V Hoteli Golden Lake Resort **** si užijete dovolenku pri Balatone vo veľkom štýle! Rezort priamo na brehu jazera, prepychové wellness centrum, prémiové izby a luxusná polpenzia - to všetko máte na dosah ruky. Hotelový komplex sa navyše nachádza len kúsok od polostrova Tihany, plného voňavých levanduľových lánov, a ďalších krás balatonskej oblasti.

O ubytovaní

Hotel Golden Lake Resort **** láka návštevníkov na svoju úžasnú polohu v Balatonfürede, priamo na brehu legendárneho Balatonského jazera. Rezort je miestom pre dovolenku na vysokej úrovni - dôkazom toho je luxusné wellness centrum alebo jachtový prístav hneď vedľa hotela. V okolí Balatonu je však toľko zaujímavých miest a atrakcií, že by bola škoda zostať len za bránami hotelového komplexu.

V lete sa vyberte k vode a ste doslova len pár krokov od brehov Balatonu. Okrem kúpania si tu môžete užiť viac či menej adrenalínové vodné športy a plavby po jazere. Preplávajte na polostrov Tihany (7,4 km), ktorý vás očarí svojou nedotknutou prírodou, historickým bohatstvom a všadeprítomnými levanduľovými záhonmi. Vďaka nim sa mu dokonca prisudzuje prezývka „maďarské Provence“. A ak by vám chýbali zábavné vodné atrakcie, 1,7 km od hotela sa nachádza Annagora Aquapark, kde nechýbajú tobogany, šmýkačky a ďalšie atrakcie.

Prejdite sa centrom mesta, kde okrem iného nájdete historické budovy zaradené do maďarského národného zoznamu kultúrneho dedičstva. Za návštevu stojí napríklad Pamätný dom Móra Jókaiho (350 m), postavený v roku 1820, Vaszaryho vila, ktorá slúži ako centrum rôznych kultúrnych podujatí, alebo Dőryho letná rezidencia (450 m), považovaná za jednu z najkrajších budov v meste. O histórii mesta sa dozviete viac v Múzeu mesta (200 m) a krásnu atmosféru nasajete prechádzkou po Tagore Promenade (600 m).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej, pohodlne vybavenej izbe Premium. Môžete si vybrať z niekoľkých možností - s balkónom s výhľadom do stredomorskej záhrady, s čiastočným výhľadom na jazero a s panoramatickým výhľadom na Balaton.

Izby boli nedávno kompletne zrekonštruované, takže sa môžete tešiť na svieži, štýlový interiér vyladený do dokonalosti. Každá má rozlohu minimálne 24 m² a je vybavená vlastnou kúpeľňou, balkónom a WiFi pripojením. Vo vnútri nájdete manželskú posteľ (180x200 cm) alebo 2 oddelené postele (90x200 cm), TV, telefón, minibar, trezor, žehliaci set a set na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni sú k dispozícii župany, papuče, toaletné potreby a sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

O váš gastronomický zážitok sa postará reštaurácia Portunus s nádherným výhľadom na Balaton a menu plným maďarských a medzinárodných špecialít. Potom si môžete vychutnať šálku kávy alebo osviežujúci nápoj v Kapitánovom bare. Vyskúšajte ich špeciálny gin tonik.

Kde budete relaxovať?

Luxusné wellness centrum Venus bude vašou vstupenkou do sveta relaxu. Relaxujte vo vnútornej bazénovej časti s vírivkou a vyhrievaným bazénom, vonkajším bazénom, fínskou saunou s panoramatickým výhľadom na Balaton, infrasaunou, tepidáriom, caldáriom s bylinkovou parou, soľnou kabínou, frigidáriom (studený rímsky kúpeľ), Kneippovým chodníkom, aromaterapeutickou sprchou a stredomorskou relaxačnou zónou.

Ak sa naopak chcete trochu ponaťahovať, navštívte hotelové fitness centrum, kde na vás čakajú moderné kardio a posilňovacie stroje a ďalšie zariadenia. Za odmenu si môžete dopriať relaxačnú masáž alebo inú procedúru. Hotel ponúka aj regionálnu wellness kozmetiku Lavender Tihany, ktorá sa vyrába z voňavej levandule pestovanej na polostrove Tihany.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je vo wellness centre k dispozícii vnútorný vyhrievaný a vonkajší detský bazén.

Niečo naviac

V rezorte rozhodne nehrozí nuda, vyskúšajte golf alebo lekciu plachtenia, zúčastnite sa ochutnávky vína a užite si zaujímavé tematické večery. Súčasťou komplexu je aj prístav Silver Yacht port.

Golden Lake Resort Hotel ****

Golden Lake Resort Hotel ****

Zákonyi Ferenc Sétány 4 , Balatonfüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Silver Isnvest Kft. IČ: 19-09-5170809


06 87 583 000

sales@goldenlake.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
10 - 13 €/noc podľa sezóny

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
10 m
Aquapark
1,8 km