Praha je nádherné mesto a aj vy sa jej krásami môžete nechať unášať, čo hrdlo ráči. Nechajte sa však tentoraz uniesť do nebeských výšin a ubytujte sa v jedinečnom, prepychovom Hoteli Republika & Suites ***** len 350 metrov od Vltavy a 15 minút chôdze od Staromestského námestia alebo parku Letné. Okrem päťhviezdičkových raňajok formou bufetu a čiastočne à la carte, sa môžete nechať rozmaznávať v privátnom wellness. A tie izby! Budete sa cítiť ako v bavlnke po celú dobu pobytu.

O ubytovaní

Hotel Republika & Suites ***** je novootvorený luxusný hotel v historickom srdci Prahy. Užite si to najkrajšie z českej metropoly v unikátnom a štýlovom prostredí prvorepublikového prepychu.

Ak túžite počas pobytu v Prahe po skutočne výnimočnom zážitku, Hotel Republika & Suites ***** je tým pravým miestom. Nájdete ho v pôvodnej zástavbe Nového Mesta, a tak sa k najslávnejším pamiatkam ľahko dostanete príjemnou prechádzkou, alebo pomocou hromadnej dopravy. Najbližšia zastávka električiek a autobusov leží len 200 m od hotela, stanice všetkých trás metra sú vzdialené maximálne 500 m.

Pri poznávaní pražských krás sa môžete vydať cez námestie Republiky s Prašnou bránou (500 m) napríklad na Staromestské námestie s Orlojom (1 km) až ku Karlovmu mostu (1,7 km). Potom môžu vaše kroky viesť cez Malostranské námestie (2,4 km) až na Pražský hrad (3,2 km). Prekrásnymi výhľadmi na Prahu sa pokocháte z vrchu Petřín (4 km) s rovnomennou rozhľadňou a zrkadlovým bludiskom, či z neďalekého vrchu Vítkov (1,7 km) s impozantnou sochou Jana Žižku.

Pokiaľ si pobyt radi spestríte nakupovaním, do OC Palladium (500 m) či na Václavské námestie (1 km) to nebudete mať ďaleko. Skvelým tipom na celodenný výlet je návšteva Zoo Praha (6 km), Botanické záhrady Praha (6,5 km) alebo napríklad Aquapalace Praha (17 km), kde na vás čakajú vodné radovánky aj nerušený odpočinok vo wellness.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v svetlej, klimatizovanej izbe s luxusným vybavením. Dvojlôžková izba Executive meria 34 m² a okrem postele typu king size s komfortným matracom tu nechýba WiFi pripojenie, smart tv, minibar, kávovar Nespresso a trezor. V mramorovej kúpeľni s modernou walk-in sprchou nájdete aj fén, župan a prezuvky.

Priestranná izba Superior je rozdelená na obývací priestor a spálňu, meria 45 m² a je vybavená mramorovou kúpeľňou s oddelenou toaletou a balkónom.

Nároční hostia môžu zvoliť luxusný apartmán Republika Suite s rozlohou 100 m², plne vybavenou kuchyňou, 2 oddelenými spálňami, 2 kúpeľňami so sprchou a vaňou a obývacou izbou. Dominantou apartmánu je priestorná terasa s výhľadom na Pražský hrad, Letnú alebo Petrskú vežu.

Na čom si pochutnáte?

V modernej hotelovej reštaurácii Bistro Republika si každé ráno pobytu pochutnáte na výborných servírovaných raňajkách pripravených z tých najkvalitnejších ingrediencií. Po celý deň je potom možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka.

V dizajnovej hotelovej kaviarni si môžete dať si vynikajúcu kávu či osviežujúci drink.

Kde budete relaxovať?

Aj v centre Prahy nájdete miesto, kde sa zbavíte napätia aj stresu a zabudnete na všetky starosti všedných dní! Je ním hotelové Wellness & Spa vybavené saunou. Dokonalú romantiku vo dvojici môžete zažiť v autentickej drevenej vírivej kadi. Dopriať si môžete tiež aromaterapeutický kúpeľ alebo masáž.

Niečo naviac

Aktívni hostia ocenia, že je súčasťou hotela fitness centrum vybavené kvalitnými strojmi.

Hotel Republika & Suites *****

Hotel Republika & Suites *****

Petrská 2051/5 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Stavby a reality CZ s.r.o. IČ: 02323931


+420 605 288 458

reservations@hotelrepublika.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 600 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
7,1 km