CHKO Český les je prírodná oblasť, a ako už názov napovedá, tak je z veľkej časti pokrytá lesmi. Nájdete tu vzácne rastliny aj živočíchy. Za hodinu sa dostanete do Plzne či na Šumavu. Vydajte sa túto zaujímavú oblasť preskúmať a ubytujte sa v Horskom Hoteli Sádek ***. Okrem ubytovania vás tu čakajú raňajky alebo polpenzia a privátne wellness (vírivka a infrasauna).

O ubytovaní

Horský hotel Sádek **** nájdete v malebnej obci Díly, ktorá leží na hranici CHKO Český les. Hlboké okolité lesy sú ideálne pre turistiku, hubárčenie aj nerušený odpočinok v prekrásnej juhočeskej prírode.

Nádherné výhľady na Chránenú krajinnú oblasť Český les budete mať z vyhliadky Výhledy (6 km) a z rozhľadne Kurzova veža (10 km), ktoré sa nachádzajú na najvyššom vrchole Českého lesa – Čerchove (1041 m n. m.). Čo ponúknuť má tiež neďaleké mesto Domažlice (13 km), kde láka k návšteve Chodský hrad s vyhliadkovou vežou (16 km), Múzeum Chodska a expozícia o pivovarníctve v Mestskom pivovare Domažlice. Obľúbeným miestom výletov je tiež prírodné kúpalisko Babylon (12 km) a jaskyňa Salka pri obci Pasečnice (12 km). Z Domažlíc je to len kúsok do Újezdu (12 km), kde sa narodil a žil vodca chodského povstania Jan Sladký Kozina. Jeho život pripomína pamätná sieň na Kozinovom statku (12 km) a pomník na neďalekom vrchu Hrádek (11 km). V obci Klenč pod Čerchovom (5 km) môžete navštíviť múzeum spisovateľa a kňaza Jindřicha Šimona Baara.

Pokiaľ patríte medzi milovníkov zimných športov, vyskúšajte Ski areál Hohenbogen (37 km) na bavorskej strane Šumavy.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu patrí nábytok z masívu, WiFi pripojenie a televízia.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podávajú jedlá českej aj medzinárodnej kuchyne pripravené z kvalitných čerstvých surovín. Každé ráno si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Potom je možné hlad zahnať dobrotami zo stáleho jedálneho lístka reštaurácie. Večere pre hotelových hostí majú servírovanú podobu. K jedlu vám personál ochotne odporučí kvalitné víno z moravských pivníc.

Nezabudnuteľné chvíľky si užijete vo vyhliadkovej kaviarni, z ktorej uvidíte úchvatnú panorámu Chodska a Českého lesa.

Kde budete relaxovať?

Milovníci relaxácie ocenia možnosť oddýchnuť si v hotelovom wellness s vírivkou a infrasaunou. Ďalej je možné si deň spríjemniť množstvom procedúr, ako sú masáže, kúpele a zábaly. K dispozícii je aj solárium a fitness centrum pre milovníkov pohybu.

Horský Hotel Sádek ****

Horský Hotel Sádek ****

Díly 124 , Díly
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jarostejspol s.r.o. IČ: 14225093


776 774 115

info@hotelsadek.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Aquapark
13 km
Zjazdovka
8,9 km