Ubytujte sa na juhu Maďarska medzi mestami Hódmezővásárhely a Segedín. Užijete si tu odpočinok uprostred prírody a priamo pri jazere. Ubytujete sa v apartmánoch až pre tri osoby, pochutnáte si na raňajkách a vyskúšate vodné športy. Ďaleko to nebudete mať ani do termálnych kúpeľov, ktoré sľubujú skvelý relax.

O ubytovaní

Apartmány Sun City Szabadidőközpont sa nachádzajú na juhu Maďarska pri meste Hódmezővásárhely. Hneď pri ubytovaní sa rozprestiera jazero, ktoré ponúka príležitosť na rekreáciu, oddych a vodné športy. Ubytujete sa tak priamo v centre zábavy a navyše to nebudete mať ďaleko ani do kúpeľov.

V jazere pri apartmánoch sa môžete vykúpať a užiť si veľa zábavy vďaka bohatej ponuke vodných športov a iných aktivít. Využívať je možné miestnu piesočnú pláž, na ktorej si skvele oddýchnete. Skúsite si wakeboarding, zažijete vodné lyžovanie a necháte deti vyšantiť sa na – ihrisku, šmykľavkách a detských atrakciách.

Potom, čo sa nabažíte zábavy pri jazere, vydajte sa spoznať okolie, ktoré ukrýva množstvo zaujímavostí. Začnite napríklad návštevou kultúrneho mesta Hódmezővásárhely (6,5 km), ktoré vás zaujme zachovaným námestím s radnicou, z ktorej je krásny panoramatický výhľad. V meste navyše môžete navštíviť kúpele Török Sándor (5 km) s termálnou vodou. Kúsok od ubytovania sa nachádzajú aj ďalšie kúpele, Borbála Fürdő (9,7 km), ktoré ponúkajú veľký areál s bazénmi, saunovým svetom a množstvom atrakcií pre deti.

Zaujímavé zážitky sľubuje návšteva jazera Fehér-tó (21 km), najväčšieho slaného jazera v Maďarsku, ktoré je súčasťou Národného parku Kiskunság. Vydajte sa sem na krásnu prechádzku chránenou krajinou, pozorujte vtáctvo a relaxujte. Od rezervácie to nebudete mať ďaleko do susedného mesta Segedín (20 km), kde na vás zase čaká bohatá história a krásne pamiatky.

More a pláže

K 16ha voľnočasovému areálu patrí aj obrovská piesočná pláž so stovkami ležadiel. Pláž je obklopená parkom s vysokými orechmi, ktoré vytvárajú príjemný tieň. Nechýbajú ani možnosti zábavy pre deti - 4 šmykľavky a vodné ihrisko.

Kde budete spať?

Vaším dočasným domovom pri jazere sa stane moderný apartmán zariadený v škandinávskom štýle. Ubytujte 2 hostí na manželskej posteli s možnosťou prístelky pre 1 ďalšiu osobu.

Súčasťou apartmánu je kuchynský kút so sporákom chladničkou, mikrovlnkou a všetkým vybavením na prípravu jedla. Samozrejmosťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a fénom. Nechýba LCD televízor, klimatizácia a bezplatné pripojenie k WiFi.

K apartmánu patrí súkromná terasa so záhradným nábytkom, na ktorej si počas dňa skvele oddýchnete.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Snack & Grill sa nachádza priamo na pláži a pohostí vás počas celého dňa. Výhodou je, že si sem môžete odskočiť na niečo dobré pod zub aj počas kúpania alebo slnenia pri jazere. Hneď vedľa reštaurácie sa totiž nachádza bufet, ktorý vám ponúkne občerstvenie a osviežujúce drinky.

Presklená reštaurácia s vonkajšou terasou vás pohostí tradičnými plážovými pokrmami, ako sú palacinky alebo hamburgery. Ochutnáte aj čerstvú pizzu alebo dobroty z grilu.

Ráno sa v reštaurácii servírujú bohaté raňajky formou bufetu.

Cestujete s deťmi?

Deti čaká pri jazere množstvo zábavných aktivít, od vodných športov cez vodné atrakcie a šmykľavky, až po detské ihrisko s pirátskou loďou a dobrodružným hradom. Veľa zážitkov čaká na najmenších hostí na vodnom skákacom hrade, na ktorý je vstup za poplatok.

Niečo naviac

Za poplatok si môžete vyskúšať jazdu na vodnom skútri a vodné lyžovanie.

Sun City Apartmanházak

Sun City Apartmanházak

Kopáncs tanya 1 , Hódmezővásárhely
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sun City Vízisport Kft. IČ: 06-09-017102


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Mesto Hódmezővásárhely

Mesto Hódmezővásárhely Tip na výlet

Mesto Hódmezővásárhely je jedným z hospodárskych, kultúrnych a umeleckých centier juhovýchodu Maďarska. V oblasti je stále významné tradičné ľudové umenie ako vyšívanie, keramika, rezba či kožiarstvo. Zo svojich ciest si tak môžete priviezť zaujímavé ručne robené suveníry. Kossuthovo námestie si až do dnešného dní zachovalo svoj historický ráz vďaka pôvodnému vzhľadu radu budov. Jednou z nich je radnica s 57 metrov vysokou vežou, z ktorej sú krásne panoramatické výhľady na celé mesto. Nájde tu tiež niekoľko kostolov, synagógu či ľudové domy a múzeá venované tradičným remeslám. Určujúcim prvkom prírody okolo Hódmezővásárhely je slepé rameno rieky Tisy, ktoré tu vytvára mnoho kanálikov a jazierok.

Kúpele Török Sándor
Kúpele Török Sándor
Chránená krajinná oblasť Pusztaszer
Chránená krajinná oblasť Pusztaszer
Szeged
Szeged