Koniec preplneným plážam a hlučným hotelom. Užite si dovolenku v Chorvátsku vo Ville Dora priamo pri pláži! Budete mať pre seba celý apartmán s kuchyňou i obývacou časťou, na záhrade je vám k dispozícii bazén a dieťa do 5 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Villa Dora sa nachádza v meste Kraljevica, doslova len pár krokov od mora. Ponúka pohodlné ubytovanie v apartmánoch obklopených veľkou stredomorskou záhradou a s vlastnou zátokou a plážou. Centrum mesta s barmi, reštauráciami a obchodmi je vzdialené 1,5 km. Navštíviť tu môžete aj dva hrady - Stari a Novi grad (2,9 km), alebo kostol sv. Mikuláša (3 km).

Na výlet sa vydajte na ostrov Krk (4,3 km), ktorý je s pevninou spojený mostom. Na Krku nájdete malebné čisté pláže obmývané priezračným morom aj vápencové kopce s pasúcimi sa ovcami. Medzi obľúbené miesta patrí napríklad historické mestečko Vrbnik. Na dosah budete mať aj tretie najväčšie mesto Chorvátska - Rijeku (20 km) s obľúbenou mestskou triedou Korzo, Trsatským hradom a unikátnym digitálnym planetáriom.

More a pláže

Stačí zísť pár schodov dole a ocitnete sa na malej, udržiavanej pláži hneď pod vilou. Pláž je kamenistá, s plytčinou vhodnou pre deti a betónovým mólom. Nie sú tu žiadne sprchy, toalety, občerstvenie ani podobné zázemie, to všetko ale budete mať v pohodlí apartmánu, stačí si tak len v prípade potreby vybehnúť nahor. Vďaka prístupnosti pláže priamo z vily si navyše užijete pokoj a súkromie, bez davov ľudí.

Pokiaľ vás láka väčšia, viac vybavená pláž, vyrazte na kamienkovú pláž Oštro (1,6 km). Tá je síce súčasťou kempu, prístupná je ale aj verejnosti. Rodičia s deťmi ocenia rôznorodé atrakcie - trampolíny, detské ihrisko a i. Nechýba požičovňa člnov a vodných bicyklov, ležadlá a slnečníky na prenájom, toalety, sprchy či občerstvenie - kaviareň, zmrzlina, fast food. Vďaka bezbariérovému zostupu do mora si navyše pobyt na tejto pláži užijú aj vozíčkari.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernom, klimatizovanom apartmáne . K vášmu pohodliu budete mať k dispozícii LCD televízor, WiFi pripojenie, plne vybavenú kuchyňu a vlastnú kúpeľňu.

  • Štúdio apartmán má plochu 32 m² a nájdete v ňom manželskú posteľ, pohovku na posedenie a jedálenský stôl. Zvoliť môžete tiež variant s terasou s posedením, odkiaľ si užijete krásny výhľad na more.

  • Apartmán A s plochou 38 m² zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s pohovkou a jedálenským stolom.

  • Apartmán B ponúkne veľkorysý priestor 80 m² a skladá sa z dvoch samostatných spální, jedálne a obývacej izby s veľkou pohovkou.

Kde budete relaxovať?

V nádhernej záhrade s rozlohou 3 000 m² je mnoho ležadiel, a tak si môžete užívať nerušenú relaxáciu v tieni stromov a v obklopení kvetov. Nájdete tu aj bazén a určite vás poteší aj zázemie pre grilovanie. Stačí prejsť záhradou a ocitnete sa na príjemnej kamienkovej pláži.

Villa Dora

Villa Dora

Setaliste Vladimira Nazora 22 , Kraljevica
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
GODO PRODUKCIJA d.o.o IČ: 03962934133


+38 598 418 569

renata@villa-dora.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 7 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od mora
10 m
Zastávka
0,2 km