Vydajte sa do Hotela Bezděz *** a užite si perfektnú dovolenku priamo na brehu Máchovho jazera. Tešiť sa môžete na piesočnatú pláž, vodné športy a skvelé výlety. Dostatok vyžitia tu nájdu rodiny s deťmi, zapálení turisti, ale aj milovníci adrenalínu. Priamo v hoteli si oddýchnete v krytom bazéne alebo v saune a pochutíte si na vynikajúcich raňajkách formou bufetu. Využiť môžete aj zľavu do reštaurácie a ďalších podnikov v okolí.

O ubytovaní

Hotel Bezděz *** sa nachádza iba pár metrov od brehu Máchovho jazera, a ide tak o perfektné miesto na skvelú letnú dovolenku. V okolí však nájdete dostatok atrakcií a výletných cieľov aj počas celého roka.

V letných mesiacoch sa určite zabavíte predovšetkým kúpaním sa v jazere a vodnými športami. Môžete si tu požičať loďku, vodný bicykel, alebo si užiť romantickú večernú plavbu. V zime sa zamrznutá hladina Máchovho jazera mení na veľké klzisko, kde sa vyšantia korčuliari, hráči hokeja, ale aj priaznivci ice sailingu. Počas celého roka budete mať tiež množstvo skvelých príležitostí na výlety. Pešo či na bicykli sa dostanete napríklad k jaskyni Psí kostel (9,1 km), skalnej vyhliadke Králův stolec (5,6 km) alebo k hradu Bezděz (9,8 km), ktorý patrí k najnavštevovanejším českým hradom. Pri prehliadke môžete vystúpiť aj na Velkú věž s výškou 34 m a krásnym panoramatickým výhľadom na krajinu.

S deťmi sa vydajte do neďalekého Lanového parku Borný (4,3 km) alebo do Doks (5,4 km), kde nájdete zoopark s mačkovitými šelmami a inými exotickými zvieratami, do Múzea Čtyřlístka v budove mestskej knižnice, alebo na zámok s Labyrintom strašidelných rozprávok. Dobrým variantom v nepriaznivom počasí je aj výlet do Českej lípy (14,6 km), kde vás čaká napríklad Verejné akvárium s tropickými rybami alebo detská herňa Kokino. Priaznivci adrenalínu zas môžu zájsť na paintball (14,7 km), absolvovať vyhliadkový let balónom či vrtuľníkom alebo si môžu vyskúšať jazdu na pretekárskych autách, motokárach či terénnych štvorkolkách v Medzinárodnom autodrome Sosnová (12 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlných izbách s dreveným nábytkom a interiérom ladeným do neutrálnych farieb. V každej izbe budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu a toaletu. Všetky izby majú navyše balkón, kde si môžete v peknom počasí posedieť a pokochať sa výhľadom na Máchovo jazero alebo na les.

Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami, písacím stolom so stoličkou, televízorom a šatníkovou skriňou.

Trojlôžková izba poskytuje tri jednolôžkové postele a môže byť aj vo variante s prístelkou (a teda až pre štyri osoby). V izbe ďalej nájdete písací stôl, televízor, stolík s posedením a šatníkovú skriňu.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnete bohatými raňajkami vo forme bufetu s čerstvým pečivom, údeninami, syrmi, vajíčkami upravenými na rôzne spôsoby a s ďalšími raňajkovými stálicami. Dopriať si tu môžete aj večeru formou švédskych stolov so širokým výberom českých a medzinárodných špecialít. Na obed odporúčame vyskúšať niektorú z okolitých reštaurácií. Hneď na pláži pri Máchovom jazere nájdete napríklad pizzeriu, obľúbená je ale aj reštaurácia Jachtklub v Starých Splavoch a na dobrú kávu môžete zájsť do Cukrárne U Týlů.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli budete mať k dispozícii krytý bazén a saunu. V lete si užijete aj piesočnatú pláž pri Máchovom jazere s prírodným aquaparkom Staré Splavy (šmykľavka, nafukovacie atrakcie, program s animátormi).

Niečo naviac

Rozcvičiť sa môžete v malej telocvični so stolným tenisom a biliardom, na posedenie či prácu poslúžia konferenčné sály a bar s WiFi pripojením. K baru patrí aj vonkajšia terasa.

Hotel Bezděz ***

Hotel Bezděz ***

Lázeňský Vrch 216 , Staré Splavy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Jaroslav Pelán IČ: 74200291


602 650 649

recepcebezdez@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
70 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
100 m
Zjazdovka
32 km