Grand Harrachov Pension leží v obľúbenom krkonošskom mestečku a ponúka ubytovanie v štýlových izbách a apartmánoch s vlastnou privátnou vírivkou (podľa variantu). Okrem toho máte v cene raňajky formou bufetu a neobmedzenú konzumáciu nealko nápojov a kávy. Dovolenka plná turistiky, cyklistiky a relaxácia môže začať!

O ubytovaní

Grand Harrachov Pension sa nachádza v obľúbenom krkonošskom letovisku Harrachov. V obklopení najvyšších českých hôr tu na vás čaká dokonalý aktívny pobyt s poriadnou dávkou relaxácie.

Priamo v Harrachove láka na návštevu múzeum skla Novodad (900 m), banícke múzeum s 1 km dlhou podzemnou štôlňou (2 km), alebo bobová dráha (1 km). Po krásach Národného parku Krkonoše vás prevedie rozvetvená sieť turistických trás. Medzi obľúbené výletné miesta v okolí patrí Mumlavský vodopád (2,5 km), Kamenický vodopád (3,5 km) alebo rozhľadňa Štěpánka (10 km) na vrchu Hvězda. Skvelý výhľad na Harrachov budete mať z Čertovej hory (3 km), na ktorej vrchol môžete dôjsť pešo, alebo sa vyviezť modernou štvorsedačkovou lanovkou.

Harrachov je obľúbeným rajom zimných športov. V bezprostrednej blízkosti penziónu ležia svahy Ski areálu Hilbert, ktorý je ideálny pre deti a začínajúcich lyžiarov. Zdatnejší športovci môžu zamieriť do Ski areálu Harrachov, ktorého zjazdovky sú vzdialené len 500 m od ubytovania. V okolí sa nachádza ešte niekoľko atraktívnych lyžiarskych areálov, a to napríklad Tanvaldský Špičák (16 km), Rokytnica nad Jizerou (14 km) alebo Ski Arena Szrenica (14 km) v Sklárskej Porube, čo je jeden z najväčších a najobľúbenejších areálov v Poľsku.

Kde budete spať?

Ateliérs vírivkou a saunou sa skladá zo spálne, obývacej izby s priestranným gaučom, televíziou, vybaveným kuchynským kútom a jedálenským stolom. Nechýba tu ani WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchou, vírivkou a saunou.

Izba s vírivkou a výhľadom do mesta ponúka dvojlôžkovú izbu bez možnosti prístelky a k tomu vlastnú kúpeľňu, v ktorej nechýba vírivka vyhriata na 37 °C.

Apartmán s vírivkou a výhľadom na hory ponúka exkluzívne ubytovanie pre 2 osoby a možnosť 1 prístelky. Okrem spálne a vlastnej kúpeľne je súčasťou aj privátna wellness s vírivkou (37 °C) a infra saunou. Ideálne pre všetkých milovníkov relaxácie a romantiky. Na túto izbu je možné umiestniť 2 prístelky, hodí sa teda pre 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou balíčka sú raňajky vo forme bufetu, ktoré sa podávajú priamo v ubytovaní.

Kde budete relaxovať?

Relaxáciu si užijete priamo v súkromí svojej izby. K dispozícii je vírivka nahriata na príjemných 37 °C, prípadne aj infra sauna, ktorá telo detoxikuje, uľaví od bolesti a tiež prečistí pokožku.

Grand Harrachov Pension

Grand Harrachov Pension

Harrachov 615 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
P&D Perla s.r.o. IČ: 08380376


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
10 m
Aquapark
18 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,4 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v leteTip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Harrachov
Harrachov
Sněžka
Sněžka
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn