V Apartmánoch Relax 569 na vás čaká úžasný pobyt v prírode Krkonôš. Ubytujete sa priamo v centre diania - len pár krokov od bobovej dráhy a lanovky na Čertovu horu, v blízkej vzdialenosti k Mumlavskému vodopádu a ďalším pôvabným miestam. Užijete si pohodlie moderného apartmánu, pochutnáte si na bohatých raňajkách a dokonale si oddýchnete v luxusnom saunovom svete Grotta. Skrátka dovolenka, ako má byť!

O ubytovaní

Krkonošský Harrachov, kde sa Apartmány Relax 569 nachádzajú, je dovolenkovou stálicou, ktorú snáď ani netreba dlho predstavovať. Množstvo zábavných atrakcií, krásnych výletných miest a kultúrnych či prírodných pamiatok sa postará o bohatý program v akomkoľvek ročnom období. Nájdete tu vyžitie pre športovcov, rodiny s deťmi aj zamilované páry. V Harrachove sa skrátka nudiť nebudete.

Ak patríte k milovníkom peších výletov, vyrazte k slávnemu Mumlavskému vodopádu (2,6 km), Krakonošovej snídani (7,7 km) či vodopádu na Kamenici (2,8 km). Zdatnejší turisti dôjdu aj k prameňu Labe (12,6 km) či vodopádu Pančavy (13,3 km). Na bicykli si potom vyrazte do Špindlerovho Mlýna (18,2 km), Rokytnice nad Jizerou (7,5 km) alebo napríklad ďalej za hranice, objavovať krásy blízkeho Poľska. Vynechať by ste nemali ani legendárny Chodník korunami stromov v Janských Lázňach (40,6 km) – taký výhľad len tak niekde nezažijete.

Akčné zážitky zaistí Bobová Dráha Harrachov (190 m), lanové centrum Monkey Park (210 m), terénne štvorkolky (1,1 km), golfové ihrisko (2,9 km) alebo adrenalínový Vertical Park (1 km) s obrovskou hojdačkou. Deti sa zase zabavia v Detskom parku pri lanovej dráhe (1 km) alebo v herni Fun Park Mamutek (1,1 km). A keď počasie nepraje výletom a vonkajším aktivitám? Nezúfajte, o zábavu bude postarané aj tak. Navštívte napríklad Banícke múzeum (2,5 km), Ski múzeum (1,9 km) alebo Múzeum skla (700 m). Vydať sa môžete aj na prehliadku tradičnej sklárne Novosad a syn (850 m).

V zime si, samozrejme, nezabudnite pribaliť lyže, snowboard alebo bežky, pre všetky zimné športy je tu ideálne prostredie. Len 1,2 km od apartmánu budete mať Ski areál Hilbert, o kúsok ďalej čaká Ski areál Amálka (3,5 km) a odvážlivci môžu pokoriť aj čiernu zjazdovku Harrachov-Rýžoviště (7 ,3 km). Obmedzovať sa navyše nemusíte len na Harrachov - otestujte zjazdovky ski areálov Studenov (13,6 km), Paseky nad Jizerou (12,3 km), Rejdice (10,3 km), Rokytnice nad Jizerou (15,6 km) a ďalšie.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z útulných, moderne zariadených apartmánov. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu a k dispozícii budete mať tiež súkromnú zamykateľnú pivnicu na bicykle a lyže. Samozrejmosťou je aj WiFi pripojenie.

  • Relax C305 (25 m²) je malý, moderný podkrovný apartmán bez balkóna, ideálny pre páry. K vybaveniu patrí manželská posteľ, Smart televízia, písací stôl a kuchynský kútik so spotrebičmi.

  • Relax C308 (41 m²) je rodinný apartmán s oddelenou spálňou a veľkou terasou s pôvabným výhľadom na hory. Okrem manželskej postele tu nájdete rozkladaciu pohovku, plne vybavenú kuchyňu s jedálenským kútom a Smart televíziu.

  • Relax C208 (35 m²) je vzdušný 1+kk apartmán s vlastným balkónom. Vyspíte sa tu na manželskej posteli či rozkladacej pohovke, nechýba nová, plne vybavená kuchyňa a Smart televízia, poteší aj herná konzola PlayStation 5.

  • Relax C307 (25 m²) ponúkne menší, ale útulný priestor s manželskou posteľou, rozkladacou pohovkou, Smart televíziou, sadou na prípravu kávy a čaju, mikrovlnkou a malou chladničkou. Na pôvabe izbe pridáva balkón s vonkajším posedením a pekným výhľadom.

  • Relax C303 (35 m²) zaujme kuchyňou s kávovarom Nespresso a Smart televíziou. K vybaveniu ďalej patrí manželská posteľ, 2 samostatné jednolôžka s jedálenský stôl so stoličkami. Nemá vlastný balkón.

Na čom si pochutnáte?

Apartmánový dom nemá vlastnú reštauráciu, dopriať si ale môžete bohaté raňajky, servírované priamo do izby, ktoré zahŕňajú sladké aj slané pečivo, výber syrov a údenín, maslo, zeleninu, ovocie a džús. Väčšina apartmánov má navyše plne vybavený kuchynský kút, kde si môžete pripraviť občerstvenie podľa vašej chuti. A ak sa nechcete na dovolenke obťažovať s varením, vyskúšajte obľúbené podniky v okolí, napríklad reštauráciu U Studny (1,5 km) alebo Terassa (850 m).

Kde budete relaxovať?

Veľkým lákadlom rezortu je luxusný saunový svet Grotta, ktorý nájdete v suteréne budovy. Užijete si tu relaxáciu v tureckom parnom kúpeli hammam, fínskej či bylinkovej saune a soľnom tepidáriu. Saunový svet si navyše môžete vybaviť len pre seba – k dokonalému odpočinku v súkromí.

Chcete sa naozaj rozmaznať? Zarezervujte si navyše relaxačnú masáž priamo v izbe.

Niečo naviac

V apartmánoch nie je klasická recepcia, ale je tu osobný asistent, ktorý hostí ubytuje, ukáže im SPA a všetko vysvetlí.

Apartmány Relax 569

Apartmány Relax 569

Harrachov 569 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
I4U21 s.r.o. IČ: 07466382


+420 792 317 428

resort@relaxharrachov.cz

Check In
16:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
17,4 km
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
1,2 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Harrachov
Harrachov
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Múzeá v Harrachove
Múzeá v Harrachove