Užite si pobyt v Harrachove, ktorý je centrom turistiky a cykloturistiky. Prepychový Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** vás uchváti wellness centrom s výhľadom na Čertovu horu, ale aj vynikajúcou gastronómiou. V okolí vás čaká množstvo zaujímavých výletných cieľov. V zime zas oceníte, že zjazdovky moderného lyžiarskeho areálu Harrachov ležia priamo pred hotelom.

O ubytovaní

Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** sa nachádza v pokojnej časti strediska Harrachov priamo na úpätí Čertovej hory. Vynikajúca poloha ubytovacieho zariadenia vám celoročne umožňuje objavovať krásy Krkonôš, či už pešo, na bicykli alebo na bežkách či lyžiach.

V lete je hotel ideálnym východiskovým bodom na poznávacie túry po horách. Hustá sieť značených turistických chodníkov vás zavedie na najkrajšie miesta v regióne, napríklad k impozantnému Mumlavskému vodopádu (2,2 km), Lysej hore (7 km) alebo k zábavnému Včeliemu náučnému chodníku (500 m). Na bicykli môžete tiež prechádzať miestnou krajinou a objavovať krásne prírodné zákutia nielen v Krkonošiach, ale aj v priľahlých Jizerských horách alebo za česko-poľskou hranicou.

Športový areál Harrachov (1,8 km) ponúka veľa možností na celoročnú rekreáciu. Nad oblasťou sa týči Čertova hora, na ktorú sa pohodlne dostanete štvormiestnou lanovkou. Na dolnej stanici čaká na najmenších návštevníkov jedinečný detský park s dreveným hradom, vzduchovými trampolínami a slack-line. Na poschodí sa deti zabavia v nafukovacom bludisku.

Milovníkov adrenalínu poteší bobová dráha v Harrachove (3,4 km) alebo lane park v Rokytnici nad Jizerou (5 km). Ak sa chcete dozvedieť niečo nové o histórii a tradíciách regiónu, využite daždivé počasie a navštívte sklárske múzeum (3,4 km), lyžiarske múzeum (1,5 km) alebo banícke múzeum (2,2 km).

V zimných mesiacoch je Harrachov najznámejším strediskom zimných športov v Česku. Vďaka výbornej polohe ubytovacieho zariadenia to nebudete mať na zjazdovky ďaleko, keďže najbližší lyžiarsky vlek sa nachádza len 100 metrov od hotela. Medzi obľúbené lyžiarske strediská v okolí patria Paseky nad Jizerou (8,7 km), Studenov (3,2 km) alebo Rokytnice (6 km). Okolitú krajinu lemujú krásne biele stopy, takže na svoje si prídu aj bežkári.

Kde budete spať?

Odpočinúť si môžete v príjemne zariadených izbách s krásnym interiérom, ktoré vám poskytnú dostatok pohodlia počas celého pobytu. K dispozícii budete mať vždy súkromnú kúpeľňu s vaňou, sušičom vlasov, toaletnými potrebami a oddeleným WC. Z okien izieb alebo balkónov sa vám naskytne krásny výhľad na krajinu.

Vyberte si z nasledujúcich možností:

  • Dvojlôžková izba Superior (20 m²) má štýlový drevený interiér s komfortným vybavením, ktorého súčasťou pohodlná manželská posteľ, písací stôl, posedenie s kresielkom, šatníková skriňa a satelitná televízia. Využívať možno aj trezor, minibar, čajový a kávový set alebo bezplatné pripojenie k WiFi. Do izby je možné umiestniť jednu prístelku.

  • Dvojlôžková izba Deluxe (25 m²) je oproti izbe Superior priestornejšia a má navyše balkón s posedením a výhľadom na Čertovu horu. Moderné zariadenie izby sa skladá z manželskej postele, pohovky, kresla, písacieho stola a skrine a je tu možnosť prístelky. K dispozícii vám bude aj minibar, príslušenstvo na prípravu kávy a čaju a pripojenie k internetu.

  • Rodinná izba Superior (35 m²) je vhodná pre 2 dospelé osoby a 1–⁠2 deti. Vyspíte sa na manželskej posteli a jednej poschodovej posteli. Chýbať vám nebude televízia, pripojenie k WiFi, písací stôl, posedenie ani minibar. Oceníte aj set na prípravu kávy a čaju alebo trezor.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa nachádza štýlová reštaurácia Rýžoviště s príjemným interiérom a výhľadom na krajinu. Jedlá sa pripravujú z čerstvých surovín od miestnych farmárov a pekárov, takže sa môžete spoľahnúť na kvalitu jedál a ich vynikajúcu chuť. V lete je k dispozícii vonkajšia terasa s príjemným posedením a výhľadom na krajinu. Na terase sa pravidelne griluje.

Počas dňa si môžete objednať jedlá podľa vlastného výberu z jedálneho lístka, ktorý obsahuje pravú neapolskú pizzu, špeciality českej a medzinárodnej kuchyne alebo domáce dezerty ako sladkú bodku na záver hodovania. V závislosti od typu balíka sa v reštaurácii podávajú raňajky a večere.

Na tapas, osviežujúci nápoj alebo kvalitnú kávu a čaj zájdite do hotelovej kaviarne a lobby baru, kde sa denne od 16:00 do 17:00 hodín koná happy hour s 1+1 nápojom zdarma.

Kde budete relaxovať?

Na 5. poschodí hotela nájdete luxusné wellness centrum s krásnym výhľadom na Čertovu horu a koruny stromov. Vychutnajte si jedinečný relax v fínskej saune a vonkajšej vírivke, ktoré vám prinesú uvoľnenie na čerstvom vzduchu počas celého roka. Spa je otvorené od 8:30 do 17:00 hodín a večer si môžete objednať súkromnú relaxáciu.

Súčasťou wellness centra sú dve príjemné masážne miestnosti, ktoré môžete navštíviť, ak si vyberiete zo širokej ponuky hotelových masáží. Šikovné ruky certifikovaných thajských masérok vám spríjemnia pobyt a uvoľnia vaše telo unavené po pobyte v horách.

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****

Rýžoviště 489 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PWHH Harrachov s.r.o. IČ: 09309357


+420 608 000 685

reservations.harrachov@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
18 km
Zjazdovka
100 m
Bežkovanie
100 m