Vydajte sa do Krkonôš za relaxáciou. V Hoteli Gendorf *** vás okrem výborných raňajok formou bufetu čaká privátne wellness s vírivkou a 5 druhov sáun. Podľa variantu sa môžete tešiť aj na romantickú večeru pri sviečkach a sekt s jahodami, prípadne na aróma masáž pre dvoch. Využiť môžete tiež zľavy na masáže, konzumáciu v reštaurácii či blízkej kaviarni U Zvonu. Ide o ideálny východiskový bod na objavovanie krás Vrchlabí a okolia.

O ubytovaní

Wellness hotel Gendorf *** sa nachádza priamo v srdci malebného mesta Vrchlabí, ktoré sa zvykne nazývať aj bránou do Krkonôš. Príďte si užiť nielen výlety za pamiatkami a do prírody, ale aj oddych v modernom wellness a v úplne novom saunovom svete.

Vďaka polohe v centre mesta na brehu rieky Labe sa príjemnou prechádzkou dostanete k miestnej dominante, zámku Vrchlabí (400 m), ktorý je obklopený krásnym parkom. Oplatí sa vidieť aj zaujímavú expozíciu Krkonošského múzea (800 m).

Z výletných cieľov v okolí vrelo odporúčame navštíviť krásny zámok Jilemnice (10 km), prameň Labe (21 km), lesný hrádok Aichelburg (25 km) alebo aj zrúcaninu hradu Dolní Štěpanice (12 km). Prekrásne panorámy uvidíte z rozhľadne Přední Žalý (6,5 km), rozhľadne Černá hora (15 km) alebo z Chodníka v korunách stromov Krkonoše (16 km).

Krásnym výletným cieľom je aj Černohorské rašelinisko (14 km), ktorého unikátny ekosystém si prezriete na náučnom chodníku alebo z vtáčej perspektívy z vyhliadkovej veže.

V zime sa môžete vydať lyžovať do blízkeho Ski areálu Vrchlabí (2 km), prípadne do Ski resortu Černá hora (17 km) či Ski areálu Pec pod Sněžkou (32 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia je televízor, WiFi pripojenie, posedenie a fén.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Mincovna si vyberiete z pestrého jedálneho lístka, na ktorom nájdete steaky, šaláty, detské jedlá, sezónne pokrmy aj minútky. Za priaznivého počasia si môžete pri jedle posedieť v útulnej záhradke.

Kde budete relaxovať?

Zahoďte starosti všedných dní za hlavu a nechajte sa rozmaznávať v hotelovom Natura Herbal Spa & Wellness s úplne novým saunovým svetom. Zohriať sa tak môžete vo fínskej, soľnej, bylinnej, infra a parnej saune. K dispozícii je vírivka, ochladzovací bazénik a Kneippov chodník. Dopriať si môžete tiež mnoho relaxačných masáží, procedúr aj kozmetických ošetrení.

Cestujete s deťmi?

V hoteli je k dispozícii detský kútik, ktorý vaše ratolesti spoľahlivo zabaví nielen pri nepriazni počasia.

Niečo naviac

Aktívni jedinci si môžu zašportovať v hotelovom fitness alebo pri stolnom tenise. O zábavu pre malých aj veľkých sa postará herná miestnosť s biliardom, šípkami a stolným futbalom.

Hotel Gendorf ***

Hotel Gendorf ***

Krkonošská 153 , Vrchlabí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ERIKA HOTELS s.r.o. IČ: 64259471


+420 499 429 629

hotelgendorf@gendorf.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
60 Kč/noc - vonku, 150 Kč/noc - garáž

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
15,5 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
1,8 km