Luxusný pobyt v Chateau Monty Spa Resorte **** si užijete. Hotel leží v krásnych Mariánskych Lázňach a ponúka vlastné Rímske kúpele, wellness centrum, liečebné a relaxačné procedúry aj chutnú polpenziu. V cene je vyšetrenie lekára a až 22 procedúr, ktoré si iste užijete.

O ubytovaní

Chateau Monty Spa Resort **** sa nachádza na výnimočnom mieste priamo nad Mariánskymi Lázňami a je obklopený zámockou záhradou. Svojim hosťom ponúka unikátnu vyhliadku na malebné kúpeľné mesto. Vydajte sa príjemnou prechádzkou na Hlavnú kúpeľnú kolonádu (1,5 km) so spievajúcou fontánou. Ochutnáte tu aj blahodarnú termálnu vodu, napríklad z Rudolfovho a Krížového prameňa. Historickú atmosféru doplnenú o moderné wellness procedúry si užijete v Rímskych kúpeľoch (1 km) postavených v roku 1896. Park Bohemium (3 km) ponúka expozíciu viac ako 70 miniatúr významných stavieb z celého Česka. V nádhernej okolitej krajine je mnoho vyhliadok, napríklad Clementsova (2,5 km), Mescéryho (2 km) či Karola (1 km).

Kde budete spať?

História budovy siaha až do roku 1901. Interiér je ladený do zámockého, avšak moderného štýlu s maximálnou starostlivosťou a dôrazom na každý detail.

Dvojlôžková izba Standard poskytuje útulné ubytovanie v podkrovných priestoroch. Je vybavená dvomi oddelenými lôžkami, televíziou, WiFi pripojením, minibarom a trezorom. V izbe nájdete aj župan a papuče do wellness. Ani tu nechýba samostatná kúpeľňa.

Dvojlôžková izba Superior s vlastnou kúpeľňou je vybavená manželskou posteľou, televíziou, WiFi pripojením, minibarom a trezorom. V izbe nájdete aj župan a papuče do wellness.

Na čom si pochutnáte?

O výnimočné gastronomické zážitky hostí sa starajú hneď 3 reštaurácie: Diana, Kolonáda a Montgomery. Podávajú sa tu raňajky a večere vo forme bohatého bufetu. V letných mesiacoch je v prevádzke tiež letná terasa La Panorama s výhľadom na Mariánské Lázně. Secesne zariadená reštaurácia Montgomery je zameraná na vycibrené medzinárodné špeciality v spojení s modernou českou gastronómiou. V zámocky zariadenej reštaurácii Diana si budete pripadať ako v rozprávke. V jedálnom lístku nájdete napríklad domáce cestoviny, čerstvé ryby a morské plody či české špeciality pripravené z prvotriednych tradičných ingrediencií. Všetko dopĺňa široký výber domácich aj zahraničných vín. Obľúbený drink, lahodnú čerstvú kávu aj ľahké občerstvenie a domáce dezerty si vychutnáte v jedinečnej atmosfére Café & Lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Nechajte sa rozmaznávať v komfortnom hotelovom wellness. Tešiť sa môžete na vnútorný bazén a Rímske kúpele. Nechýba ani saunový svet, v ktorom sa zohrejete vo fínskej, infra, parnej a bylinnej saune. Ďalej je tu ľadová studňa a soľná jaskyňa. Dokonalý odpočinok a omladenie zaručuje pestrá ponuka masáží a kúpeľných aj kozmetických procedúr. K dispozícii je tiež fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Pobyt si užijú aj najmenší hostia. Na privítanie dostanú malý darček a počas odpočinku rodičov je možné využiť služby stráženia detí. Je pre nich pripravený tiež veľký detský kútik.

Niečo naviac

Hotel ponúka aj zážitkové rituály ako koncerty, ohňostroje, prehliadku mesta v historickom koči, ochutnávku vín, barmanskú školu a ďalšie výnimočné zážitky.

Chateau Monty Spa Resort ****

Chateau Monty Spa Resort ****

Příkrá 218 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GALA HOTELS, s.r.o. IČ: 02804816


+420602354602

sales@galahotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,6 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
5,5 km