Beskydy, Hostýnske vrchy aj Moravskú bránu budete mať na dosah z krásneho rodinného Hotela Abácie **** vo Valašskom Meziříčí. Zábavu a relax si ale užijete aj priamo v hoteli. Čaká vás tu pestrý saunový svet a dve vírivky, v lete (okrem otváracej doby wellness) sa zase osviežite vo vonkajšom bazéne.

O ubytovaní

Hotel Abácie & Wellness je komfortný rodinný hotel na okraji Valašského Meziříčí, ktorý ponúka pohostinnosť, relaxáciu a športové aktivity na vysokej úrovni. Vďaka výbornej polohe ubytovacieho zariadenia nebudete vedieť, kam sa vybrať na výlet skôr. V zime si užijete úžasnú lyžovačku v krásnom prostredí a perfektných podmienkach.

Priamo vo Valašskom Meziříčí, ktorému sa hovorí Valašské Atény, na vás čaká množstvo atrakcií. V historickom centre sa nachádza množstvo krásnych meštianskych domov a mnoho významných pamiatok. Môžete si tu pozrieť napríklad Zámok Žerotín (900 m) s galériou alebo Kinský zámok (1,7 km), ktorý má veľký park. Deti aj dospelých poteší náučný chodník Jana Karafiáta, autora známej knihy Broučci. Vedie k priehrade Bystřička (10,7 km), kde sa môžete kúpať alebo len tak opaľovať na brehu.

Valašské Meziříčí je vstupnou bránou do Beskýd, takže všetky obľúbené miesta budete mať na dosah. Miestna krajina je pretkaná hustou sieťou turistických chodníkov a cyklotrás, ktoré vás zavedú na zaujímavé miesta. Určite si nenechajte ujsť prechádzku na vrch Radhošť (22 km), odfoťte sa pri neďalekej Radegastovej soche a prejdite sa na krásne Pustevny (26 km).

Región má čo ponúknuť aj milovníkom histórie. Vydajte sa po stopách minulosti do Skanzenu v Rožnove pod Radhoštěm (15 km) alebo do malebného mestečka Štramberk (22 km) so známou vežou Štramberská Trúba. Za návštevu stojí aj zrúcanina hradu Starý Jičín (18 km) alebo hrad Hukvaldy (36 km). Každého nadšenca historických vozidiel poteší návšteva Technického múzea Tatier v Kopřivnici (25 km).

V zime si môžete vybrať z množstva vynikajúcich lyžiarskych stredísk, ktoré ponúkajú ľahšie aj náročnejšie zjazdovky. Vydajte sa do Lyžiarskeho strediska Bůřov (18 km), vyskúšajte Lyžiarske stredisko Červený kámen (26 km) alebo navštívte Lyžiarske stredisko Pustevny (26 km). Nech už sa vyberiete lyžovať kamkoľvek, spoľahnite sa na kvalitné turistické zázemie a krásne okolie.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v štýlovej izbe s dobovou atmosférou, ktorú dotvára drevený nábytok a kvalitné materiály. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a Wi-Fi pripojenie. Väčšina izieb je klimatizovaná.

  • Dvojlôžková izba Standard má manželskú posteľ, TV a kúpeľňu so sprchovacím kútom, sušičom vlasov a toaletnými potrebami.
  • Dvojlôžková izba Komfort môže byť vybavená manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami. K dispozícii je TV a kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, toaletnými potrebami a sušičom vlasov.
  • Trojlôžková izba Komfort má rozlohu 22 m² a je vybavená manželskou posteľou, samostatným lôžkom, pohodlným kreslom a TV. V kúpeľni je vaňa, toaletné potreby a sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si naozaj pochutnáte na polpenzii z čerstvých a miestnych surovín. Hovädzie mäso dodáva priamo majiteľ reštaurácie, ryby pochádzajú z miestnych rybích fariem a syry od miestnych farmárov. Ovocie a zeleninu reštaurácia nakupuje od malých farmárov, prevažne z južnej Moravy.

Kde budete relaxovať?

Po túre v Beskydách alebo Hostýnskych vrchoch určite navštívte Wellness Abácie s relaxačnou hudbou a intímnym osvetlením. Nájdete tu farebný saunový svet, 2 vírivky, Kneippov chodník, tepidárium a dokonca aj kyslíkovú terapiu s názvom oxygenoterapia. Nájdete tu aj vonkajší bazén, ktorý slúži ako ochladzovací bazén po saunovaní, keď sú kúpele otvorené, ale v lete (mimo prevádzkových hodín kúpeľov) ho môžete využiť na osvieženie počas celého dňa.

Niečo naviac

Zahrať si tu môžete bowling alebo si zašportovať pri squashi.

Hotel Abácie & Wellness ****

Hotel Abácie & Wellness ****

U Abácie 491/2 , Valašské Meziříčí
Česká republika

+420 571 613 830

recepce@hotel-abacie.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
40 m
Zjazdovka
18 km
Bežkovanie
22 km