Potrebujete si oddýchnuť od všedného zhonu a načerpať novú energiu? Vyrazte do Františkových Lázní, ubytujte sa v Kurhoteli Brussel **** a nechajte sa v miestnom balneocentre rozmaznávať úžasnými procedúrami. Parafínový zábal rúk, inhalácia, relaxácia v soľnej jaskyni - čo vyskúšate skôr? Navyše si užijete bohatú polpenziu a úžasnú polohu priamo v centre kúpeľného mesta.

O ubytovaní

Kurhotel Brussel **** sa nachádza priamo v centre Františkových Lázní, len 200 m od kúpeľnej kolonády. Hneď pri hoteli budete mať krásne Mestské sady (400 m) s Hudobným altánkom a Westend park (350 m), o kúsok ďalej čakajú Sady Soľného a Lúčneho prameňa (700 m). Aj v centre mesta si tak môžete užiť pokojnú prechádzku prírodou, spojenú s ochutnávkou minerálnych prameňov. Za zvieratkami sa vydajte do Lesoparku Amerika (1,9 km) a ak máte dosť času, urobte si výlet aj do Národnej prírodnej rezervácie SOOS (6,3 km).

Patríte medzi milovníkov aktívnej zábavy? Len 400 m od hotela je tenisový kurt a za 10 minút jazdy autom sa dostanete ku Golf Resortu Františkovy Lázně (8 km) s 18 jamkovým ihriskom medzinárodného štandardu. V horšom počasí sa potom zabavíte napríklad v aquaparku Aquaforum (1 km) s vnútornými aj vonkajšími bazénmi a fínskou saunou. Za pamiatkami môžete vyraziť do Chebu (6,8 km), kde uvidíte Chebský hrad, kostol z 13. storočia a Pachelbelov dom, do Karlových Varov (43,7 km), Mariánskych Lázní (36,7 km) alebo na hrad Seeberg (5,9 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej, komfortne vybavenej izbe s vlastnou kúpeľňou (sprcha alebo vaňa, fén na vlasy, toaletné potreby), televíziou, WiFi pripojením, trezorom, minibarom a župany.

  • Izby Standard meria 25 m² a nájdete v nich dvojlôžkovú posteľ alebo 2 samostatné jednolôžka a stolík s kreslami na posedenie.

  • Izby Superior ponúknu plochu 27 m², oproti variantu Standard majú navyše vlastný balkón s výhľadom na mesto, šatňu a sadu na prípravu kávy a čaju.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa servírujú raňajky, obedy a večere s vyváženou stravou a veľkým výberom čerstvého ovocia a zeleniny. Vyskúšať môžete aj rôzne regionálne produkty, vrátane dezertov. Príležitostne sa v reštaurácii konajú večery so živou hudbou a tancom.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je štýlové balneocentrum s bazénom, saunou a širokou ponukou procedúr. Vyskúšajte si napríklad parafínový zábal rúk, relaxáciu v soľnej jaskyni, suchú masážnu vaňu alebo Kneippov chodník. Všetkými procedúrami vás prevedie skúsený, profesionálny zdravotnícky personál.

Využiť môžete aj moderné fitness centrum alebo salón krásy, kde poskytujú tvárové masáže, lifting a iné kozmetické služby.

Kurhotel Brussel ****

Kurhotel Brussel ****

Anglická 515/4A , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
BIG association s.r.o. IČ: 26103028


351 013 200

reservation@kurhotel-brussel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc - iba po predchádzajúcej dohode

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
11 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Tunajšie pramene a ich liečivé účinky boli známe už v stredoveku. Najstarším využívaným je Františkov Prameň. Po roku 1865 potom Františkove Lázne získavajú status jedných z najvyhľadávanejších európskych kúpeľov. Dnes vás mesto vďaka tomu očarí šachovnicovým pôdorysom a krásnymi empírovými a klasicistickými budovami. Okrem kolonády a nádherných parkov, vyhliadkových veží alebo mestského múzea, si nenechajte ujsť ani známu sochu malého chlapčeka s rybou - tunajší symbol plodnosti.

Pramene sa používajú k pitnej kúre, na kúpele, irigáciam a inhaláciám. Sú účinné na choroby pohybového aparátu, srdca a ciev, gynekologické ochorenia vrátane neplodnosti a ďalšie.

Čo by ste pri návšteve Františkových Lázní nemali minúť:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národná prírodná rezervácia SOOS
  • Mestské múzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Viac informácií
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně
Cheb
Cheb
Mariánské Lázně
Mariánské Lázně