Odpočinok aj športové aktivity v jednom. Presne takú dovolenku prežijete v Hoteli Lopušná dolina *** vo Vysokých Tatrách. Na dosah ruky budete mať všetky krásy a atrakcie národného parku aj Slovenského raja. V rozsiahlom rezorte si pochutnáte na raňajkách či polpenzii a zrelaxujete sa vo wellness s bazénom, vírivkami a saunami.

O ubytovaní

Hotel Lopušná dolina *** nájdete v rozsiahlom rezorte v obci Lučivná na úpätí Vysokých Tatier. Ideálna poloha hotela je prísľubom aktívnej zábavy v lete aj v zime. V okolí na vás čaká nespočetné množstvo atrakcií a zaujímavých miest, ktoré lákajú rodiny s deťmi aj páry. Po návrate z výletov na vás bude čakať výborné jedlo v reštaurácii a wellness. Čo viac si priať?

Nezáleží na tom, v akom ročnom období do rezortu dorazíte, nuda vás rozhodne nečaká. Či svieti slniečko, sneží alebo prší, v okolí ubytovania je stále čo robiť. V zime si nezabudnite pribaliť lyže, nech vyskúšate okolité zjazdovky. Tú najbližšiu, v Stredisku Lopušná dolina, budete mať už 200 m od ubytovania. Nájdete tu freeridový svah s dĺžkou 900 m, ale aj lyžiarske svahy pre deti. Nechýba bufet, ski škola ani požičovňa vybavenia. Ďalší ski areál neleží oveľa ďalej. Stredisko Ski Tatry (500 m) uspokojí aj náročnejších, trénujú tu totiž aj slovenskí olympionici. Rodinám s deťmi sa zapáči v Snowparku Lučivná (3 km), kde svah zdoláte nielen na lyžiach, ale aj na gumovom člne pri snowtubingu. Zo vzdialenejších ski areálov musíme menovať Tatranskú Lomnicu (18 km), Štrbské Pleso (18 km) alebo Jasná (45 km).

Keď sa sneh roztopí, zábava v horách nekončí. V lete sa môžete vo Vysokých Tatrách a Slovenskom raji venovať vysokohorskej turistike. Obľúbeným východiskovým bodom na návštevu Tatier je Starý Smokovec (9 km), pri ktorom nájdete napríklad Obrovský vodopád (25 km), Vodopády Studeného potoka (25 km) či Skalnaté pleso (30 km). Bránu do Slovenského raja zase tvorí obec Hrabušice (20 km), odkiaľ sa vydáte na dobrodružnú cestu do rokliny Suchá Belá.

Zo zaujímavých atrakcií v okolí stojí za zmienku Chodník korunami stromov v Bachledovej doline v Ždiari (38 km), AquaCity Poprad (11 km), kde si užijete vodné radovánky alebo múzeum ilúzií Tricklandia v Starom Smokovci (16 km). Nadšení budú aj milovníci histórie, ktoré môžu na exkurzii do dejín vyraziť na Kežmarský (20 km) alebo Spišský hrad (43 km).

Kde budete spať?

Ubytujete v hoteli, ktorý je súčasťou rozsiahleho areálu s chatkami, reštauráciou, športoviskom a wellness. Ubytovanie v hoteli predstavuje komfortný variant, ktorý poteší páry aj rodinu s dieťaťom. V ponuke sú dvojlôžkové izby (2+0) a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky (2+1).

Izby prešli nedávno rekonštrukciou a sú elegantne zariadené a vybavené novým nábytkom. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa so sprchou a toaletou. Ďalej k vybaveniu patrí písací stôl, šatníková skriňa, satelitná TV a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Po celom dni na svahu treba doplniť sily, preto zavítajte do miestnej gurmánskej reštaurácie. Miestna kuchyňa uspokojí aj tých najnáročnejších stravníkov. Profesionálni kuchári tu pripravujú výborné jedlá výhradne z kvalitných a čerstvých surovín, ktoré pochádzajú od lokálnych dodávateľov. V reštaurácii si vyberiete zo sezónneho menu s pochúťkami tradičnej slovenskej i medzinárodnej kuchyne. Všetko je krásne naservírované a ešte lepšie to chutí! Treba podotknúť, že v reštaurácii nechýbajú ani vegetariánske a vegánske varianty.

Kde budete relaxovať?

Od rána až do večera alebo zaslúžene po celom dni v horách? Nech už si ideálny odpočinok predstavujete akokoľvek, miestne wellness & SPA vás v žiadnom prípade nesklame. Lesnú relax zónu tvorí vnútornú a vonkajšiu časť, a tak vám poslúži v akomkoľvek počasí.

Stres aj zlú náladu rozpustíte vo vonkajšej alebo vnútornej vírivke a čerstvé sily potom načerpáte v odpočinkovej zóne. Unavené telo určite ocenia chvíľku v saune, po ktorej sa osviežite v ochladzovacej kadi či vedre. Vyberte si fínsku saunu, infrasaunu alebo parnú saunu, alebo vyskúšajte všetky, jednu po druhej.

Najväčším lákadlom SPA zóny je ale jednoznačne krytý bazén s protiprúdom (7,5x 3,6 m), kde si zaplávate v dokonale priezračnej vode. Keby vám to predsa len nestačilo, stále máte možnosť objednať si profesionálnu masáž alebo vyskúšať masážne kreslo.

Cestujete s deťmi?

Deti si vyhrajú v areáli hotela, kde sú veľké trávnaté plochy aj malé ihrisko s vodnými mlynčekmi a detské ihrisko so šmykľavkou.

Niečo naviac

Športovci si budú z rezortu vo vytržení. Priamo v areáli nájdete futbalové ihrisko a navyše si môžete požičať elektrobicykle na výlety do okolia.

Hotel Lopušná dolina ***

Hotel Lopušná dolina ***

Lučivná 1025 , Lučivná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
REKREATOUR, s.r.o. IČ: 51683814


+421 905 264 151

recepcia@lopusnaresort.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,3 km
Zastávka
3 km
Aquapark
13,2 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
3,8 km

Tipy na výlet

Tatranský národný park

Tatranský národný park Tip na výlet

Užite si oddych a aktívnu dovolenku v najstaršom národnom parku na Slovensku. Čaká vás tu celkovo 600 km turistických chodníkov a 16 značených a udržiavaných cyklistických trás. Tento park tvoria najvyššie slovenské vrcholy na čele s Gerlachovským štítom (2 655 m n. m.) a plynule nadväzuje na menší Tatrzański Park Narodowy na poľskej strane. Oblasť je významná pre svoju rozmanitú faunu a flóru. Tešiť sa môžete na vysoké horské štíty, masívne horské hrebene a údolia s jazerami, ktoré sú v teplých mesiacoch plné nádherne kvitnúcich rastlín.

Viac informácií
Starý Smokovec
Starý Smokovec
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Štrbské pleso
Štrbské pleso