Užite si dokonalú dovolenku vo Vysokých Tatrách, v obľúbenom Poprade. Ubytujte sa v Penzióne Aqualand a tešiť sa môžete na výdatné raňajky, relax vo fínskej saune aj jedinečnú včeliu terapiu v apidomčeku. Príjemným bonusom je zľava na vstup do AquaCity Poprad a krásne výletné ciele v okolí.

O ubytovaní

Penzión Aqualand sa nachádza v obľúbenom meste Poprad, vstupnej bráne Vysokých Tatier. Vďaka výnimočnej polohe budete mať na dosah krásne výletné ciele aj mnoho skvelých atrakcií, vrátane aquaparku Aqua City Poprad a niekoľkých ski areálov. Zábava tu na vás čaká skrátka v každom ročnom období.

Na prechádzku po okolí láka Banský náučný chodník, ktorý začína pri zatopenom lome v Kvetnici. O kus ďalej nájdete Geopark Gánovce, kde uvidíte okrem iného odliatky neandertálskych lebiek a Gejzír Hozelec – miesto výveru termálnych prameňov. Na dlhší výlet môžete vyraziť napríklad do Belianskej jaskyne alebo Dobšinskej ľadovej jaskyne.

V zime si náležite užijete svahy neďalekých lyžiarskych centier. Otestujte napríklad Ski Lopušná Dolina s 5 zjazdovkami, klziskom a udržiavanými bežkárskymi traťami. Na dosah budete mať aj ski rezort Nová Lesná, Ski Opalisko, lyžiarske centrá v Tatranskej Lomnici, pri Štrbskom plese a ďalšie.

Na čom si pochutnáte?

V penzióne sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu, kde si môžete vybrať zo slaných, sladkých, studených i teplých variantov. Za pekného počasia sa dá raňajkovať aj na záhrade.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku vám poslúži wellness centrum s fínskou saunou, ochladzovacím bazénikom a relaxačnou zónou. Vyskúšať si môžete tiež jedinečnú včeliu terapiu v apidomčeku – drevenej stavbe napojenej na včelí úľ, v ktorej dýchate blahodarný vzduch obohatený o peľ, silice a ďalšie prospešné látky a počúvate upokojujúce bzučanie včelstva.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších hostí je pripravený detský kútik, kde si každý nájde niečo na hranie, a priestor na šantenie na záhrade.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať aj spoločnú kuchynku a vonkajšie posedenie s možnosťou grilovania.

Penzion Aqualand

Penzion Aqualand

Štefánikova 893 , Poprad
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AQUALAND, s.r.o. IČ: 47162481


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
10 m
Aquapark
20 m

Tipy na výlet

AquaCity Poprad

AquaCity Poprad Tip na výlet

Celkom 13 bazénov a 350 vodných atrakcií - to je ponuka populárneho aquaparku AquaCity Poprad. Vyrazte zrelaxovať, v tomto areáli si iste prídete na svoje. Aquapark disponuje 3 vonkajšími termálnymi bazénmi, vnútornými relaxačnými bazénmi, v ktorých sa po večeroch koná laser show, ďalej tu nájdete luxusné bazény Blue Diamond s nápojovými barmi aj bazén pre deti plný atrakcií. AquaCity sa navyše môže pochváliť tiež jedným veľmi pôsobivým "naj" - má najväčšie dvojpodlažné wellness centrum na celom Slovensku. Sauny, vírivky, ľadovú jaskyňu, masáže, procedúry aj párty miestnosti s vodnými posteľami, to všetko ponúka svojim návštevníkom.

Otváracia doba bazénov:

  • PO - PIA: 12:00 - 20:00 hodín
  • SO - NE: 10:00 - 20:00 hodín

Vstupné do bazénovej časti:

  • Deti, študenti, seniori a ZŤP: 16 € - 19 €
  • Dospelí: 21 € - 24 €

Náš tip: Ak sa na kúpalisko chystáte s početnou rodinou, požiadajte o zvýhodnené rodinné vstupné.

Viac informácií
Dolný Smokovec - Pod Lesom
Dolný Smokovec - Pod Lesom
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Ski Centrum Kubašok
Ski Centrum Kubašok