Užite si krásnu dovolenku v Karlových Varoch. Ubytujte sa v štýlovom Hoteli Praga neďaleko Sadovej kolonády, odkiaľ to budete mať k dominantám mesta len kúsok. Čaká na vás korzovanie kúpeľným centrom popíjania minerálnych prameňov aj krásne výlety. Tešiť sa môžete aj na bohaté raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Praga sa nachádza v Karlových Varoch, len kúsok od Sadovej kolonády. Ďalšie kúpeľné kolonády, historické pamiatky i krásnu prírodu tak budete mať doslova pár krokov od ubytovania - Alžbětiny lázně, Becherova vila, Tržná kolonáda, Vřídelní kolonáda alebo napríklad Múzeum Jana Bechera už čakajú len na vás.

Odporúčame tiež návštevu lesoparku, či už prechádzkou po známych vyhliadkach – Jelení skok, Tři kříže a ďalších, alebo lanovkou, ktorá vás vyvezie až k rozhľadni Diana s areálom plným atrakcií, vrátane Motýlieho domu Papilonia. Vydať sa môžete tiež do odboru Svatý Linhart, kde na ploche niekoľkých desiatok hektárov žijú jelene, daniele a diviaky.

Počas zimy si nenechajte ujsť krásne vianočné trhy, ktoré Karlove Vary rozžiaria v adventnom období. Po celý rok je potom otvorený Vianočný dom, kde môžete načerpať sviatočnú atmosféru v Múzeu Vianoc, Kúzelnom mestečku a Múzeu plyšových medvedíkov. Týchto milých chlpáčov tu majú dokonca viac ako 12 000.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa podáva bohatý raňajkový bufet s vybranými špecialitami šéfkuchára, kde si zo slaných, sladkých, studených i teplých variantov vyberiete presne podľa chuti.

Na recepcii si tiež môžete zakúpiť a ohriať balené jedlá od tímu kuchárov štúdia Food-Lord.

Hotel Praga

Hotel Praga

Sadová 57/49 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MATI group s.r.o. IČ: 07568622


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel nemá vlastné parkovisko.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Chrám sv. apoštolov Petra a Pavla

Chrám sv. apoštolov Petra a Pavla Tip na výlet

Chrám sv. Petra a Pavla, tiež označovaný ako Pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, určite neprehliadnete. Je totiž vystavaný v ruskom štýle so zlatými cibuľovitými kupolami, zaujme teda na prvý pohľad. Podľa návrhu architekta G. Wiedermann bol vystavaný v rokoch 1893 - 1898. Jeho vzorom bol byzantsko-staroruský chrám stojaci neďaleko Moskvy. Vnútri prekvapí svojím bohato zdobeným interiérom - množstvom sôch a figurálnou maliarskou výzdobou.

Otváracia doba:

  • Denne od 9:00 do 18:00 hodín
Múzeum voskových figurín House of Wax
Múzeum voskových figurín House of Wax
Park Antonína Dvořáka
Park Antonína Dvořáka
Sadová kolonáda
Sadová kolonáda