Nádherná príroda národného parku Matra, jedinečné maďarské pamiatky, zábavné atrakcie aj luxusný relax - to všetko na vás čaká pri pobyte v Avar Hoteli ****Superior. Tešiť sa môžete na výbornú polpenziu, moderné izby a obrovské, dvojposchodové wellness centrum, ktoré sa vám pravdepodobne ani nebude chcieť opúšťať.

O ubytovaní

Avar Hotel **** Superior sa nachádza v maďarskom mestečku Gyöngyös-Mátrafüred neďaleko pohoria a národného parku Matra a cca 85 km od Budapešti. V okolí hotela nájdete hneď niekoľko unikátov - najvyššie položený zábavný park v krajine v lome Sástó (4,2 km) a vôbec najvyšší bod Maďarska, Kékestető (11,4 km), z ktorého môžete v zime zísť dole rovno na lyžiach.

Navštíviť môžete tiež panstvo Orczy (6,3 km), v ktorom sídli Múzeum Matra. Dozviete sa viac nielen o živote miestnej šľachty, ale aj o prírodnom bohatstve regiónu, v záhrade totiž nájdete rozsiahly prírodovedný pavilón. Na milovníkov pamiatok čaká aj hrad Siroki (36,4 km) s jedinečnou expozíciou, ktorá vykresľuje každodenný život Osmanov zo 16. a 17. storočia.

A ak si chcete užiť trochu aktívnejšiu zábavu, vyrazte na krytú motokárovú dráhu Matra Kart (3,8 km), ktorá je v prevádzke po celý rok. V zime si zase nenechajte ujsť návštevu moderného lyžiarskeho areálu Mátraszentistván (24,1 km) s 10 zjazdovkami, večerným lyžovaním a fun parkom pre nadšencov snowboardingu a freeskiingu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe Superior s plochou 22 m². Každá izba má vlastný balkón, z ktorého sa môžete kochať výhľadom na okolie, kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom, klimatizáciu, WiFi pripojenie, televíziu, minibar, telefón a trezor.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky bude skvele postarané v hotelovej reštaurácii, kaviarni a Bowling bare. Reštaurácia zaujme moderným prostredím a výbornými pokrmami maďarskej, stredomorskej a medzinárodnej kuchyne. V kaviarni si vychutnáte príjemné rozhovory pri krbe, so šálkou kávy či pohárom vína. Bowling bar zase poslúži na večernú zábavu.

Kde budete relaxovať?

Obrovské hotelové wellness centrum sa rozprestiera na 2 poschodiach a ploche viac než 1000 m². K odpočinku tu môžete využiť:

  • Bazénový svet s krytým bazénom s hydromasážnymi prvkami, vírivkou a detským bazénom

  • Saunový svet s fínskou saunou, infrasaunou, parným kúpeľom, sanáriom, tepidáriom, soľnou jaskyňou, ľadovou fontánou a solárnou lúkou.

  • Privátnu SPA zónu Sweet Harmony s romantickou hudbou a osvetlením, vírivkou, saunou, zážitkovou sprchou, minibarom, TV a DVD prehrávačom.

  • Masážny salón s pestrou ponukou relaxačných procedúr.

Cestujete s deťmi?

Do priestrannej izby je možné nachystať detskú postieľku, vaničku, nočník či záchodovú doštičku. O zábavu tých najmenších sa postará vonkajšie detské ihrisko a vnútorná herňa, v ktorej sa v niektorých termínoch odohrávajú aj animácie.

Niečo naviac

Aktívni jedinci môžu využiť vybavené fitness centrum alebo vonkajší workout park. Zabavíte sa tiež pri hre bowlingu.

Avar Hotel ****superior

Avar Hotel ****superior

Parádi 24 , Mátrafüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Avar Hotel Kft. IČ: 01-09-352529


+36 37 333 302

foglalas@avarhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
4,9 km
Bežkovanie
22,7 km

Tipy na výlet

Pohorie Matra

Pohorie Matra Tip na výlet

Pohorie Matra je najvyššie pohorie Maďarska s najvyššie položenými dedinami i 4 najvyššími vrchmi Maďarska. Nachádza sa na severe krajiny, a to najmä v župe Heves, čiastočne aj v župe Nógrád. Pohorie Matra je zároveň chránenou krajinnou oblasťou (Mátrai Tájvédelmi Körzet) so vzácnymi a veľmi cennými druhmi rastlín. Táto lokalita sa vyníma aj rôznymi skalnými útvarmi, ktorých dominantou je tzv. „Rad skál“ skláňajúci sa nad priepasťou. Výlet pohorím Matra teda bude mať úplne všetko, čo od návštevy hôr očakávate!

Kam sa v rámci pohoria vydať na výlet?

  • po národnej Modrej ceste na horu Kékes
  • do obce Mátraverebély na najnavštevovanejšie pútnické miesto v Maďarsku (Svätá studnička - Szentkút)
  • pozrieť sa na Rad skál a ďalšie skalné útvary
  • k nádhernej vodnej nádrži Csorreti
  • tretia najvyššia hora Maďarska Galya-tető (Matranská hoľa), ktorá je obľúbená najmä lyžiarmi
  • do kúpeľov Mátrafüred (slovensky Matranské kúpele)
Chránená krajinná oblasť Kelet-Cserhát
Chránená krajinná oblasť Kelet-Cserhát
Mesto Eger
Mesto Eger
Hora Kékes
Hora Kékes