Vyrazte na dovolenku do Dune Beach Resortu a užite si dokonalý pobyt pri Baltskom mori! Čakajú na vás prechádzky po pláži, kúpanie v mori, vodné športy aj pôsobivé historické pamiatky. Ubytujete sa v luxusných apartmánoch s krásnym výhľadom, vychutnáte si skvelú polpenziu a užijete si veľa zábavy vďaka bohatému animačnému programu pre deti a rôznorodým atrakciám pre celú rodinu.

O ubytovaní

Dune Beach Resort nájdete v prímorskom mestečku Mielno na severozápade Poľska. Rezort sa skladá z niekoľkých budov s útulnými apartmánmi a reštauráciami. Najväčšou atrakciou je tu samozrejme pláž, kde si v lete užijete kúpanie a v chladnejších mesiacoch krásne prechádzky, napríklad po promenáde Przyjaźni (600 m), tá tu stojí už viac ako 100 rokov. Medzi ďalšie obľúbené atrakcie patrí jazero Jamno (550 m), ktoré láka návštevníkov na širokú ponuku vodných športov i možnosti rybárčenia.

A pokiaľ práve nie je počasie na kúpanie, zájdite si do lanového parku Tukan (850 m), ktorý spoľahlivo zabaví celú rodinu. Milovníkov histórie a kultúry určite zaujme expozícia Zagroda Jamno v Koszaline (14 km) s ukážkami architektúry a života v 19. storočí alebo krásne záhrady Hortulus v Dobrzyci (21,7 km). Architektonickou špecialitkou je potom perníková chalúpka (750 m) postavená hore nohami, ktorú nájdete len pár metrov od rezortu.

Na výlet si zájdite napríklad do obľúbeného mesta Kołobrzeg (42 km). Najmä v chladnejších dňoch určite oceníte miestne termálne kúpele s liečivou vodou a bahnom. Vynechať by ste nemali návštevu krásneho majáku a prechádzku po romantickom kolobrežskom móle. V meste na vás navyše čaká Oceanarium s exotickými morskými rybami, vrátane žralokov.

More a pláže

Najbližšia pláž – Mielno, je od ubytovania vzdialená približne 500 m. Pláž je dlhá, skôr užšia, pokrytá jemným svetlým pieskom. Hneď cez cestu je promenáda s obchodmi a kaviarňami, na pláži sú potom k dispozícii toalety, plážový bar a prezliekacie kabínky. Cez leto je navyše bezpečnosť vo vode strážená plavčíkom.

Navštíviť môžete tiež neďaleké pláže Mielenko (4 km), Chłopy (5,4 km), Sarbinowo (9,1 km) a Gąski (10,9 km) . Pláže v tejto oblasti sú piesočnaté, pokojné, s miernym zostupom do mora. Počítajte ale s tým, že voda môže byť trochu studenšia, najmä na začiatku sezóny.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v moderných, nadštandardne vybavených apartmánoch hodných luxusného rezortu. Všetky apartmány sú klimatizované a v každom budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie. Väčšina má balkón alebo prístup na terasu.

Studio Deluxe meria 25-30 m² a je vhodné pre 2 osoby, ktoré sa tu vyspia na komfortnej posteli kráľovských rozmerov. Spacia časť je prepojená s plne vybaveným kuchynským kútom vrátane sporáka, umývačky, varnej kanvice či kávovaru. Súčasťou apartmánu je aj stolík s kreslami na posedenie a plochá televízia. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, fén a toaletné potreby. Zo Štúdia budete mať prístup na terasu.

Deluxe Apartmán s 1 spálňou meria 50 m² a skladá sa zo samostatnej spálne a obývačky s kuchynským kútom. V spálni nájdete manželskú posteľ, v obývacej izbe je potom rozkladacia pohovka, ktorá poslúži ako prístelka pre 2 osoby. K vybaveniu ďalej patrí televízia, jedálenský stôl so stoličkami a set na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni nechýba fén a toaletné potreby.

Deluxe Apartmán s 1 spálňou a bočným výhľadom na more je rovnaký ako predchádzajúci variant, ponúkne teda priestor 50 m², ubytuje až 4 osoby a nechýba mu televízia, vybavená kuchyňa ai. Jediným rozdielom je výhľad z balkóna apartmánu , odkiaľ uvidíte na more.

Apartmán s 2 spálňami a čiastočným výhľadom na more je z ponúkaných variantov najväčší, meria 70 m² a ubytuje až 7 osôb v dvoch spálňach a obývacej izbe s rozkladacou pohovkou. Ani v tomto apartmáne nesmie chýbať vybavená kuchyňa, jedálenský stôl so stoličkami či televízia. V kúpeľni je opát sprchovací kút, fén a kozmetika.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou rezortu sú hneď dve reštaurácie. Raňajky aj večere vám naservírujú formou bufetu v reštaurácii Dune Brasserie & Bar, obed si tu môžete vybrať z klasického jedálneho lístka, ktorý zahŕňa najmä špeciality klasickej európskej kuchyne. Pokiaľ si pochutnáte skôr na stredomorských jedlách, navštívte Dune Beach Restaurant, kde ochutnáte čerstvé ryby, morské plody, ale aj vynikajúce burgre.

Kde budete relaxovať?

Dominantou rezortu je relaxačná wellness zóna, kde sa uvoľníte vo veľkej hydromasážnej vírivke, zaplávate si v krytom bazéne a vďaka detskému bazéniku tu budete mať svoje ratolesti stále na očiach. Čaká na vás tiež suchá sauna prevoňaná esenciálnymi olejmi a po saunovaní sa schladíte vedrom s ľadovou vodou alebo sprchou a oddýchnete si na vyhrievanej lavici. Po všetkom tom relaxe sa môžete tiež poriadne nakopnúť vo fitness centre s posilňovacími strojmi a pomôckami (bežecké pásy, eliptické trenažéry, činky ai).

Cestujete s deťmi?

S deťmi sa v rezorte počíta po celý rok, pestrý program pod vedením skúsených animátorov je tu pripravený na každý deň. Deti si užijú tanečky a hry, večery s diskotékou a kinom pre najmenších, výtvarné dielničky a ďalšie aktivity. Pre maximálne pohodlie malých hostí je v hoteloch na zapožičanie detská postieľka, záchodová doska, stolička a vanička, v reštaurácii sú potom pripravené nielen vysoké stoličky, ale aj plastový detský riad a príbory a omaľovánky s voskovkami. Každý bufet navyše zahŕňa aj detské jedlá a klasické menu má tiež detskú sekciu.

Niečo naviac

Nájde sa tiež množstvo aktivít aj pre dospelých. V herni Dune Golf & Racing si môžete na moderných simulátoroch vyskúšať, ako sa riadi pretekárske auto alebo potrénovať svoj golfový odpal. V teplejších mesiacoch vyrazte na výlet na elektrobicykloch, ktoré si požičiate priamo v rezorte. Od jesene do jari je zase otvorené nové klzisko s krásnym výhľadom na more.

Dune Beach Resort

Dune Beach Resort

ul. Pionierów 20 , Mielno
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Dune Beach Resort Sp. z o.o. IČ: 367401312


48 94 307 07 05

recepcja@dunebeachresort.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 80 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
30 - 50 Zł/deň (podľa sezóny)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
50 m
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Mielno

Mielno Tip na výlet

Mielno je poľské mestečko, ktoré leží na pobreží Baltského mora. Je atraktívnym cieľom pre turistov, ktorí hľadajú nádherné pláže, prírodné krásy a možnosti zábavy. Miestna nekonečná piesočná pláž ponúka nielen príležitosti na kúpanie, ale aj na vodné športy, ako je windsurfing alebo jachting. Mielno však ponúka úplne nový rozmer odpočinku, a to vďaka kúpeľným službám a priaznivej klíme.

Mielno ale nie je len o relaxácii na pláži, preslávilo sa predovšetkým svojou bujarou atmosférou a vychýrenými reštauráciami. Podľa niektorých sa tu dokonca nachádzajú najlepšie reštaurácie s morskými plodmi v celom Poľsku. Vo dne aj v noci to v miestnych uliciach poriadne žije. Zájsť si môžete na koncert, festival alebo si užiť púťové atrakcie, ktorých je mesto plné.

Čo by ste mali v Mielne vidieť?

  • Piesočnú pláž Mielno
  • Lanový park Tukan
  • Family Park Mielno
  • Bunkre Mielno
  • Mólo Chlopy
  • Jazero Jamno
  • Promenáda priateľstva
Viac informácií
Jazero Jamno
Jazero Jamno
Bunkre Mielno
Bunkre Mielno
Kúpele Kołobrzeg
Kúpele Kołobrzeg