Vyrazte na pobyt do Hotela Strachan Family Jasná *** a užite si parádnu dovolenku, napríklad s celou rodinou! Tešiť sa môžete na výbornú polpenziu a každodenný relax vo wellness s vírivkou a saunami. Poteší aj balíček zliav, ktorý využijete pri rôznych výletoch. A pre deti je tu pripravená veľká detská herňa, vonkajšie ihrisko aj bazénik vo wellness.

O ubytovaní

Hotel Strachan Family Jasná *** sa nachádza v malebnej Demänovskej doline, neďaleko Liptovského Mikuláša, a je perfektným východiskovým bodom na výlety a letné aj zimné športy. Či už vyrazíte s rodinou, v páre alebo s partiou priateľov, nudiť sa rozhodne nebudete.

Na dosah máte veľa lanoviek, vrcholy Chopok, Dereše aj Krakova hoľa Za návštevu stojí aj Demänovská ľadová jaskyňa alebo Demänovská jaskyňa slobody, ktorá je pre svoju pôsobivú krasovú výzdobu najnavštevovanejšou jaskyňou na Slovensku. Vybiť energiu môžete v lanovom parku Tarzánia a za relaxom si zájdite do aquaparku Tatralandia, kde si v 14 bazénoch (vrátane termálnych), saunovom svete či wellness zaručene oddýchnete. S deťmi nesmiete vynechať bobovú dráhu Žiarce, Zoo Kontakt alebo zábavný park Fantázia.

V zime to na najbližšiu zjazdovku budete mať skutočne len pár krokov. A zjazdovka to nie je len tak hocijaká, priamo pri hoteli leží ski areál Jasná, najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku. Vybláznite sa tu na viac ako 50 km tratí obsluhovaných 27 lanovkami a vlekmi. Nechýbajú ani freeridové zóny, snowpark a večerné lyžovanie na osvetlenej zjazdovke. Na svoje si prídu aj bežkári, na ktorých čaká rovno 5 km udržiavaných trás. Keby ste náhodou chceli vyskúšať aj ďalšie lyžiarske strediská, na dosah budete mať napríklad Ski centrum Žiarce, Ski Javorovica alebo Ski Opalisko.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii so slnečnou terasou si pochutnáte na poctivej slovenskej kuchyni z čerstvých, kvalitných surovín. Po dohode je možné pripraviť aj bezlepkové alebo bezlaktózové jedlá. A čo je najdôležitejšie, všetky jedlá sú uvarené s láskou.

Kde budete relaxovať?

Hotelové Wellness & Spa Lesania bude vašou oázou relaxácie. Pre váš odpočinok je tu k dispozícii:

  • Suchá sauna Siná s teplotou 90-100 °C

  • Parný kúpeľ Ďumbier

  • Infrasauna Horské slnečné svetlo s teplotou 50 °C

  • Ochladzovací bazénik Ľadové pleso s teplotou vody 9-12 °C

  • Vírivka Vyvieračka s teplotou 39 °C

  • Kneippov chodník Jaskynná kúpeľ s masážnymi kamienkami

  • Detský bazénik Jasňáčik

  • Vyhrievaná lavica Priehyba

  • Odpočiváreň Medvedí brloh

  • Pramenitá voda Demänovský prameň (pitný režim)

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších hostí je v hoteli nachystaná veľká herňa s preliezkami, balónikmi a ďalšími atrakciami, nechýba tu ani posedenie pre dospelých. Vonku je potom detské ihrisko s pieskoviskom, šmykľavkou, hojdačkou, trampolínou, mini futbalovým ihriskom a skákacím hradom.

Hotel Strachan Family Jasná ***

Hotel Strachan Family Jasná ***

Demänovská Dolina 200 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FBS-SK s.r.o. IČ: 46075968


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
18 km
Zjazdovka
0 m

Tipy na výlet

Tarzánia Jasná

Tarzánia Jasná Tip na výlet

Lanový park v Nízkych Tatrách je ideálny pre všetkých tých, ktorí majú radi výšky - či už malých alebo veľkých dobrodruhov. Tarzánia sa skladá z 3 trás: detskej trasy dlhej 76m a dvoch hlavných trás - modrej (211 m) a červenej (320 m). Pri prekonávaní prekážok je každý jednotlivec istený horolezeckou výstrojou.

Otváracia doba:

  • Len po predošlej telefonickej dohode

Vstupné:

  • Detská trasa: 5 €/osoba
  • Hlavné trasy: 15 €/osoba
Demänovská dolina
Demänovská dolina
Rozhľadňa na Ostredku
Rozhľadňa na Ostredku
Ski Jasná Nízké Tatry
Ski Jasná Nízké Tatry