Vynikajúca polpenzia, welcome drink a štýlové wellness centrum s vírivkou a saunami - to všetko na vás čaká pri pobyte v Hoteli Strachanovka ***. Len 200 m od hotela na vás čaká termálne kúpalisko a tešiť sa môžete na parádne výletné ciele v okolí. Príjemným bonusom je potom balíček zliav do reštaurácií a na rôzne atrakcie. A pre deti je v hoteli pripravený detský kútik.

O ubytovaní

Hotel Strachanovka *** sa nachádza v Jánskej doline, v malebnom kraji Liptov. Lokalita je hojne navštevovaná a známa svojimi krásami, termálnymi prameňmi a skvelými možnosťami celoročného vyžitia.

V Liptovskom Jáne vyviera 7 termálnych prameňov, z ktorých je najzaujímavejší prameň Rudolf. Týmto prameňom sú napĺňané bazény na termálnom kúpalisku, ktoré je vzdialené asi 200 m od hotela. Pokiaľ si chcete zavádzať a unaviť vaše deti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia, skvelý je aj Permon's Paradise, kde nájdete sauny, vyžitie pre deti, ale aj vírivku, plavecký a relaxačný bazén aj tobogan. Ďalšia možnosť kúpania sa vám ponúka v Thermalparku Bešeňová.

Liptovský Ján je tiež skvelým miestom na turistiku, cykloturistiku a výlety. K obľúbeným výletným cieľom v okolí patrí Demänovská jaskyňa slobody a ľadovcová jaskyňa – jedinečný pohľad na kvaple, ktoré dokazujú silu prírody vás zaručene očarí. Za návštevu stojí aj Stanišovská jaskyňa v Liptovskom Jáne – 871 m dlhá jaskyňa je prírodnou pamiatkou, okrem kvapľov uvidíte aj krištáľovo čisté jazierka.

V chladnejších mesiacoch ponúkajú Nízke Tatry ideálne podmienky na zimné športy. Najbližšie k hotelu budete mať menší ski areál Ski Javorovica, vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. V okolí ale čaká aj najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku - Jasná Chopok, s 51 km zjazdoviek a 5 km bežkárskych tratí, či ski areály Žiarce a Opalisko.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia s rustikálnym interiérom a príjemnou obsluhou ponúka výber špecialít slovenskej i svetovej kuchyne, pripravených z lokálnych surovín. Aj tí najväčší labužníci si tu pochutnajú na tradičných haluškách, strapačkách či pečených rebrách.

Kde budete relaxovať?

Chcete sa cítiť ako v raji? Wellness centrum „Rusnácka Baňa“ je tým pravým pre vašu regeneráciu a relax. Čaká tu na vás fínska a bylinková parná sauna, jacuzzi, ochladzovacia kaďa a Kneippov chodník.

Hotel *** Strachanovka

Hotel *** Strachanovka

Liptovský Ján 2067 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DEMS spol. s r.o. IČ: 36464881


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od jazera
11,9 km
Aquapark
13,7 km
Zjazdovka
3,6 km
Bežkovanie
0,7 km

Tipy na výlet

Park MINI Slovensko

Park MINI Slovensko Tip na výlet

Chcete si všetky najvýznamnejšie pamiatky Slovenska prezrieť za jediný deň? V Liptovskom Jáne pre vás majú riešenie! Nachádza sa tu totiž Park MINI Slovensko, kde od seba leží na vzdialenosť pár krokov 13 kultúrnych pamiatok - ale v zmenšenej veľkosti. Modely stavieb sú tu vytvorené v mierke 1:25 a zaujmú vás svojím detailným vypracovaním. Prezrieť si tu môžete napríklad Bojnický hrad, Hrad Strečno (ktorý je zároveň najťažším tunajším modelom s váhou 620 kg), pamiatky Levoče a iné.

Otváracia doba:

  • Denne: 9:00 - 16:00 hodín

Vstupné:

  • Dospelí: 5 €/osoba
  • Študenti a seniori: 3 €/osoba
  • Deti do 6 rokov zdarma
Termálne kúpalisko Sorea
Termálne kúpalisko Sorea
Svätojánska rozhľadňa
Svätojánska rozhľadňa
Liptovský Ján
Liptovský Ján