Boutique Hotel Die Alpbacherin sa nachádza v malebnej horskej obci Alpbach, ktorá je považovaná za najkrajšiu dedinu v celom Rakúsku. V lete si užijete výlety po okolí aj krásnu prírodu. V balíčku je chutná rozšírená polpenzia, takže si vychutnáte nielen raňajky a večere, ale aj olovrant. Poteší aj welcome drink a neobmedzený vstup do wellness s bazénom a niekoľkými saunami.

O ubytovaní

Boutique Hotel Die Alpbacherin sa nachádza v malebnej horskej dedinke Alpbach, ktorá je považovaná za najkrajšiu dedinu v Rakúsku. Je to ideálne miesto pre aktívnu dovolenku v každom ročnom období. Okrem športových aktivít a výletov je okolitá alpská krajina ideálna na oddych v srdci krásnej nedotknutej prírody.

Hotel sa nachádza len 2 km od známeho lyžiarskeho strediska Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, ktoré zahŕňa viac ako 100 km zjazdoviek všetkých náročností obsluhovaných 46 vlekmi. Vďaka vysokej nadmorskej výške sa stredisko pýši ideálnymi snehovými podmienkami od jesene do jari. Okrem klasickej lyžovačky ponúka stredisko aj oblasti s hlbokým snehom pre milovníkov freeridu a tri snowparky s množstvom prekážok a U-rampu. Okolie Albachtalu a Wildschönau je vhodné aj na bežecké lyžovanie, sú tu dokonca osvetlené bežecké trate.

Región Alpbachtal sa môže chváliť veľmi rozmanitou krajinou, v ktorej nájdete všetko od rozoklaných skalných vrcholov až po zvlnené zelené lúky. Prírodné krásy tak môžete objavovať na turistických a cyklistických výletoch. O minulosti Alpbachtalu a miestnej alpskej prírode sa môžete dozvedieť viac na náučnom chodníku Alpbacher Heimatweg, ktorá vás prevedie celým mestom a jeho okolím. Vydajte sa po stopách cisárovnej Sissi do romantickej tiesňavy Kaiserklamm (26 km) a v rokline Tiefenbachklamm si vychutnajte nádherný výhľad na údolie, ktorým preteká rieka Brandenberger Ache.

Z mestečiek sa vyberte do 11 km vzdialeného Kramsachu, ktorý je vďaka svojim štyrom idylickým jazerám známy ako „tirolská vaňa“. V neďalekom Rattenbergu (12 km) vás očarí stredoveké centrum s kľukatými uličkami a obchodíkmi s originálnymi výrobkami miestnych sklárov. Na návštevu vás zláka Banícke múzeum v Inneralpbachu (4 km) a Múzeum tirolských usadlostí v Kramsachu.

Kde budete spať?

Vaším druhým domovom sa počas pobytu stane komfortná dvojlôžková izba s vlastnou kúpeľňou (20–25 m²). Izba je zladená v kombinácii jemných prírodných odtieňov a dubového dreva, a tak sa v nej budete cítiť veľmi príjemne. Izba je vybavená pohodlnou manželskou posteľou, WiFi pripojením, LCD televíziou, trezorom a setom pri príprave čaju a kávy. V modernej kúpeľni je k dispozícii sprchovací kút, toaleta, umývadlo so zrkadlom a set kvalitnej kozmetiky.

Na čom si pochutnáte?

Pobyt si užijete doslova všetkými zmyslami! Balíček zahŕňa rozšírenú polpenziu. Každé ráno vás čakajú bohaté bufetové raňajky, na ktorých načerpáte dostatok energie na celý deň. Popoludní si môžete vychutnať ľahké občerstvenie v podobe domáceho pečiva, polievky, dezertov a ďalších dobrôt. Dokonalým zakončením každého dňa je delikátne 6-chodové večerné menu pozostávajúce z toho najlepšieho, čo ponúka rakúska a medzinárodná gastronómia.

Hotel kladie maximálny dôraz na sezónnosť a miestne suroviny. Personál sa ochotne prispôsobí vašim stravovacím požiadavkám a pre hostí s potravinovou intoleranciou, vegetariánov a vegánov sú vždy pripravené alternatívy.

Kde budete relaxovať?

Či už sa budete venovať zimným športom alebo turistike, určite oceníte možnosť relaxovať v hotelovom wellness centre s rozlohou 500 m². Jeho súčasťou je vnútorný bazén a 3 druhy sáun. K dispozícii je aj relaxačná zóna a pre milovníkov cvičenia moderné fitness centrum. Za príplatok si môžete dopriať masáže a iné relaxačné či kozmetické procedúry.

Niečo naviac

Vďaka prísnym stavebným predpisom prijatým v 50. rokoch 20. storočia si Alpbach stále zachováva tradičný vzhľad pravej tirolskej dediny. Mnohí o nej dokonca hovoria, že je „najkrajšou dedinou Rakúska“, čím odkazujú na oficiálny titul, ktorý Alpbach získal v 80. rokoch 20. storočia.

Boutique Hotel Die Alpbacherin

Boutique Hotel Die Alpbacherin

Alpbach 405 , Alpbach im Alpbachtal
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc - po predchádzajúcej dohode
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
2,9 km

Tipy na výlet

Cyklochodník Innradweg

Cyklochodník Innradweg Tip na výlet

Mestečkom Kufstein vedie najznámejšia európska cyklotrasa meriaca cez 500 km. Začína v Švajčiarsku a cez rakúsky Innsbruck sa vinie až do Bavorska. Po ceste sa na ňu napája mnoho ďalších menších cyklochodníkov, takže si môžete vybrať, kam presne a ako ďaleko sa preveziete. Pokiaľ radi jazdíte na bicykli, máte jedinečnú príležitosť vyskúšať si kus tradičnej púte všetkých nadšených európskych cyklistov.

Jazero Achensee
Jazero Achensee
Innsbruck
Innsbruck
Swarovski Crystal Worlds vo Wattens
Swarovski Crystal Worlds vo Wattens