Úchvatná tatranská príroda, relaxačné chvíle v kúpeľoch a lyžovanie do pol hodinky jazdy, to všetko vás čaká na dovolenke vo Ville Michaela. Tešiť sa môžete na moderné štúdio alebo apartmán s plne vybavenou kuchyňou, do najbližšieho aquaparku to budete mať len 950 m a v okruhu niekoľkých kilometrov na vás čaká množstvo skvelých výletných cieľov, ako je Liptovská Mara alebo dedina Vlkolínec.

O ubytovaní

Villu Michaela nájdete v obci Bešeňová v krásnom regióne Liptov. Okolie objektu je plné prírodných aj kultúrnych pamiatok, nudiť sa tu teda rozhodne nebudete. Iba približne 6 km od vily sa nachádza Liptovská Mara, jedna z najväčších vodných nádrží na Slovensku. Užijete si tu kúpanie, rybolov, vodné športy a množstvo ďalších zážitkov. Kúsok od Liptovskej Mary je ďalšia, menšia nádrž - Bešeňová (1 km), o príležitosti na kúpanie preto núdzu určite mať nebudete.

Prezrieť si môžete neďaleké archeologické centrum Havránok (8,9 km), keltské opevnenie z 1. storočia p.n.l. alebo archeopark Liptovia (7 km), čo je umelo vybudovaný areál, ktorý slúži ako interaktívne múzeum. Za návštevu stojí aj obec Vlkolínec (15,7 km), ktorá je vďaka svojej zachovalej historickej architektúre zapísaná na zozname UNESCO. Vydať sa sem môžete aj v zime, kedy snehová prikrývka ešte viac umocňuje atmosféru tohto miesta.

V zimných mesiacoch vám poskytne krásny pohľad aj Brankovský vodopád (19,4 km), ktorý sa radí medzi päť najvyšších vodopádov na Slovensku a v tuhých mrazoch vytvára nádhernú ľadovú stenu. Užiť si môžete aj blízkosť niekoľkých lyžiarskych areálov, ako je Malinô Brdo (14 km) s 12 km zjazdoviek a snowtubingom alebo lyžiarske stredisko Smrekovica (24 km) s veľkým množstvom prírodného snehu a prírodným klziskom.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnom štúdiu alebo apartmáne s moderným nábytkom. K dispozícii budete mať plne vybavenú kuchyňu (sporák/varná doska, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, chladnička), kúpeľňu so sprchovým kútom a WiFi pripojenie.

Štúdia (22 m²) sú jednoizbové, vybavené manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, kuchynským kútom, gaučom a televízorom. Zvoliť si môžete aj variant 2+1, kde je k dvom klasickým posteliam ešte navyše prístelka.

Apartmány (44 m²) sú väčšie, majú oddelenú spálňu a obývaciu časť. V spálni nájdete manželskú posteľ a 2 jednolôžka, navyše je možné pridať aj prístelku, apartmán je tak vhodný až pre 5 osôb. V obývacej časti s kuchynským kútom je pohodlná pohovka na posedenie a televízor.

Apartmán vo Ville Alexandra (vedľajšia budova) vám poskytne skutočne veľký priestor, celých 84 m². Aj tento je vhodný až pre 5 osôb a skladá sa z dvoch poschodí. Spodné poschodie zaberá obývacia izba s kuchynským kútom, na hornom poschodí nájdete spálňu s manželskou posteľou a 2 jednolôžkami. Výhodou apartmánu je balkón s výhľadom na záhradu.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka plne vybavenej kuchyni si môžete pripraviť akékoľvek jedlo priamo v apartmáne. Určite sa ale oplatí vyskúšať aj dobré reštaurácie v okolí, tradičné slovenské jedlá môžete ochutnať napríklad v Kolibe Bešeňovka (400 m).

Kde budete relaxovať?

Neďaleko penziónu nájdete hneď niekoľko miest, kde si môžete dopriať skvelú relaxáciu. Najbližšie to budete mať do Vodného parku Bešeňová (950 m), kde vás čaká bazénová časť s 9 celoročnými bazénmi, vrátane 4 termálnych a 2 detských, a 8 letnými bazénmi s divokou riekou a vonkajšími toboganmi. Nechýba ani saunový svet s 5 saunami (fínska, bylinková, rímska, soľná, mentolová) či ponuka masáží a ďalších relaxačných procedúr.

Zájsť môžete aj do obľúbeného aquaparku Tatralandia (16 km) so 14 termálnymi bazénmi, 26 toboganmi, Tropickým rajom a Keltským saunovým svetom s 21 saunami, alebo do kúpeľov Lúčky (6 km), kde si užijete relaxačné a liečebné procedúry v krásnom horskom prostredí.

Villa Michaela

Villa Michaela

Bešeňová 114 , Bešeňová
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Katarina Schlegerová IČ: 34845658


+421 910 516 216

villamichaela.besenova@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od jazera
2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,2 km
Zjazdovka
12 km
Bežkovanie
13,5 km