Užite si pobyt v apartmáne v podkrkonošskom Apartmáne Dračí údolí. Vybrať sa sem môžete s celou rodinou či s partiou priateľov. Okrem pohodlných postelí je súčasťou izby aj vlastná vybavená kuchynka, na záhrade je zas k dispozícii gril. Zábavu si užijete pri stolnom futbale, šípkach, krokete či petangu. Okolitá príroda je ako stvorená na výlety pešo aj na bicykli a v lete si užijete aj neďaleké kúpalisko.

O ubytovaní

Apartmán Dračí údolí sa nachádza v malebnej dedinke Lhota na predmestí Trutnova a ponúka doslova rozprávkové ubytovanie pre všetkých milovníkov hôr a cyklistiky.

Okolitá krkonošská krajina je plná atraktívnych výletných cieľov. Príjemnou prechádzkou sa dostanete napríklad ku Kozím kameňom (2 km) s jaskynkou, k 22 m vysokej rozhľadni Žaltman (7 km) alebo ku Krausovej vyhliadke (10 km), ktorá leží priamo na hraniciach s Poľskom, a tak je z nej nádherný výhľad na českú aj poľskú stranu Krkonôš. Na zdolanie vyzývajú aj najvyššie české hory, ako Sněžka (32 km), Černá hora (28 km) alebo Luční hora (40 km).

Oblasť je doslova rajom pre cyklistov. Len 400 m od ubytovania sa nachádza Trutnov Trails – známy východiskový bod jednosmerných terénnych chodníkov pre horské bicykle v okolí Trutnova v lokalite Čížkových kameňov a Jestřebích hôr. Dokopy si tu môžete užiť desiatky kilometrov trailov rôznych náročností, vedúcich nádhernou krkonošskou prírodou.

Počas horúcich letných dní sa vydajte za osviežením na trutnovské kúpalisko Mebys (6 km) či k vodnej nádrži Rozkoš (30 km). Krkonošské svahy sú perfektným miestom pre zimné športy. Najbližšie zjazdovky nájdete v stredisku Petříkovice (5 km). Medzi lyžiarmi sa tešia veľkej obľube aj ski areály v Mladých Bukách (14 km) alebo v Jánských Lázňach (25 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v apartmáne, ktorého kapacita je maximálne 6 osôb. Apartmán má vlastnú kúpeľňu aj kuchynku vybavenú sporákom, chladničkou, mikrovlnnou rúrou, umývačkou, riadom a jedálenským stolom. K vybaveniu patrí tiež posedenie, televízor a WiFi pripojenie.

Niečo naviac

Počas pobytu môžete využiť možnosť grilovania na záhrade a zapožičania spoločenských hier. K dispozícii je tiež zázemie na stolný futbal, šípky, kroket, petang či soft tenis. Športovci ocenia možnosť úschovy lyží a bicyklov.

Apartmán Dračí údolí

Apartmán Dračí údolí

Bezděkovská 54 , Trutnov - část obce Lhota
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jiří Kadlec IČ: 76637549


605755508

draci.udoli@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
20 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
5 km
Bežkovanie
6,7 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v leteTip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
CHKO Broumovsko
CHKO Broumovsko
Adršpach
Adršpach
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše