Zažite dovolenku v unikátnom zábavnom centre Peklo Čertovina v Hlinsku. Preskúmajte všetky pekelné komnaty, zoznámte sa s čarodejnicou Bromildou a možno stretnete aj samotného Lucifera! Čaká na vás ubytovanie v krásnom, tematickom apartmáne a skvelá polpenzia. Deti si užijú premietanie rozprávky Čertoviny a poteší aj zľava na vstup do Pohádkovej vesničky Podlesíčko.

Vedeli ste, že..?

V roku 2017 tu režisér Zdeněk Troška natočil obľúbenú rozprávku Čertoviny.


O ubytovaní

Peklo Čertovina je unikátna stavba siahajúca až 12 m pod zem. V útrobách labyrintu sa nachádza reštaurácia, vináreň, minipivovar a množstvo čertovských miest, kde sa môžete zúčastniť hraného programu. Súčasťou komplexu je tiež hneď niekoľko možností ubytovania - Hotel Kocourkov, Luciferovo doupě, Chaloupky, Penzión u Jidáše, karavany a stanové mestečko.

Na dokonalé preskúmanie všetkých pekelných komnát môžete využiť hodinovú prehliadku so zábavným programom (nutná predchádzajúca rezervácia). Počas prehliadky vás bude sprevádzať celá banda čertov a môžete zažiť jedno z 3 malých predstavení – Vrátnik čert Vytřas sprevádza, Lucifer sa žení či Lucifer sa rozvádza. Dospelých určite zaujme aj doplnkový program (40 minút), organizovaný v čase letných prázdnin a cez víkendy - prehliadka botanickej záhrady a Pekelnej pražiarne, kde sa vyrába Čertokáva voňajúca po orieškoch a čokoláde, zakončená posedením v útulnej kaviarni.

A pokiaľ sa na chvíľu odtrhnete z pekelného vystrájania, urobte si výlet po okolí. Deti určite nadchne návšteva Rozprávkovej dedinky Podlesíčko (23,4 km), odvážlivci si môžu urobiť aj menšiu zachádzku k strašidelnému zámku Draxmoor (52,7 km) s 3D kinom, strašidelným výťahom a rôznymi rozprávkovými a hororovými bytosťami v nadľudskej veľkosti. Alebo si urobte len príjemnú pešiu prechádzku, napríklad k prírodnej pamiatke Ratajské rybníky (3,8 km), kde uvidíte mnoho ohrozených druhov rastlín a zvierat.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z moderných apartmánov Penziónu U Jidáše alebo v jednej štýlovej izbe Hotela Kocourkov. Apartmány U Jidáše zaujmú vzdušným, moderným interiérom a nadštandardným vybavením. V každom apartmáne nájdete vlastnú kúpeľňu s fénom na vlasy, WC, klimatizáciu, televíziu a minibar.

  • Apartmán U Bromildy ponúkne plne vybavenú kuchyňu so spotrebičmi, jedálenský stôl so stoličkami, rozkladaciu pohovku, útulnú spálňu s krbom a priestrannú vonkajšiu terasu. V kúpeľni nájdete sprchovací kút aj vaňu.

  • Apartmán U Kruciána sa skladá z 2 samostatných spální a zaistí tak dostatok súkromia. V každej spálni je okrem manželskej postele aj malé posedenie a apartmán má aj vlastný balkón. V kúpeľni je sprchovací kút.

  • Apartmán U Vytřase je moderný mezonet so štýlovým podkrovným spaním a strešným oknom s krásnym výhľadom. Súčasťou je aj spoločenská miestnosť a vlastný balkón. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom.

Izby a apartmány v Hoteli Kocourkov sú naozaj jedinečné – každý má vlastnú tému, ktorej sa perfektne drží. O dokonale spracovanie sa postarali umeleckí stolári a maliari. Bez ohľadu na tému izby ale budete mať vždy k dispozícii klimatizáciu, vlastnú kúpeľňu s fénom, chladničku, minibar, kávovar, 2 televízie a balkón s posedením a televíziou.

  • Izba U Myslivce je vybavená manželskou posteľou, spacím poschodím s 2 lôžkami a rozkladacou pohovkou. Vďaka drevenej výzdobe a ručne maľovaným stenám sa tu budete cítiť ako v kúzelnom lese.

  • Izba Na Statku nadchne predovšetkým milovníkov vidieka, chovateľov a hospodárov – počas pobytu vám budú robiť spoločnosť krásne maľby hospodárskych zvierat. Rustikálne vybavená izba disponuje spacím poschodím s 2 lôžkami, manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou.

  • Izba Na nádraží bude ideálnou voľbou pre fanúšikov mašín a parných lokomotív. Vyspať sa tu môžete na poschodí s 2 lôžkami, štylizovanom do podoby železničného vagónu. Pod ním nájdete manželskú posteľ a nechýba ani rozkladacia pohovka.

  • Izba Western vás prenesie na Divoký západ. Batožinu si uložíte v dostavníku a môžete sa oddávať odpočinku a pohode vo vašom súkromnom salóne, ktorý zahŕňa spacie poschodie pre 2 osoby a manželskú posteľ. Samozrejmosťou je aj rozkladacia pohovka.

Na čom si pochutnáte?

Ani najväčší hriešnik nebude trpieť hladom – v netradičnej pekelnej reštaurácii vám pripravia originálne špeciality z tých najkvalitnejších surovín. Každý piatok sa navyše môžete zúčastniť Večeru obžerstva s hodinovým programom, rautom, tombolou, hudbou a čertovskými súťažami.

Kde budete relaxovať?

Počas letných mesiacov si s deťmi užijete veľa zábavy vo vyhrievanom vonkajšom bazéne.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou areálu je detské ihrisko Čertoland so skákacím hradom, kolotočom, šmykľavkami a lanovou pyramídou a vnútorná herňa so skákacím hradom, stolom na stolný tenis, biliardom a ďalším vybavením. Vstup na detské ihrisko a do herne je za poplatok.

O zábavu sa postará aj každodenné premietanie rozprávky Čertoviny a lesný Náučný chodník do pekla, ten s deťmi prejdete za 20-30 minút. V lete sa po lesíku môžete prejsť konibusom v sprievode čertíka. A nezabudnite navštíviť čarodejnicu Bromildu, ktorá býva v rozprávkovej chyžke pred Peklom.

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Medkovy kopce 35 , Hlinsko v Čechách
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PEKLOČERTOVINA s.r.o. IČ: 28856350


+420 468 005 005

ubytovani@peklocertovina.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 650 Kč/noc - len po predchádzajúcej dohode
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Zastávka
1 km
Zjazdovka
6,4 km
Bežkovanie
5 km

Tipy na výlet

Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou Tip na výlet

Žďár nad Sázavou aj jeho okolie je posiate množstvom zaujímavostí, ktoré stoja za pozretie. Nechajte sa okúzliť mystikou unikátnej stavby kostola na Zelenej hore. V meste si môžete užiť reštaurácie, kaviarne alebo relaxačné centrum s bazénom a wellness. Na aktívnu dovolenku môžete využiť mnoho cyklistických trás v okolí. Očarení budete tiež malebným okolím obce Hamry nad Sázavou. Nachádza sa tam kamenný most a pozoruhodná Rozštípená skala, kde sa ukrýva obrovská kamenná hlava mamuta, ktorá patrí k zaujímavej sérii sôch od umelca Michala Olšiaka rozmiestnených v okolí. Pár kilometrov ďalej, na vrchu Rosička nájdete aj rozhľadňu, ktorá vám ponúkne nádherný výhľad do okolia.

Viac informácií
Zelená hora - pútnický kostol sv. Jana Nepomuckého
Zelená hora - pútnický kostol sv. Jana Nepomuckého
Nové Mesto na Morave
Nové Mesto na Morave
Strašidelný zámok Draxmoor
Strašidelný zámok Draxmoor