Mariánské Lázně, to sú krásne kolonády, liečebné pramene a tiež luxusné hotely. Ubytujte sa v Hoteli Excelsior **** a tešte sa na chutnú polpenziu, a tiež na bohatý balíček plný procedúr - masáže, kúpele, pleťové masky a ďalšie. K tomu vás čaká neobmedzený vstup do prepychového Medical & Spa v Chateau Monty Spa Resorte..

O ubytovaní

Hotel Excelsior **** sa nachádza v samom srdci Mariánskych Lázní. Už po 150 rokov ponúka výnimočnú historickú atmosféru a špičkové služby. Vďaka polohe priamo na Hlavnej triede budete mať všetky miestne dominanty v dochádzkovej vzdialenosti. Príjemnou prechádzkou dôjde na kolonádu Maxima Gorkého (500 m) či ku Spievajúcej fontáne (450 m). V blízkom okolí sa nachádza mnoho známych liečivých prameňov, napríklad Rudolfov prameň (400 m). Z panoramatickej rozhľadne Hamelika uvidíte celé mesto ako na dlani. Navštíviť môžete tiež zámok Kynžvart (12 km) alebo zrúcaninu zámku Hamrníky (3 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard s vlastnou kúpeľňou ponúka moderné ubytovanie s historickým nádychom, ktorý evokujú napríklad originálne štuky z 19. storočia. Súčasťou vybavenia je LCD televízia, WiFi pripojenie, minibar, trezor, telefón a fén. V izbe nájdete aj župany a papuče do wellness.

Dvojlôžková izba Deluxe s vlastnou kúpeľňou ponúka vybavenie zhodné s izbou Standard, je však priestrannejšia a jej súčasťou je balkón.

Apartmán Suite o rozlohe 30–45 m² ponúka komfortné ubytovanie pre rodiny alebo skupiny cestovateľov. Štýlový interiér pripomína život a činy slávnych osobností z histórie celého sveta. Apartmán sa skladá zo spálne s manželskou posteľou, obývacej miestnosti a vlastnej kúpeľne. Pohovku v obývacej miestnosti je možné využiť ako prístelku pre jednu osobu. Súčasťou vybavenia je LCD televízia, WiFi pripojenie, minibar, set na prípravu čaju a kávy, trezor, telefón a fén. V apartmáne nájdete aj župany a papuče do wellness.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v hoteli sa nachádza Restaurant 1900, ktorý ponúka vďaka dobovému interiéru skutočne jedinečnú atmosféru. Čakajú tu na vás kulinárske špeciality aj vybrané vína. Deň začnete raňajkami formou bohatého bufetu. Po celý deň až do večera si môžete vybrať niektorú z lahôdok z jedálneho lístka. Lobby bar s príjemne uvoľnenou atmosférou ponúka široký výber nápojov a ľahké občerstvenie.

Kde budete relaxovať?

Ak túžite po relaxácii, je vám k dispozícii bohatá ponuka wellness služieb. Oddýchnuť si môžete v saune, pri lymfodrenáži či kúpeli alebo si vybrať niektorú z mnohých druhov masáží. Z lekárskych procedúr možno absolvovať aromaterapiu, oxygenoterapiu, rašelinové obklady, plynové zábaly alebo novo vykonávanú konopnú či ílovú terapiu.

Hotel Excelsior ****

Hotel Excelsior ****

Hlavní třída 121/46 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GALA HOTELS, s.r.o. IČ: 02804816


+420 354 697 111

recepce@galahotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
10 m
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
0,8 km