Karlove Vary sú čarovné kúpeľné mesto, ktoré by mal aspoň raz navštíviť každý. S nádychom luxusu si ich užijete v Spa Resort komplex Bristol Royal ****, ktorý sa skladá zo 4 budov (Georgy House, Královská vila, Tereza, Bristol). Tešte sa na raňajky či polpenziu, relaxáciu v bazéne a vírivke aj na relaxačné procedúry.

O ubytovaní

Spa Resort komplex Bristol Royal **** je symbióza niekoľkých luxusných hotelov (Georgy House, Královská vila, Tereza, Bristol) rozosiata po najväčších českých kúpeľoch, Karlových Varoch. Či už budete ubytovaní v ktoromkoľvek z nich, môžete si byť istí atraktívnou polohou v centre kúpeľnej zóny, blízkosťou kolonád a horúcich minerálnych prameňov a krásnymi výhľadmi. Všetky budovy komplexu nájdete v jednom areáli s rovnakým vstupom/vjazdom.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v dvojlôžkových izbách v jednom z hotelov Spa Resort komplexu Bristol Royal **** podľa voľných kapacít (Georgy House, Královská vila, Tereza či Bristol). V každej z izieb bez rozdielu si však budete môcť dosýta užiť prepychové dvojlôžkové postele, satelitnú TV, telefón s priamou voľbou, Wi-Fi, trezor, minibar, kúpeľňu s vaňou a toaletou, fén, papuče a župan, kozmetický set a často tiež balkón so sezónnym posedením.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia Palace ponúka štýlové posedenie s príjemnou atmosférou a nádherným panoramatickým výhľadom na Karlove Vary. Raňajky formou bufetu si tu vychutná každý bez rozdielu, na večeru budete mať na výber zo širokej palety jedál českej i medzinárodnej kuchyne. Bohatú dennú ponuku dopĺňa aj tzv. barové menu.

Kde budete relaxovať?

Parádne hotelové wellness už čaká! Zvolíte si oddych v niektorom z bazénov, v saune, pri procedúrach, vo vírivke - alebo všetko dohromady?

Spa Resort komplex Bristol Royal ****

Spa Resort komplex Bristol Royal ****

Sadová 2026/19 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
BRISTOL GROUP s.r.o. IČ: 64833321


+420 353 348 803

spa@bristolgroup.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,2 km
Zastávka
0,5 km