Navštívte obľúbenú Makarskú riviéru a ubytujte sa v Apartmánoch Ivan len 500 metrov od mora s kamienkovou plážou. K dispozícii sú vybavené izby pre dvoch a apartmány až pre štyri osoby. Priamo pri apartmánoch sa nachádza reštaurácia s českým personálom, využívať môžete tiež záhradu a gril.

O ubytovaní

Apartmány Ivan sa nachádzajú v malom a veľmi pokojnom letovisku Krvavica, ktoré sa môže pochváliť zelenými borovicovými lesmi, bielymi štrkovými plážami a krištáľovo čistým morom. K tomu všetkému vytvára nádhernú kulisu pohorie Biokovo. Pláž a príjemná promenáda s kaviarňami, reštauráciami a obchodíkmi je vzdialená 500 m od ubytovania. Pláže sa z Krvavice tiahnu k mestu Makarská a tvorí ich množstvo zátok. Je tu teda dostatok možností nájsť si miesto na kúpanie v súkromí. Za zábavou, nočným životom, múzeami a pamiatkami sa vydajte do letovísk Baška Voda (5 km) či centra regiónu Makarská (3 km). Úplne novou atrakciou je sklenený chodník v Prírodnom parku Biokovo (15 km), ktorý ponúka nádherné výhľady na Makarskú riviéru aj protiľahlé ostrovy.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne vybavenej dvojlôžkovej izbe alebo apartmáne. Všetky ubytovacie jednotky majú balkón a nádherný výhľad na more, a sú vybavené klimatizáciou, televízorom, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou. V apartmáne je navyše obývacia miestnosť s plne vybavenou kuchynkou.

Na čom si pochutnáte?

Priamo na prízemí budovy s apartmánmi sa nachádza reštaurácia s česky hovoriacim personálom. Môžete využívať aj gril na záhrade.

Niečo naviac

Vďaka svojej polohe medzi veľkými letoviskami Makarská a Baška Voda zostáva nenápadná Krvavica jednou z najčistejších a najpokojnejších častí Jadranu. Miestna pláž má bezbariérový prístup a patrí k tým tichším, kde to nie je preplnené turistami.

Apartments Ivan

Apartments Ivan

Krvavica 80 , Krvavica
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Mirjana Kuliš IČ: OIB28461999929


+385 21 621 601

villaivankrvavica@gmail.com

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,5 km