Hotel Gwarna **** nájdete v poľskom mestečku Lehnica. Vďaka tomu, že hotel leží priamo v centre, budete mať na dosah všetky krásne pamiatky ako katedrálu svätých apoštolov Petra a Pavla, hlavné námestie Rynek, Katedrálne námestie či Piastovský hrad. V cene balíčka je okrem ubytovania aj polpenzia a neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom, saunami a fantastickým výhľadom na mesto.

Overené Travelkingom

“Ak si radi na dovolenke užívate oddych vo wellness, zábavu do skorých ranných hodín a návštevu pamiatok, pobyt v 4* Hoteli Gwarna je pre vás ako stvorený. Poľské mesto Lehnice nepatrí k tým najväčším, ale má čo ponúknuť. Jedným z jeho centier zábavy je práve Hotel Gwarna ****, kam za vyžitím a relaxáciou mieria miestni aj turisti. My sme si tu najviac užili oddych v bazéne, parádne orientálne masáže a veľmi príjemné prostredie na strešnej pláži s barom. Bohaté raňajky a izba vybavená s citom pre detail doviedli pobyt k dokonalosti.” Prečítajte si celú recenziu

Eva Prcínová - Marketingový tím
Osobne overené v: Júli 2023

O ubytovaní

Hotel Gwarna **** sa nachádza v malebnom mestečku Lehnica na juhozápade Poľska. Vydajte sa na dokonalú relaxačnú dovolenku do jedného z najteplejších a najslnečnejších miest v Poľsku, kde môžete relaxovať v zeleni alebo spoznávať krásne pamiatky.

Vďaka polohe v centre Starého mesta budete mať najkrajšie miesta Lehnice na dosah. Navštíviť môžete napríklad Piastovský hrad (1 km), Katedrálu svätého Petra a Pavla (300 m) alebo zaujímavú expozíciu Múzea medi (500 m). Ďaleko to nebudete mať ani do veľkého mestského parku (480 m), ktorý zdobí viac ako 60 vodných prvkov a ktorého súčasťou je aj botanická záhrada a minizoo.

V okolí Lehnice však nie je núdza o zaujímavé výletné ciele. Patrí k nim napríklad jedno z najstarších poľských miest Złotoryja (25 km), kde si môžete pozrieť krásne historické centrum a expozíciu Múzea ťažby zlata. Ďalšou unikátnou pamiatkou je drevený evanjelický kostol mieru v Jawore (30 km), ktorý je zapísaný na Zozname UNESCO. Ideálnym cieľom celodenného výletu je mesto Vroclav (60 km) s nespočetným množstvom unikátnych pamiatok, 112 mostov, 12 riečnych ostrovov a nádherných nábrežných parkov.

Kde budete spať?

Izby Standard sú vybavené klimatizáciou, WiFi pripojením, chladničkou, TV, rádiom, trezorom, pracovným stolom a sušičom vlasov. Nájdete ich na druhom poschodí budovy, mnohé z nich ponúkajú výhľad na mesto. Každá izba má tiež súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou.

Izby Comfort nájdete na prvom alebo štvrtom poschodí, na štvrtom poschodí je prístup na vnútornú a vonkajšiu terasu hotela. Tieto izby sú priestrannejšie a majú priestor na posedenie so stolom. Niektoré sú vhodné aj pre hendikepovaných hostí a ponúkajú prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu začnite bohatými bufetovými raňajkami v príjemnej hotelovej reštaurácii. Večer môžete zahnať svoj hlad servírovanou večerou.

K dispozícii je strešná pláž s posedením SkyLight, kde si môžete vychutnať osviežujúce nápoje.

Kde budete relaxovať?

Pri relaxácii v hotelovom centre Spa & Wellness rýchlo zabudnete na všetky starosti. Jeho súčasťou je vnútorný plavecký bazén a 2 fínske sauny. Ak túžite po extra dávke relaxu, môžete si dopriať niektorú z masáží a kúpeľných procedúr.

V lete si užijete aj SkyLight - strešnú pláž s pieskom a ležadlami, kde môžete relaxovať pri nápoji a kochať sa nádherným výhľadom na mesto.

Pre aktívnych hostí je na streche hotela k dispozícii priestranné SkyFitness centrum vybavené modernými kardio, posilňovacími a spinningovými strojmi. Pravidelne sa tu konajú aj hodiny cvičenia so sprievodcom - tabata, strečing, joga a ďalšie.

Niečo naviac

K dispozícii je obrovská herňa, v ktorej nájdete napríklad biliard, airhockey a bowling.

Hotel Gwarna ****

Hotel Gwarna ****

Wjazdowa 12 , Legnica
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Galeria Gwarna Spółka z o.o IČ: 020181256


+48 76 745 00 00

hotel@hotelgwarna.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,9 km

Tipy na výlet

Lehnica

Lehnica Tip na výlet

Zoznámte sa, toto je tretie najväčšie mesto v poľskom dolnom Sliezsku, Lehnica. Možno ste o ňom ešte nikdy nepočuli, ale rozhodne sa radí medzi tie mestá, ktoré vás pri návšteve veľmi milo prekvapia. Má totiž mnoho čo ponúknuť! napríklad:

  • Piastowski zámok, najdôležitejšiu historickú budovu mesta a jeden z najstarších zámkov v Poľsku. Aktuálne tu okrem niekoľkých škôl nájdete tiež bohatú knižnicu s publikáciami z celého sveta.
  • Nádhernú Katedrálu svätých apoštolov Petra a Pavla zo 14. storočia nachádzajúcu sa na Katedrálnom námestí.
  • Mestský park, fantastické odpočinkové miesto s rozlohou 58 hektárov. Je pretkaný krásnymi uličkami a alejami, a radí sa medzi tie naj parky v západnom Poľsku.
  • Kostol Panny Márie, jedno z najúžasnejších miest Lehnice a zároveň najstarší kostol v meste. Nájdete v ňom antický organ z dielne K. G Weigleho zo Stuttgartu z roku 1914
Viac informácií
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Zámok Książ
Zámok Książ
Wałbrzych
Wałbrzych