z ktorých jedna má manželskú posteľ a druhá poschodovú posteľ. Táto izba je vhodná aj pre dospelých a môžu sa v nej ubytovať až 4 osoby. K dispozícii je tiež TV, chladnička a priestor na posedenie. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sušičom vlasov a WiFi pripojenie, pričom výhodou je vlastný balkón.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno môžete začať bohatými bufetovými raňajkami v neďalekej reštaurácii Gasthaus (približne 300 m od ubytovania). Či už máte chuť na sladké, slané, studené alebo teplé, nájdete tu širokú ponuku. Podávajú sa tu aj chutné obedy a večere a jedálny lístok reštaurácie je plný medzinárodných špecialít.

Cestujete s deťmi?

Vďaka peknému vonkajšiemu detskému ihrisku sa vaše deti budú hrať do sýtosti na slnku a čerstvom vzduchu. Pre väčšie pohodlie je možné do niektorých izieb umiestniť aj detskú postieľku.

Niečo naviac

Chcete si vyskúšať svoje kulinárske zručnosti? K dispozícii budete mať vonkajší gril, ktorý vašej dovolenke dodá skvelú atmosféru. Pre aktívnych jedincov je k dispozícii aj úschovňa bicyklov.

Shubu Zen Vendégház

Shubu Zen Vendégház

Egri út 46/a , Szilvásvárad
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kónya Ákos IČ: 69303090-2-25


+36 706 363 103

shubuvendeghaz@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
7 km