Vyrazte na pobyt do Poľska a užite si dokonalý pokoj v prírode na brehu Baltského mora. V Saltic Hotel Rezorte & Spa Łeba na vás čakajú krásne izby, luxusná polpenzia z regionálnych, organických produktov, úžasné wellness s bazénmi a saunami aj bohaté vyžitie pre deti. To všetko priamo pri piesočnatej pláži, jazere s vodnými športmi a Sloviňskom národnom parku s krásnymi výletnými cieľmi.

O ubytovaní

Saltic Hotel Resort & SPA **** je oázou pokoja a odpočinku v poľskom prístavnom meste Łeba. Rezort sa nachádza blízko jazera Sarbsko (350 m), v borovicovom lese a len 5 minút chôdze od brehu Baltského mora.

V lete rozhodne nebudete mať o zábavu núdzu. Piesočnatá pláž Baltského mora pozýva na kúpanie a opaľovanie, jazero Sarbsko je zase centrom vodných športov, ako je windsurfing, kitesurfing, plachtenie a jazda na kajaku. Vďaka tomu, že je pomerne plytké, je navyše obvykle teplejšie ako more. V chladnejších mesiacoch si potom užijete romantické prechádzky po pláži a čerstvý morský vzduch.

K potulkám prírodou láka prírodná rezervácia Mierzeja Sarbska, ktorá hotel obklopuje. Narazíte tu na množstvo druhov rastlín a živočíchov, vrátane rôznorodého vtáctva. Preskúmať môžete tiež Sloviňský národný park (5 km), zahrnutý na Zozname UNESCO. Za zábavou potom vyrazte do aquaparku SeaPark Sarbsk (9,2 km) s vodnými atrakciami, lanovým centrom, motokárami a ďalším vyžitím.

More a pláže

Stačí prejsť pár stoviek metrov po lesnej ceste a ocitnete sa na jednej z najkrajších pláží na poľskom pobreží. Pláž Łeba (400 m) je široká, čistá, obklopená borovicami a pokrytá jemným, zlatistým pieskom. Miestny vzduch je navyše plný jódu, a tak prospešný pre dýchacie ústrojenstvo.

Piesočný pás sa tiahne niekoľko kilometrov po pobreží a po ľavej aj pravej strane budete mať nudistické pláže. Navštíviť môžete aj krásnu pláž Ulinia (5 km) v prírodnej rezervácii Mierzeja Sarbska.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v krásnej, útulne vybavenej izbe Superior. K dispozícii budete mať priestor 20-24 m², vlastný balkón, klimatizáciu, manželskú posteľ, pracovný stôl, sadu na prípravu kávy a čaju, malú chladničku, trezor, televíziu a WiFi pripojenie. Samozrejme nechýba kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletnými potrebami, županmi a papučami.

Na čom si pochutnáte?

Krásna reštaurácia Natura ponúka modernú, zdravú kuchyňu inšpirovanú prírodou. Všetky pokrmy sú pripravované výhradne z regionálnych, organických produktov od lokálnych dodávateľov. Priamo v reštaurácii tiež pečú domáci chlieb a údia mäso. Tešiť sa môžete na pestré sezónne menu a nájdu sa aj varianty pre vegánov, celiakov a osoby s laktózovou intoleranciou.

Kde budete relaxovať?

Ponorte sa do sveta relaxácie vo wellness zóne s celoročným krytým bazénom, suchou saunou a parným kúpeľom. Vo vonkajšej časti nájdete vyhrievaný bazén, detský bazén a odpočinkovú zónu s ležadlami, hojdacími sieťami a slnečníkmi.

Svoj wellness zážitok môžete ešte vylepšiť masážou alebo inou procedúrou z pestrej ponuky s využitím prírodnej kozmetiky, často čerstvo pripravenej personálom wellness.

Ak si radi doprajete aktívny oddych, vyskúšajte klimatizované fitness centrum s bohatým vybavením.

Cestujete s deťmi?

Hotel je perfektne vybavený pre pobyty s deťmi – tie sa zabavia v modernej vnútornej herni, na vonkajšom ihrisku aj pri zaujímavých animáciách. V reštaurácii je pre deti pripravené špeciálne menu a vysoké stoličky, toalety v hoteli sú vybavené prebaľovacím pultom a zapožičať si môžete tiež ohrievač fliaš, stoličku, nočník, toaletnú dosku a detskú vaničku. Vo wellness si potom deti užijú vyčíňanie v bazéne a môžu si dopriať aj „princeznovskú“ či „rytiersku“ masáž.

Niečo naviac

Dovolenku si tu užijú aj vaši štvornohí miláčikovia. Nielen, že je les a pláž okolo hotela krásnym miestom na prechádzky, ale na izbe budete mať prichystané aj misky, pohodlnú posteľ pre psov a maškrty.

Saltic Resort & Spa Łeba ****

Saltic Resort & Spa Łeba ****

Nadmorska 23A , Łeba
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Saltic Blachowski Szafrański Sp. k. IČ: 383552599


+48 583 588 222

rezerwacja.leba@saltic.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 93 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 58 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od mora
100 m
Zastávka
3,2 km
Aquapark
9,2 km

Tipy na výlet

Slowinský národný park

Slowinský národný park Tip na výlet

Na severe Poľska, len kúsok od Baltského mora sa rozprestiera veľmi nevšedný kraj. Slowinský národný park by ste možno v Poľsku ani nečakali. Obrovské pohyblivé piesočné duny pripomínajú skôr ďalekú Saharskú púšť ako krajinu u jedného z našich susedov. Duny, ktoré dosahujú až 40 metrovú výšku, dopĺňajú jazerá, močiare a lesy. Obdivovať unikátnu biosférickú rezerváciu UNESCO môžete vďaka 140 kilometrom turistických trás, pri ktorých sa týčia vyhliadkové veže s fascinujúcim rozhľadom.

Slowinský národný park je pre svoju jedinečnosť cieľom mnohých turistov. Dostanete sa sem z osady Rabka pri meste Łeba, kde si na svoje putovanie môžete požičať aj bicykel. Pokiaľ vás zaujíma história tohto miesta, nevynechajte návštevu Múzea slowinskej dediny v dedine Kluki, kde máte šancu nahliadnuť do skoršieho života miestnych obyvateľov.

Viac informácií
Mesto Łeba
Mesto Łeba
Duna Łącka
Duna Łącka
Múzeum slowinskej dediny
Múzeum slowinskej dediny