Vyrazte do Poznane a užite si kultúrne bohatstvo jedného z najväčších a najstarších miest Poľska! Uvidíte Kráľovský hrad, radnicu s mechanickými capmi a v lete sa osviežite pri jazere Malta. To všetko s maximálnym komfortom, v luxusných apartmánoch Ilonn Boutique Limanowskiego sa budete cítiť ako filmová hviezda. Poloha priamo v centre mesta a úžasné raňajkové menu sú už len čerešničkou na torte.

O ubytovaní

Ilonn Boutique Limanowskiego sú moderné apartmány v centre Poznane, v bezprostrednej blízkosti gotického kostola sv. Anny (210 m) a neďaleko krásneho Wilsonovho parku (500 m) a športovej haly Arena (600 m).

Poznaň vás očarí predovšetkým bohatou kultúrou a históriou. Vyrazte do historického centra a navštívte radnicu (3,4 km) s mechanickými hodinami, ktoré každý deň na poludnie oživia modely legendárnych capov. Pozrite si katedrálu sv. apoštolov Petra a Pavla (4,5 km) na Tumskom ostrove, ktorej história siaha až do 10. storočia, prezrite si Kráľovský hrad (3,2 km) alebo Cisársky zámok (2,3 km), ktorý mal dokonca slúžiť ako sídlo pre Adolfa Hitlera.

V lete si užijete aj zábavu pri vode, umelé jazero Malta (5,8 km) je centrom kúpania aj vodných športov. Skvele si oddýchnete aj v krásnych parkoch, napríklad pri jazere Rusalka (4,4 km), alebo v prírodnej rezervácii Morasko (11,9 km), známej pre výskyt meteorických kráterov. V zime potom prichádza čas na návštevu zaujímavých múzeí a galérií, nájdete tu napríklad Múzeum croissantov (3,4 km). Ujsť si nenechajte ani krásne vianočné trhy.

Kde budete spať?

Privíta vás luxusný apartmán s moderným interiérom, ktorý odráža najnovšie trendy v hotelierstve. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu s fénom, županmi, papučami a sadou kozmetiky, WiFi pripojenie, televíziu, klimatizáciu, trezor, minibar a sadu na prípravu kávy a čaju.

  • Apartmán Standard ponúkne plochu 26 m² a je vybavený manželskou posteľou (160x200 cm) a malým kuchynským kútom. Niektoré apartmány môžu mať aj balkón.

  • Apartmán Studio má plochu 28 m² a nájdete v ňom manželskú posteľ (160x200 cm), pohovku na posedenie a kuchynský kút. Na rozdiel od variantu Standard umožňuje prístelku.

  • Apartmán Deluxe o ploche 37 m² zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s pohovkou, kreslami a kuchynským kútom a spaciu zónu s manželskou posteľou (160x200 cm).

  • Apartmán Superior očarí mezonetovým prevedením s plochou 47 m². Na spodnom poschodí nájdete obývaciu izbu s pohovkou, kreslami a kuchynským kútom, na hornom poschodí sa nachádza spálňa s manželskou posteľou (160x200 cm).

  • Apartmán Penthouse je exkluzívnym variantom pre náročných. Pre seba budete mať nielen dvojposchodový apartmán s plochou celých 86 m², ale aj priestrannú terasu s nádherným výhľadom na mesto. V apartmáne sú navyše 2 samostatné kúpeľne, plnohodnotná kuchyňa, veľká obývacia izba a samozrejme útulná spálňa s manželskou posteľou (160x200 cm).

Na čom si pochutnáte?

Apartmánový dom Ilonn Boutique nemá klasickú dennú reštauráciu, no vďaka vynikajúcej polohe v centre mesta určite nebudete mať o kulinárske zážitky núdzu. Otestovať môžete aspoň miestne raňajkové menu s vynikajúcimi slanými a sladkými variantmi.

Ilonn Boutique Limanowskiego ****

Ilonn Boutique Limanowskiego ****

Limanowskiego 15 , Poznań
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
FFI 1 Sp. z o.o. IČ: 523453202


+48 616 687 505

rezerwacja@iblpoznan.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
10,6 km

Tipy na výlet

Poznaň

Poznaň Tip na výlet

Vydajte sa spoznať historické krásy jedného z najstarších poľských miest! Malebná Poznaň vás pozýva na prehliadku mnohých pamiatok aj moderných atrakcií. S objavovaním mesta začnite na hlavnom námestí zvanom Starý Rynek, kde sa každý deň o 12. hodine rozozvučí orloj z roku 1913, ktorý odkazuje na dávnu legendu o dvoch zápasiacich capoch. Na námestí si prezriete renesančnú radnicu, ktorá sa stala symbolom Poznane.

Zastavte sa tiež na Tumskom ostrove, kde stojí jedna z najstarších poľských katedrál. Nezabudnite sa pozrieť aj dovnútra, aby ste mohli žasnúť nad bohatým interiérom a podzemnou hrobkou významných poľských osobností.

V Poznani si užijete úžasnú dovolenku v blízkosti skvelých aktivít. V meste panuje pohodová atmosféra, ktorú naplno prežijete, keď zavítate do jednej z útulných kaviarní a reštaurácií. Tam ochutnáte tradičnú poľskú kuchyňu a pripijete si na zdravie dobrým pivom či vínom.

Čo v Poznani určite vidieť?

  • Starý Rynek s renesančnou radnicou
  • Tumský ostrov s katedrálou
  • Krásny park Cytadela
  • Zámok v Poznani
  • Termálne kúpele Maltańskie
  • Nová a stará zoo
  • Múzeum croissantov
  • Jazero Malta
Viac informácií
Bazilika sv. apoštolov Petra a Pavla v Poznani
Bazilika sv. apoštolov Petra a Pavla v Poznani
Park Cytadela
Park Cytadela
Múzeum croissantov
Múzeum croissantov