Hotel Ondráš z Beskyd sa nachádza v samom srdci Beskýd v chránenej krajinnej oblasti a vďaka svojej skvelej polohe je predurčený na turistiku a výlety v horách. Okrem ubytovania vás čaká chutná polpenzia a bohaté možnosti vyžitia. Zahrajte si biliard, bedminton alebo niektorú z loptových hier. Pre deti je tu detský kútik.

O ubytovaní

Hotel Ondráš z Beskyd *** sa nachádza v samom srdci Beskýd, priamo na úpätí Lysej hory v chránenej krajinnej oblasti a svojou polohou je predurčený k aktívnemu pobytu v horách. Možnosti výletov po okolí sú nespočetné. Okrem výstupu na blízku Lysú horu sa vydajte na ďalšie vrcholky Beskýd ako Smrk (14,5 km) alebo k Satinským vodopádom (3,6 km). V okolí do 5 km od hotela nájdete atrakcie ako Lanové bludisko Opičárna alebo stálu výstavu rezbárskych prác Ráj dřevěných soch. Do Aquaparku Olešná to budete mať 22 km, v zime zasa oceníte blízkosť Ski areálu Opálená (11 km) a Skiareálu Bílá (20,7 km). Skvelým zážitkom je tiež poznávanie prekrásnej beskydskej prírody po upravovaných bežeckých trasách, ktorých nájdete v okolí hotela nespočetné množstvo.

Kde budete spať?

Pobyt si užijete v komfortných dvojlôžkových izbách, v niektorých s možnosťou prístelky. Samozrejmosťou je TV, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchou alebo vaňou a WC.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na raňajkách formou bufetu a potom najmä na pravých českých jedlách.

Cestujete s deťmi?

V detskom kútiku sa parádne zabavia najmä menšie deti.

Hotel Ondráš z Beskyd ***

Hotel Ondráš z Beskyd ***

Ostravice , Ostravice 957
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
STARÝ GOROD s.r.o IČ: 27599957


+420 739 317 740

info@hotelondras.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,7 km
Zastávka
3,5 km
Aquapark
23 km
Zjazdovka
4,6 km
Bežkovanie
16 km