Nádherné poľské Tatry, termálne kúpele, aquapark a úžasné výletné ciele - to všetko môžete navštíviť pri pobyte v Salamandra Residencii. Pri príchode vás privíta úžasný rustikálny interiér a tešiť sa môžete aj na výdatnú polpenziu v reštaurácii Górski Pałacyk. Bonusom sú zľavy do termálnych kúpeľov a aquaparku.

O ubytovaní

Salamandra Residence sa nachádza v mestečku Kościelisko na kraji Tatranského národného parku, neďaleko množstva ski areálov a malebných obcí Chochołów a Zakopané.

Nudiť sa tu rozhodne nebudete, nech už vyrazíte v akomkoľvek ročnom období. Krásne výlety, relax, zimné a letné športy - to všetko tu čaká len na vás. Prejdite si neďaleké údolie Kościelisko (3,6 km) po bohatých turistických chodníkoch a ochutnajte regionálne lahôdky v kúzelných horských chatách, alebo preskúmajte tajomnú jaskyňu Mroźna (6,5 km). Urobte si výlet aj k vodopádu Siklawica (6,7 km) v údolí Strążyska, do údolia Małej Łąki (4,6 km) a Chochołowskej doliny (4,5 km).

Zábavu a adrenalín si užijete na hore Gubałówka (3,7 km) s lanovým parkom, gravitačnou šmykľavkou a nádherným výhľadom. V zime je tu v prevádzke aj sánkarská dráha a lyžiarsky vlek. Nadšení lyžiari môžu vyraziť aj do Witów Ski (8,8 km) s 2 zjazdovkami. Skvelý odpočinok na vás zase čaká v kúpeľoch Chochołowskie Termy (12,2 km) s 30 bazénmi, piesočnou plážou, bohatými atrakciami pre deti a najväčším saunovým svetom v Podhalí, v Aquaparku Zakopane (5,9 km ) alebo v termálnych kúpeľoch Bania (27,2 km).

Kde budete spať?

Ubytovanie v Salamandra Residence je naozaj štýlové. Jedinečný drevený interiér s krásnym nábytkom v horskom štýle pôsobí hrejivo a okamžite vo vás navodí dobrú náladu. Rustikálny dizajn sa tu snúbi s moderným komfortom, k dispozícii budete mať televíziu s plochou obrazovkou, kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a fén.

  • Apartmán Standard meria 27 m² a skladá sa zo spacej zóny s manželskou posteľou a obývacej zóny s rozkladacou pohovkou a vybaveným kuchynským kútom.

  • Apartmán Deluxe je dvojizbový, na ploche 35 m² nájdete samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývačku s veľkou rozkladacou pohovkou, kuchynským kútom a jedálenským stolom.

  • Rodinný apartmán s plochou 41 m² zahŕňa spálňu s manželskou posteľou a veľký obývací priestor s 2 rozkladacími pohovkami, kuchynským kútom a jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

O jedinečné kulinárske zážitky sa postará neďaleká reštaurácia Górski Pałacyk (180 m) – ochutnáte tradičnú poľskú kuchyňu aj moderné pokrmy. Perlou reštaurácie je krásna vonkajšia terasa, z ktorej sa užijete výhľad na majestátne Giewont a okolité horské štíty.

Salamandra Residence

Salamandra Residence

Salamandra 11 , 34-511
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Górski Pałacyk Partners Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością IČ: 527176840


+48 696 626 709

gorskipalacykpartners@gmail.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
12,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
6 km
Zjazdovka
2,1 km
Bežkovanie
2,3 km

Tipy na výlet

Poľské Tatry

Poľské Tatry Tip na výlet

Poľské Tatry patria medzi majestátne skvosty a majú čo ponúknuť každému, kto do nich zavíta. Leží tu najvyššia poľská hora - Rysy (2 499 m). Každého návštevníka tu čaká dobrodružstvo spojené s objavovaním prírodných krás. Na rozdiel od slovenských Tatier tu neprebiehajú sezónne uzávery chodníkov, jediné obmedzenie pre turistiku je teda počasie.

Aké sú skvosty poľských Tatier?

  • Zakopané
  • Czarny Staw pod Rysami
  • Kasprowy Wierch
  • navštívte tiež vodopád Siklawica alebo Morskie Oko - najväčšie pleso, ktoré leží na poľskej strane. Pleso je prístupné pešo po celý rok.

Pre nadšencov pešej turistiky a horolezeckých aktivít je správnou voľbou vyhľadávaná Dolina Gąsienicowa. Nezabudnuteľný zážitok vo vás zanechá návšteva národného poľského vrchu Giewont, s ktorým je spätá legenda.

Viac informácií
Chocholów
Chocholów
Zakopané
Zakopané
Gubałówka
Gubałówka