Vydajte sa do severozápadných Čiech, konkrétne do mesta Kadaň, v ktorom nájdete krásny hrad, Františkánsky kláštor, rozhľadňu Svatý vrch a mnoho ďalších pamiatok a prírodných krás. Ubytovaní budete v Hoteli Split ****, kde si užijete bohaté raňajky formou bufetu a ničím nerušený pobyt vo wellness s vírivým bazénom, saunami a odpočivárňou.

O ubytovaní

Hotel Split **** sa nachádza priamo na brehu rieky Ohře v prekrásnom starobylom meste Kadaň a ponúka moderné ubytovanie na úpätí Krušných hôr a Doupovských vrchov.

Krátkou prechádzkou pozdĺž brehu rieky sa behom pár minút dostanete k tunajšej dominante - františkánskemu kláštoru Štrnástich svätých pomocníkov (300 m). V kláštore sídli mestské múzeum so zaujímavými expozíciami av kláštornom vinohrade si zase môžete prezrieť rôzne spôsoby pestovania vínnej révy a prebieha tu aj tradičné vinobranie.

Unikátom je kadaňská Katova ulička (1,5 km), ku ktorej sa dostanete, keď sa vydáte pozdĺž brehu na druhú stranu. Táto 51 metrov dlhá ulička meria v najužšom mieste iba 66 cm, a je tak v Českej knihe rekordov vedená ako česká najužšia ulica. V meste môžete ďalej obdivovať malebné námestie alebo najdlhšie zachovalé opevnenie v Čechách s Mikulovickou bránou (1 km).

Okolie hotela je ideálne pre všetkých športovcov. Priamo okolo neho vedie cyklotrasa aj in-line chodník. Obľúbeným cieľom pre horúce letné dni je vodná nádrž Nechranice (7 km). Počas zimy si pobyt môžete spestriť bežkovaním alebo lyžovaním v ski areáloch na Božom Dare či na Klínovci (36 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných, elegantne vybavených izieb a apartmánov. K vybaveniu izieb patrí WiFi pripojenie, televízia a minibar. Samozrejmosťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou.

  • Izba Comfort (16 m²) je útulná dvojlôžková izba vybavená manželskou posteľou, písacím stolom a malým posedením s kreslami. V kúpeľni je sprchovací kút.

  • Izba Comfort s terasou je priestranná (28 m²) a ponúkne terasu s výhľadom na rieku, manželskú posteľ, písací stôl, posedenie s kreslami a kúpeľňu s vaňou.

  • Apartmán Deluxe (55 m²) je vzdušný variant s výhľadom na rieku. Skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a priestrannej obývacej izby s veľkou rozkladacou pohovkou. V kúpeľni nájdete sprchovací kút.

  • Apartmán Deluxe s terasou (48 m²) zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou a kreslami a kúpeľňu s vaňou. Dominantou je priestranná terasa s výhľadom na rieku.

  • President Apartmán (72 m²) je ideálnym variantom pre náročných hostí, ktorí ocenia súkromie samostatnej spálne s manželskou posteľou a komfort veľkej obývacej izby s rozkladacou pohovkou, kreslami, jedálenským stolom a kuchynkou so základným vybavením. K apartmánu navyše patrí aj priestranná terasa s výhľadom na rieku. V kúpeľni sa nachádza vaňa.

  • Apartmán Family (72 m²) sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a dvoma jednolôžkami, obývacej izby s rozkladacím gaučom a kreslami a vybavenej kuchynky. V kúpeľni apartmánu je vaňa, nechýba terasa s vonkajším posedením.

Na čom si pochutnáte?

V modernej reštaurácii s výhľadom na rieku si pochutnáte na tradičných českých jedlách aj medzinárodnej gastronómii s dôrazom na kvalitu použitých surovín. Otestovať môžete aj starostlivo zostavenú ponuku vybraných vín z Talianska a Francúzska.

Hotel Split ****

Hotel Split ****

U Splitu 933 , Kadaň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FRK SPLIT s.r.o. IČ: 28746813


702 234 657

recepce@hotel-split.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 499 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
10 km
Bežkovanie
15 km