Čistá pláž Baltského mora, pokojná príroda aj bohaté možnosti vyžitia - to všetko na vás čaká v Saltic Grzybowo Resort & SPA! Ubytujete sa v modernej izbe s minimalistickým dizajnom a z polpenzie z lokálnych surovín sa vám budú zbierať slinky. Pláž budete mať len 15 minút chôdze od hotela a pešo pohodlne dôjdete aj do neďalekého Kołobrzegu. Navyše si užijete luxusný relax vo wellness a deti sa zabavia v herni či pri animáciách.

O ubytovaní

Saltic Grzybowo ​​Resort & SPA sa nachádza na brehu Baltského mora, v mestečku Grzybowo, len cca 6 km od Kołobrzegu a 15 minút chôdze od pláže. Užijete si tu nielen dovolenku pri mori, ale aj pobyt plný najrôznejších aktivít. Či už patríte medzi športovcov, milovníkov relaxácie, alebo vyrážate na dovolenku s deťmi, Saltic Grzybowo Resort & SPA pre vás bude ako stvorený.

Na cyklistov tu čaká centrum Saltic Bike Academy s požičovňou vybavenia, profesionálnymi trénermi a servisom, ale aj desiatky kilometrov cyklotrás, vrátane medzinárodnej trasy R10 EuroVelo. Vyznávači vodných športov si užijú plávanie, windsurfing a kitesurfing. Do morských vĺn sa navyše nemusíte vrhať len v lete, pokiaľ chcete nakopnúť svoj imunitný systém, zapojte sa do tradičného zimného kúpania v Baltskom mori!

Pokojnejšiu zábavu vám obstarajú časté hudobné a kultúrne podujatia v mestečku, ale aj prechádzky okolitým lesom. Vyraziť môžete tiež do neďalekého Kołobrzegu (6,1 km). Prejdite sa po slávnom, 220 m dlhom móle, vystúpte na červený maják z roku 1947 a užite si dych vyrážajúci výhľad na okolie. Viac sa o miestnej kultúre a histórii dozviete v Múzeu Patria Colbergiensis, v Námornom múzeu pod holým nebom zase uvidíte historické lode a ďalšiu výbavu poľského námorníctva zvonku aj zvnútra.

More a pláže

Za vodnými radovánkami môžete vyraziť na neďalekú pláž Grzybowo (1 km). Tá ponúka rôznorodé vyžitie, vrátane vodných športov. Očarí vás jemným, svetlým pieskom a čistou vodou, ktorá je obvykle vyššia ako napr. v susednom Kołobrzegu. Navštíviť môžete aj pláž Dźwirzyno (6,6 km), lemovanú borovicami a prastarými dubmi, s miernym zostupom do vody. Medzi mestami Grzybowo a Dźwirzyno sa potom nachádza nudistická pláž (4,1 km).

Kde budete spať?

Privíta vás dizajnová dvojlôžková izba s plochou 18 m² s moderným vybavením a interiérom vyladeným do posledného detailu. V izbe nájdete zatemňovacie závesy, sadu na prípravu kávy a čaju, televíziu, WiFi pripojenie, trezor a malú chladničku. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, župany, prezuvky a toaletné potreby. Tešiť sa môžete aj na balkón či terasu s vonkajším posedením.

  • Dvojlôžková izba Standard je vybavená 2 posteľami (90x200 cm), ktoré môžu byť spojené do dvojlôžka.

  • Dvojlôžková izba Standard s prístelkou disponuje manželskou posteľou, ku ktorej je možné pridať prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Krásna reštaurácia Natura ponúka modernú, zdravú kuchyňu inšpirovanú prírodou. Všetky pokrmy sú pripravované výhradne z regionálnych, organických produktov od lokálnych dodávateľov. Priamo v reštaurácii tiež pečú domáci chlieb, no údia aj mäso a ryby. Tešiť sa môžete na pestré sezónne menu a nájdu sa aj varianty pre vegánov, celiakov a osoby s laktózovou intoleranciou.

Na posedenie cez deň pozýva Natura Cafe & Bar, kde sa porozprávate nad šálkou voňavej kávy alebo pohárom originálneho kokteilu z domácich likérov a čerstvej ovocnej šťavy. Zhrešiť potom môžete čerstvo upečeným dezertom. Počas letnej sezóny je otvorený aj Bar pri bazéne s ponukou studených aj teplých nápojov, smoothies a občerstvením – ochutnať môžete špeciality z grilu, vafle aj zmrzlinu.

Chcete si užiť jedlo priamo v izbe alebo vyraziť na piknik? Nič nie je problém, v hoteli vám ochotne pripravia donášku na izbu alebo zabalia chutný obedový balíček na výlet.

Kde budete relaxovať?

Ponorte sa do sveta relaxácie vo wellness zóne s celoročným krytým bazénom, vírivkami, suchou saunou a parným kúpeľom. Vo vonkajšej časti nájdete vyhrievaný bazén, detský bazén a odpočinkovú zónu s ležadlami, hojdacími sieťami a slnečníkmi.

Svoj wellness zážitok môžete ešte vylepšiť masážou alebo inou procedúrou z pestrej ponuky s využitím prírodnej kozmetiky s výťažkom z rakytníka.

Cestujete s deťmi?

Hotel je perfektne vybavený pre pobyty s deťmi – tie sa zabavia v modernej vnútornej herni s legom, stolným futbalom, kockami, domčekom pre bábiky, no aj pri zaujímavých animáciách, ktoré sú často zamerané ekologickým smerom .

V reštaurácii je pre deti pripravené špeciálne menu a vysoké stoličky, toalety v hoteli sú vybavené prebaľovacím pultom a zapožičať si môžete tiež ohrievač fliaš, stoličku, nočník, toaletnú dosku a detskú vaničku.

Niečo naviac

Dovolenku si tu užijú aj vaši štvornohí miláčikovia. Nielen, že je okolie hotela krásnym miestom na prechádzky, ale v izbe budete mať prichystané aj misky, pohodlnú posteľ pre psov a maškrty.

Saltic Resort & Spa Grzybowo ****

Saltic Resort & Spa Grzybowo ****

Nadmorska 36 C , Grzybowo
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Saltic Blachowski Szafrański Sp. K. IČ: 383552599


+48 94 713 66 01

rezerwacja@saltic.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 93 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 58 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od mora
1 km
Zastávka
5 km
Aquapark
53 km

Tipy na výlet

Pláž Grzybowo

Pláž Grzybowo Tip na výlet

Prímorský raj so západmi slnka nad morom, luxusnými vilami a výbornými reštauráciami. Kdeže, nehľadajte ho na Juhu, za týmto letoviskom musíte vyraziť na sever! Grzybowo je obľúbeným poľským strediskom pri Baltskom mori, nachádza sa neďaleko mesta Kołobrzeg. Nachádza sa tu rovnomenná verejná pláž, na ktorej si môžete užívať slniečka, vyskúšať si kitesurfing a keď počasie práve nepraje, tak len tak odpočívať. Za návštevu stojí aj vyhliadka Grzybowo, z ktorej sa budete kochať fascinujúcim zážitkom na západ slnka nad morom.

Pláž Grzybowo lemujú aj turistické a cyklistické trasy, ktoré vedú cez lesy. Vydať sa tak môžete aj na výlet pozdĺž pobrežia v príjemnom chládku. Ak chcete radšej odpočívať, môžete si pochutnať na výbornom jedle v jednom z lokálnych bistier, luxusných reštaurácií alebo vonkajších kaviarní.

Servis na pláži:

  • jún až september
  • od 10:00 do 18:00 hodín

Vstupné:

  • zadarmo
Kúpele Kołobrzeg
Kúpele Kołobrzeg
Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Mesto Pobierowo
Mesto Pobierowo