Hotel Adam **** leží v krásnej krkonošskej prírode, a to priamo v obľúbenom Špindlerovom Mlýne. Ubytujte sa vo dvojici alebo s celou rodinou. Ľahko na dosah budete mať desiatky kilometrov zjazdoviek aj atraktívne výletné ciele. V cene sú raňajky formou bufetu, servírované večere (podľa variantu) aj vstup do wellness.

O ubytovaní

Hotel Adam **** sa nachádza v obľúbenom krkonošskom stredisku Špindlerův Mlýn a je ideálnou voľbou pre vyznávačov aktívnej dovolenky aj tých, ktorí si chcú užiť hlavne prírodu a pokoj najvyššieho českého pohoria. Budova hotela sa nachádza v tichej okrajovej časti mesta, a ponúka tak očarujúce výhľad na okolité hrebene hôr.

Okolím Špindlerovho Mlýna vedie nespočetne turistických trás, ktoré vás dovedú k mnohým atraktívnym výletným cieľom. Veľmi populárna je napríklad okružná trasa okolo priehrady Labská (8 km), vychádzková trasa Údolím Bílého Labe (11 km) alebo náučný Hornický chodník merajúci iba 1,4 km, takže ju hravo zvládnete aj s deťmi. Pokiaľ si radi dáte poriadny výstup, vydajte sa ku Snežným jamám (10 km), k Pančavskému a Labskému vodopádu (12 km) alebo rovno zdolajte najvyššiu českú horu Sněžku (10 km).

Špindlerův Mlýn je doslova rajom lyžiarov a vy to na najbližšiu zjazdovku budete mať len 700 m. Na okolitých svahoch na vás čakajú zjazdovky s dĺžkou 27 km v piatich prepojených areáloch obsluhovaných 11 vlekmi a 6 lanovkami. Pre bežkárov je tu viac ako 85 km upravovaných tratí vedúcich nádhernou krkonošskou prírodou.

Ani o zábavu nie je v Špindlerovom Mlýne núdza. V neďalekom Adventure parku (2 km) si užijete veľa aktivít, ako je napríklad lezenie po stene, lukostreľba, aquazorbing, obrie hojdačky a ďalšie. Za vodnými radovánkami zamierte do aquaparku (3 km). Parádnym zážitkom je tiež jazda na bobovej dráhe (3 km). Za nepriaznivého počasia môžete vyraziť do Múzea Lega (2 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard meria 18 m² a neponúka možnosť prístelky. K vybaveniu patrí okrem manželskej postele vlastná kúpeľňa, WiFi pripojenie, televízia, minibar, skriňa, trezor a fén.

Panorámou krajiny sa môžete pokochať aj v Dvojlôžkovej izbe s výhľadom. Ten okrem manželskej postele ponúka aj možnosť 2 prísteliek na rozkladacom gauči.

Na čom si pochutnáte?

Či už sa rozhodnete deň stráviť športom alebo odpočinkom, poriadne raňajky sú základ. Každé ráno tak na vás bude v hotelovej reštaurácii s krásnym výhľadom čakať raňajky vo forme bufetu s pestrou ponukou studených i teplých pokrmov.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou každej dovolenky by mal byť poctivý relax. Užijete si ho v hotelovom wellness. Čaká tu na vás relaxačný bazén, vírivka a Kneippov chodník. O zoriadne prehriatie celého tela sa postarajú sauny – fínska, bio a aromatická parná. Za priaznivého počasia sa môžete počas odpočinku vo wellness opaľovať na slnečnej terase s úžasným výhľadom do údolia.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené vonkajšie ihrisko s pieskoviskom, šmykľavkami, hojdačkami a ďalšími atrakciami. Ďalej je k dispozícii detská herňa s hračkami každého druhu.

Niečo naviac

Počas hrania stolného futbalu a biliardu sa zabavia malí i veľkí.

Hotel Adam ****

Hotel Adam ****

Svatý Petr 267 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dračí hnízdo 1221 s.r.o. IČ: 09655221


+420 702 162 743

info@hoteladam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3 km
Zjazdovka
0,7 km
Bežkovanie
1 km