Vydajte sa na bezstarostnú dovolenku do atraktívnej oblasti, ktorej sa hovorí aj zelené pľúca Poľska. Ubytujete sa v hoteli Hampton by Hilton Białystok, z ktorého to budete mať blízko k nádherným pamiatkam v Bielostoku aj prírodným krásam v okolí. Ráno si pochutnáte na výborných raňajkách podávaných formou bufetu.

O ubytovaní

Štýlový Hampton By Hilton Bialystok *** hotel sa nachádza v centre poľského mesta Białystok (slovensky Bielostok), ktoré vás nadchne svojou krásnou architektúrou, bohatou históriou a sviežou prírodou. Vydajte sa na prieskum a užite si dovolenku v atraktívnej lokalite.

Bielostok je najväčšie mesto v severovýchodnom Poľsku a centrum regiónu Podlesie. Môže sa pochváliť veľkým množstvom pamiatok, ktoré budete mať vďaka výbornej polohe hotela ako na dlani. Preskúmajte malebné námestie Rynek Kościuszki s fontánou (800 m), objavte Palác Branických (1,1 km) s krásnou barokovou záhradou alebo unikátny Dom Koniuszy z roku 1771. Obdivujte množstvo zaujímavých budov z obdobia baroka alebo 19. a 20. storočia a vychutnávajte si atmosféru v reštauráciách, kaviarňach a baroch, ktoré nájdete na každom rohu.

Ak máte radi prírodu, Bielostok si zamilujete. Keď vás unaví ruch veľkomesta, oddýchnite si v nespočetných krásnych parkoch. Okolie vás tiež očarí. Bielostok sa nachádza v oblasti známej ako zelené pľúca Poľska, ktorá je približne z tretiny pokrytá zeleňou. Príjemná klíma, husté lesy a prírodné rezervácie v blízkosti mesta robia tento región atraktívnym pre každého milovníka prírody.

V bezprostrednej blízkosti objavíte prírodnú rezerváciu Antoniuk (1,8 km) alebo Ples Zwierzyniecki (2,7 km). Neďaleko môžete obdivovať krásnu prírodu v Narvianskom národnom parku (37 km), ktorý je domovom vzácnych druhov vtákov. Ak chcete zažiť kúsok divočiny, navštívte jeden z posledných európskych pralesov, Bielovežský prales (66 km) zapísaný na zozname UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v štandardnej dvojlôžkovej izbe s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami. Izby sú moderne zariadené a majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, sušičom vlasov a toaletou. K vybaveniu patrí šatník, klimatizácia, trezor, pultík, chladnička a káblová TV. K dispozícii budete mať aj kávový alebo čajový set a bezplatné WiFi pripojenie na internet. Z okien si budete môcť vychutnať výhľad na mesto a pamiatky v okolí ubytovania.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň na vás čakajú kráľovské raňajky, ktoré sa podávajú formou pestrého studeného a teplého bufetu. Bufet zahŕňa müsli a jogurt, čerstvé pečivo, ovocie a zeleninu, vajcia a údeniny.

Po zvyšok dňa si môžete vychutnať americké špeciality v hotelovej reštaurácii, ktorá je známa svojím kulinárskym umením. Tu si môžete vychutnať nielen chutné jedlo, ale aj príjemné posedenie v dizajnovom interiéri. Doprajte si sladký dezert s lahodnou kávou alebo si pobyt spríjemnite osviežujúcim nápojom či pohárom vína v hotelovom bare.

Niečo naviac

Ak ste aktívny športovec, určite vás poteší fitness centrum s posilňovacími strojmi a kardio zónou. Z formy nevyjdete ani na dovolenke.

Hotel Hampton by Hilton Białystok ***

Hotel Hampton by Hilton Białystok ***

Wisławy Szymborskiej 2 , Białystok
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
H&A Białystok Sp. z o.o. IČ: 200815115


85 777 00 00

reservation@hamptonbialystok.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,3 km