Pytloun Kampa Garden Hotel Prague *** nájdete v centre Prahy len kúsok od Lennonovej steny či Karlovho mosta. Užite si parádny pobyt so všetkými lákadlami Prahy na dosah. V cene budete mať komfortné ubytovanie, raňajky formou bufetu, welcome drink, celodenný lístok po Bratislave za každý deň pobytu aj možnosť lepšej izby bez príplatku.

O ubytovaní

Pytloun Kampa Garden Hotel Prague *** sa nachádza v samom historickom srdci Prahy. Hotel ponúka exkluzívne umiestnenie na nádhernom mestskom ostrove Kampa, odkiaľ je to na Karlov most (200 m) doslova pár krokov. Ľahko sa odtiaľ dostanete aj k ďalším významným pamiatkam, ako sú Pražský hrad (1 km), Václavské námestie (1,5 km) Staromestské námestie s orlojom (1 km) či Tancujúci dom (1,5 km). Príjemnou prechádzkou sa ľahko dostanete na rozhľadňu Petřín (1,5 km), odkiaľ uvidíte celú metropolu ako na dlani. Najbližšia zastávka električky je vzdialená iba 500 metrov, stanica metra trasy A leží 700 m od hotela. Metrom sa ľahko dostanete aj k ďalším obľúbeným turistickým cieľom, ako sú Vyšehrad (3 km), ZOO Praha a Botanická záhrada Praha (6 km) alebo Národné múzeum (2,5 km). V okolí hotela nájdete nespočetné množstvo skvelých reštaurácií, kaviarní, múzeí i galérií. Za nákupmi môžete vyraziť do neďalekého Obchodného centra Nový Smíchov (2 km) alebo do OC Palladium (2 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne a vkusne zariadenej dvojlôžkovej izbe. Pre úplné pohodlie hostí je izba vybavená WiFi pripojením, satelitnou televíziou, minibarom, rýchlovarnou kanvicou, trezorom, telefónom a pracovným stolom s posedením. Vo vlastnej kúpeľni nájdete fén, set kvalitnej kozmetiky a papuče.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na vynikajúcich raňajkách vo forme bufetu. Hotelová terasa ponúka jedinečnú možnosť raňajkovať s výhľadom na mlynské koleso Velkopřevorského mlyna a okolité záhrady.

Cestujete s deťmi?

V hoteli vám radi zapožičajú postieľku a ďalšie vybavenie pre deti. Výhodou je tiež blízkosť niekoľkých veľkých vonkajších ihrísk, kde si užije zábavu celá rodina.

Pytloun Kampa Garden Hotel Prague ***

Pytloun Kampa Garden Hotel Prague ***

U Sovových mlýnů 9 , Praha 1
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Accom travel s.r.o. IČ: 26716283


778 022 400

reservations.kampa.prague@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik 400 Kč/deň
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie 530 Kč/deň

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
14,6 km