Dovolenka v luxusnom rezorte priamo na brehu Balatonu - čo viac si priať? V Hotel Azúr **** máte istotu, že budú všetky vaše priania splnené. Tešte sa na obrovské, novo zrenovované wellness centrum, úžasný detský svet a výbornú polpenziu. Pri Balatone sa budete cítiť ako pri mori a v okolí nájdete toľko atrakcií, že ich za jednu dovolenku ani nestihnete všetky navštíviť.

O ubytovaní

Hotel Azúr **** je obrovský hotelový komplex s rozlohou viac ako 4 hektáre, rozsiahlym wellness centrom a 222 izbami. Nachádza sa v maďarskom meste Siofók, priamo na brehu legendárneho jazera Balaton. Na nedostatok aktivít v tejto oblasti sa nebudete môcť sťažovať, je to skvelá lokalita pre rodiny, športovcov, gurmánov a všetkých ostatných, každý si tu nájde niečo pre seba.

V lete sa na balatonskej pláži budete cítiť ako pri mori a možnosti sú podobné - okrem kúpania môžete vyskúšať rôzne vodné športy alebo si užiť plavbu loďou. Ak nepatríte medzi vodných fajnšmekrov, možno vás zláka jazda na bicykli po známom Balatonskom okruhu alebo pešia prehliadka okolia. Ak ste milovníkmi prírody a zvierat, vyberte sa na výlet do prírodnej rezervácie Töreki (8 km), na polostrov Tihány (15,8 km) alebo do Veszprémskej zoologickej záhrady (42 km).

Ak dávate prednosť akčnejšej dovolenke, vyskúšajte jazdu na motokárach v Balaton Go-Kart (6,2 km) alebo bobovú dráhu a ďalšie atrakcie v Balaton Bob Amusement Park (38 km). Zábavu a adrenalín si môžete užiť aj v Zamárdi Adventure Park (6 km), kde na vás čakajú rôzne lanové dráhy a obľúbený ziplining. Môžete sa vybrať aj za pamiatkami, napríklad do mesta Balatonfüred (23 km). Tu uvidíte 3 kostoly a kaštieľ Gomba z 18. storočia, ktorý je spolu s ďalšími stavbami súčasťou maďarského národného dedičstva.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z moderne a elegantne zariadených izieb. Samozrejme, s vlastnou kúpeľňou, klimatizáciou a Wi-Fi pripojením budete mať v izbe všetko pohodlie.

Izba Superior 2+0 je veľká 19 m² a 2+1 potom 26 m². Spaciemu priestoru dominuje pohodlná manželská posteľ a ak si vyberiete izbu s prístelkou, nájdete v nej aj rozkladací gauč. K vybaveniu patrí aj písací stôl, televízor a telefón. Izba má súkromný balkón s krásnym výhľadom a v kúpeľni sa nachádza priestranná vaňa**.

Rodinná izba Superior pozostáva z 2 samostatných spální, z ktorých každá má rozlohu 48 m². V jednej spálni nájdete manželskú posteľ, v druhej 2 samostatné postele, v izbe sa môžu ubytovať až 4 osoby. K dispozícii budete mať aj minibar, trezor, TV a telefón. K dispozícii je aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Pripravte sa na skvelý gastronomický zážitok. Stravovať sa budete formou polpenzie v reštaurácii Olive Garden, ktorá podáva bohaté raňajky a večere formou bufetu. Ochutnáte tu maďarské špeciality, ako aj stredomorskú kuchyňu a ďalšie medzinárodné jedlá. Pre najmenších hostí je pripravený aj špeciálny detský bufet.

Na obed, drink alebo malé občerstvenie môžete zájsť do Snack & Bowling Baru, kde, ako už názov napovedá, nájdete aj bowlingové dráhy a ďalšie aktivity (biliard, stolný futbal atď.). V lete je otvorená aj terasa Grill & Bar, kde si môžete vychutnať špeciality z grilu priamo pri bazéne. Vyskúšajte niektorý z čerstvých džúsov a šalátov v hotelovom Wellness bare alebo si sadnite so šálkou kávy v útulnom prostredí Lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Čerstvo zrekonštruované hotelové wellness centrum s rozlohou 3 700 m² je skutočným rajom pre relaxáciu. Súčasťou bazénového areálu je vnútorný a vonkajší zážitkový bazén, vnútorný a vonkajší detský bazén, vnútorný termálny bazén a vírivky, ktoré spolu tvoria vodnú plochu s rozlohou až 1 000 m².

V saunovom svete sa zohrejte v 3 fínskych saunách, aroma saune, infračervenej saune, soľnej kabíne, pare alebo vo vyhrievanom tepidáriu. K dispozícii je aj Kneippov chodník, ochladzovací bazén a zážitkové sprchy. A čo môže váš wellness zážitok ešte vylepšiť? Doprajte si masáž alebo inú relaxačnú procedúru s použitím luxusnej španielskej kozmetiky Germaine de Capuccini.

Cestujete s deťmi?

V hoteli na deti čaká celý detský svet plný dobrodružstiev a roztomilý maskot Little Azure. Súčasťou detského sveta je obrovská herňa, v ktorej sa v hlavnej sezóne koná víkendový animačný program vrátane športových hier, hodín keramiky, minidiskotéky a ďalších zábavných aktivít.

Ak cestujete s naozaj malými deťmi, určite oceníte, že si tu môžete prenajať kolísku, prebaľovací pult, ohrievač fliaš alebo ohrievač vody (všetko po predchádzajúcej rezervácii).

Niečo naviac

Okrem baru s bowlingom a biliardom si môžete zacvičiť aj v posilňovni s kardio a posilňovacími strojmi a činkami.

Hotel Azúr ****

Hotel Azúr ****

Erkel Ferenc utca 2. C. ép , Siófok
Maďarsko

0684 501 400

info@hotelazur.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
2 km
Aquapark
4,5 km