Relaxujte v najobľúbenejších českých kúpeľoch v Hoteli Ferdinand *** a užite si dokonalú pohodu. Pripravili sme vám balíček s bohatou polpenziou, welcome drinkom a až 6 relaxačnými procedúrami. Dopriať si tak môžete masáž, konopný zábal či vstup do soľnej komory.

O ubytovaní

Vydajte sa za odpočinkom do Mariánskych Lázní a zabudnite na zhon a stres pri pobyte v Hoteli Ferdinand ***. Nájdete ho asi kilometer od stredu mesta, a tak si užijete príjemnú a tichú atmosféru, zároveň vám prechádzka do centra nebude trvať dlho. K hlavnej kolonáde s liečivými prameňmi a Spievajúcou fontánou je to 2,6 km, v blízkom okolí sa tiež nachádza mnoho známych liečivých prameňov, napríklad Rudolfov prameň (1,6 km).

Okrem týchto miest nevynechajte ani návštevu Mecséryho vyhliadky (3,1 km) či Obůrky Hvozd (3,7 km). Na dlhší výlet sa vydajte na zámok Kynžvart (10,4 km) alebo do Slavkovského lesa (23,3 km) alebo si zájdite do ďalších známych kúpeľných miest - Karlových Varov (48,5 km) či Františkových Lázní (41,4 km). V lete si užijete kúpanie a vodné športy na Veľkom kniežacom rybníku (2,5 km) a ani v zime sa nudiť nebudete. Priamo v meste je totiž Skiareál Mariánky (3 km), kde si užijete aj lyžovanie či bežkovanie.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v komfortných izbách a apartmánoch s vlastnou kúpeľňou, WiFi pripojením, televíziou a telefónom.

  • Dvojlôžková izba meria 16 m² a je vybavená 2 posteľami (môžu byť spojené alebo oddelené), stolíkom so stoličkami a úložnou skriňou.

  • Dvojlôžková izba s balkónom je zhruba rovnako veľká a podobne vybavená ako variant bez balkóna (2 postele, stôl, šatníková skriňa), ale má navyše priestranný balkón.

  • Apartmán ponúkne plochu 38 m², na ktorej nájdete spálňu s 2 posteľami a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou. Nechýba tu úložný nábytok a klimatizácia.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete aj reštauráciu, kde sa servírujú jedlá českej i medzinárodnej kuchyne, ktorá vám na požiadanie pripraví aj vo vegetariánskej či diétnej verzii. Ďalej je vám k dispozícii denný bar a zasklená terasa.

Kde budete relaxovať?

Využiť môžete tiež hotelové wellness centrum, ktoré je ideálne na odpočinok. Doprajte si terapiu v soľnej jaskyni alebo si oddýchnite v saune.

Hotel Ferdinand ***

Hotel Ferdinand ***

Kollárova 330/16 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
POBYT WELLNES s.r.o. IČ: 02442990


+420 602 430 418

hotelferdinand@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
100 Kč/noc pred hotelom, 150 Kč/noc v garáži

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
3 km
Bežkovanie
8,5 km