Užite si dovolenku v malebnom Tirolsku plnú aktivít aj relaxácie! Vyrazte do kúzelného Hotela zum Lamm ***, kde už na vás čakajú výdatné raňajky formou bufetu, moderné wellness centrum aj izby s nádherným výhľadom. Navyše sa vyšantíte v outdoorovom parku Area 47 alebo na boulderingu.

O ubytovaní

Rodinný Hotel zum Lamm *** stojí v malebnom údolí Gurgltal, obklopený tirolskou prírodou a jedinečnou horskou atmosférou. Lokalita má čo ponúknuť za každého ročného obdobia, na svoje si tu prídu zapálení turisti, nadšenci do zimných športov, ale aj milovníci pokoja a relaxácie.

Prejdite si tiesňavu Rosengartenschlucht (3,6 km), považovanú za jednu z najkrajších v Tirolsku, pokorte panoramatickú cestu Starkenberg, ktorá vás prevedie údoliami Gurgl a Oberinntal alebo sa vydajte na výlet po horských chatách Happi's Hütte (1,4 km), Karröster Alm (11,6 km) a ďalších. Odmenou vám budú nielen úžasné výhľady, ale aj ochutnávka regionálnych delikates.

Využiť môžete tiež mnoho cyklistických trás a lezeckých oblastí. Naozajstní milovníci adrenalínu by potom nemali vynechať návštevu outdoorového areálu Area 47 (16,5 km), ktorý ponúka obrovský vonkajší aquapark, najvyššie lanové centrum na svete, podzemný systém jaskýň a tunelov, rafting, vodný katapult a mnohé ďalšie atrakcie.

V zime si nezabudnite poriadne navoskovať lyže alebo bežky. Na bežkárov v okolí čaká niekoľko desiatok kilometrov udržiavaných trás, lyžiari zase môžu vyraziť do ski areálov Pitztaler Gletscher (42,7 km), Rifflsee (41,5 km), Hochzeiger (20 ,6 km) a Imster Bergbahnen (5,5 km). Miestna krajina je skvelá aj pre výlety na snežniciach.

Kde budete spať?

Tešiť sa môžete na izby v originálnom tirolskom štýle. K dispozícii budete mať dvojlôžkovú posteľ, kúpeľňu a toaletu, fén na vlasy a toaletné potreby, telefón a televíziu s plochou obrazovkou.

  • Izba Dorfblick je dvojlôžková, vybavená manželskou posteľou a posedením. K izbe patrí balkón s výhľadom na tirolské hory.

  • Izba Bergblick tiež ponúkne manželskú posteľ a stolík s posedením, niektoré izby majú dokonca aj balkón. Z izby sa ale pokocháte výhľadom na historické centrum mestečka Tarrenz.

Na čom si pochutnáte?

Ponorte sa do sveta tirolskej kulinárskej tradície a nechajte sa rozmaznávať tými najvyberanejšími delikatesami Reštaurácie zum Lamm. Všetky jedlá sú pripravované s dôrazom na vysokú kvalitu ingrediencií, využívajú sa predovšetkým regionálne a sezónne suroviny. Vďaka tomu môžete ochutnať to najlepšie, čo Tirolsko ponúka.

Pôžitok z jedla či pohára kvalitného vína ešte umocní nádherný výhľad, ktorý sa vám naskytne zo slnečnej terasy reštaurácie.

Kde budete relaxovať?

Na prízemí hotela sa nachádza úžasná oáza pokoja, v ktorej si perfektne oddýchnete. Súčasťou wellness centra je fínska sauna, parná sauna, infrasauna, vonkajšia drevená sauna v záhrade, panoramatická odpočiváreň, Kneippov chodník, záhrada s ležadlami a panoramatické fitness centrum. Vyskúšať môžete tiež niektorú z ponuky masáží alebo služby fitness trénera.

Niečo naviac

Nebojte sa vyraziť aj so svojim štvornohým miláčikom, psíkovia sú tu vítaní. Pri pobyte so psom môžete využiť psiu sprchu a obrúsky na labky, psí bazén, misky, vrecká, a za príplatok aj stravu, službu vychádzok alebo psieho trénera.

Hotel je ústretový aj k motorkárom, pre tých je k dispozícii sušiareň, uzamykateľná garáž, kompresor, dielňa so základným náradím a iné.

Hotel zum Lamm ***

Hotel zum Lamm ***

Hauptstrasse 5 , Tarrenz
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Prednášková sála
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od mora
19 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
1 km

Tipy na výlet

Bavorské Alpy

Bavorské Alpy Tip na výlet

Bavorské Alpy ponúkajú nespočetné množstvo prírodných krás a aktivít. K najkrajším horským scenériám v tomto regióne patrí Národný park Berchtesgaden, ktorému dominuje hora Watzmann. V údolí medzi horskými masívmi sa rozprestiera najhlbšie jazero Nemecka - Königsee. Tu si môžete užiť plavbu loďou ku kostolu St. Bartholomä. Ďalšou obľúbenou oblasťou je Ruhpolding, kolíska biatlonu s Olympijskou základňou Chiemgau Arena. Sú tu ideálne podmienky pre zimné športy a v letných mesiacoch tiež pre turistov a cyklistov.

Aké ďalšie skvosty ukrývajú Bavorské Alpy?

  • Kúpeľné mesto Bad Reichenhall
  • Zugspitze - najvyššiu horu Nemecka
  • Vyhliadkovú plošinu AlpspiX
  • Navštívte tiež Orlie hniezdo, Chiemsee alebo zámok Herrenchiemsee.

V Bavorsku sa môžete tešiť aj na gastronomické zážitky. Horské chaty ponúkajú občerstvenie v podobe lokálnych syrov, údenín, domácich praclíkov a mnoho ďalšieho.

Viac informácií
Jazda na koni po Tirolsku
Jazda na koni po Tirolsku
Jazero Rifflsee
Jazero Rifflsee
Seefeld
Seefeld