Pustevny, Chodník korunami stromov Valaška, Soláň... lákajú vás tieto monumenty Beskýd? Potom vyrazte do Bečva Resortu a užite si krásnu beskydskú prírodu aj výlety po najzaujímavejších miestach. Ubytujete sa v modernom apartmáne, ktorý budete mať iba pre seba. Na deti čaká vonkajšie ihrisko a po celodenných aktivitách si môžete dopriať aj oddych v privátnej saune priamo v areáli.

O ubytovaní

Bečva Resort je moderný areál s apartmánmi, ktorý sa nachádza v obci Horní Bečva, uprostred beskydskej prírody a neďaleko krásnych výletných cieľov. Dostatok aktivít máte zaručený v každom ročnom období, či už sa chystáte na výlet s deťmi, turistiku, lyžovanie alebo cyklistiku.

Vodná nádrž Horní Bečva (4,5 km) láka k príjemným prechádzkam, kúpaniu, plavbe na loďkách aj rybárčeniu. Okolím hotela vedie množstvo značených turistických trás. Vydajte sa na vrchol bájami opradenej hory Radhošť (14,4 km), k soche boha Radegasta (11,8 km), za krásnymi výhľadmi z Chodníka korunami stromov Valaška (10,9 km) a na Pustevny (10,7 km) s ikonickými stavbami architekta Dušana Jurkoviča. Všetky tieto najznámejšie miesta Beskýd môžete vidieť za jeden deň pretože sa nachádza len pár stoviek metrov od seba.

Milovníci cyklistiky môžu šliapnuť do pedálov na Cyklotrase Bečva, ktorá vedie priamo Hornou Bečvou a na svojich 160 kilometroch ponúka prírodné krásy, pamätihodnosti i štýlové reštaurácie. Za vodnými radovánkami sa vyberte do Aquaparku vo Frenštáte pod Radhoštěm (21,2 km). V zime môžete krásy Beskýd objavovať počas bežkovania alebo na svahoch neďalekých lyžiarskych stredísk, ako je napríklad len 5 km vzdialený ski areál Reliška alebo ski areál Studánky (6,2 km). ​

Kde budete spať?

Apartmány rezortu ponúkajú moderné ubytovanie s dokonalým súkromím a vysokým komfortom. Každý apartmán je vlastne malý „domček“ s vlastným vstupom, kúpeľňou, vybavenou kuchynkou, obývacou izbou a 2 spálňami na poschodí. K apartmánu patrí aj krytá terasa s posedením.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou areálu je privátna sauna, kde si môžete dopriať zaslúžený relax po náročných výletoch alebo lyžovaní.

Cestujete s deťmi?

V letných mesiacoch sa deti môžu tešiť na vonkajšie ihrisko, kde sa skvele zabavia na čerstvom vzduchu.

Bečva Resort

Bečva Resort

Horní Bečva 982 , Horní Bečva
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kateřina Gáliková IČ: 17945607


+420 604 226 612

katkadornakova@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Fitness
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
4,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
21,2 km
Zjazdovka
5 km
Bežkovanie
20 km

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Pustevny
Pustevny
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Chodník Valaška
Chodník Valaška