Hotel Hrabovo má úplne ideálnu polohu pre spoznávanie Národného parku Veľká Fatra aj Nízkych Tatier. Na dosah budete mať niekoľko aquaparkov (Bešeňová, AquaRelax), hradov, vodopádov alebo tiež napríklad klenot Slovenska – Vlkolínec (UNESCO). V zime zase oceníte, že široké a dlhé zjazdovky moderného lyžiarskeho areálu Malinô Brdo ležia priamo pred hotelom. Tešte sa aj na raňajky či polpenziu. Pre deti je tu detské ihrisko.

O ubytovaní

Hotel Hrabovo ponúka ubytovanie v obklopení krásnej prírody slovenského regiónu Liptov a zároveň v blízkosti mesta Ružomberok.

Po početných turistických a cyklistických trasách sa dostanete do množstva atraktívnych výletných cieľov. Urobte si výlet na hrad Likava (4,8 km), k Lúčanskému vodopádu (15 km) alebo zdolajte vrcholy Čebrať (7 km), Sidorovo (5 km) a Rakytov (18 km). Necelých 5 km od hotela láka na návštevu pamiatka UNESCO – malebná dedinka Vlkolínec so zachovanými historickými stavbami.

Počas zimy si zalyžujete v neďalekom ski areáli Malinô Brdô, na ktorého svahy vás dopraví lanovka s nástupnou stanicou umiestnenou len pár metrov od hotela. V horúcich letných dňoch sa osviežte vo vodnej nádrži Hrabovo (10 m).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. K izbe patrí aj balkón s krásnym výhľadom na Hrabovskú dolinu. K vybaveniu izby patrí WiFi pripojenie a televízie.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s letnou terasou a panoramatickým výhľadom na vrcholy Čebrať a Choč si pochutíte na tradičnej slovenskej i medzinárodnej kuchyni. Každé ráno pobytu sa posilníte pri raňajkách vo forme bufetu. Počas dňa je potom možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka a večere pre hotelových hostí majú bufetovú alebo servírovanú podobu.

Kde budete relaxovať?

Za poplatok je možné zabezpečiť využívanie wellness v sesterskom hoteli, ktorý je vzdialený 1,5 km. Súčasťou wellness je bazén, sauny, vírivka, fitness a solárium.

Cestujete s deťmi?

V nepriaznivom počasí sa malí hostia zabavia v detskom kútiku.

Hotel Hrabovo

Hotel Hrabovo

Hrabovská cesta 1678/30 , Ružomberok
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PSP Morava, s.r.o IČ: 36510891


+421 44 432 31 78

recepcia@hrabovohotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17,8 km
Zjazdovka
4,6 km