Doprajte si aktívnu dovolenku v rakúskych Alpách v Penzióne Savisalo *** s českým personálom. V obľúbenej turistickej lokalite v Ramsau am Dachstein sa tešte na raňajky, vstup do sauny a parnej sprchy, ale aj na Dachstein SummerCard plnú výhod a zliav. Pre deti je tu detský kútik a ihrisko.

O ubytovaní

Vydajte sa na dovolenku do Penziónu Savisalo ***, ktorý nájdete v obľúbenej turistickej lokalite v Ramsau am Dachstein v rakúskych Alpách. Radí sa medzi jeden z mála penziónov v zahraničí, v ktorom sa nemusíte báť jazykovej bariéry - obslúži vás totiž český personál. Hoci je penzión obklopený horami, stále to budete mať do centra Ramsau iba 2 km a len 10 minút jazdy do Schladmingu, vyhľadávaného športového a turistického centra tejto oblasti. V lete sa po túrach po okolitých kopcoch s nádhernými vyhliadkami okúpete v Ramsauskom jazere, v zime si potom môžete vybrať z niekoľkých lyžiarskych stredísk - jedno z najbližších je Ramsau am Dachstein (cca 2,8 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 12 dvojposteľových izieb s televíziou s českými programami, minibarom, trezorom a vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha). Väčšina izieb je navyše vybavená balkónom, z ktorého si môžete vychutnať nádherný výhľad na Schladminské Taury.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii sa môžete tešiť na raňajky formou švédskych stolov a večere so šalátovým bufetom, polievkou a výberom z dvoch chodov. Jedlá sú vždy z výbornej domácej kuchyne doplnené o pravé plzenské pivo. K dispozícii je potom navyše široký výber moravských, rakúskych, talianskych i francúzskych vín.

Cestujete s deťmi?

Príďte s deťmi, je tu pre nich k dispozícii detský kútik.

Penzion Savisalo ***

Penzion Savisalo ***

Leiten 324 , Ramsau am Dachstein
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Savisalo GmbH IČ: FN463362s


+420 732 649 952

info@savisalo.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Česky hovoriaci personál
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,3 km
Vzdialenosť od jazera
3,2 km
Zastávka
6,7 km
Zjazdovka
3,7 km