Ubytovanie do 100 m od pláže, polpenzia po celú dobu pobytu i možnosť grilovania - to ponúka Dalmacija Resort Zaostrog v pokojnom letovisku na Makarskej riviére. Užite si dovolenku pri mori s celou rodinou, dieťa do 6 rokov má pobyt zdarma vrátane stravy.

O ubytovaní

Dalmacija Resort Zaostrog sa nachádza na Makarskej riviére asi 35 km južne od samotnej Makarskej. Od pláže vás bude deliť len 10 - 90 metrov, takže stačí vybehnúť v plavkách, kedykoľvek sa vám zachce kúpať sa. Zaostrog patrí medzi menšie letoviská na Makarskej riviére, pobrežie pokrýva asi 1,5 km dlhá pláž z drobných kamienkov a piesku.

Kde budete spať?

Ubytovanie je priamo pri kamienkovej pláži v obklopení borovíc a zahŕňa 20 bungalovov, 60 izieb v 5 pavilónoch a 40 kempovacích miest.

Ubytovaní budete v niektorom z pavilónov A - E v dvojposteľových izbách s klimatizáciou vybavených praktickým nábytkom, satelitnou TV a kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Čakajú vás raňajky formou bufetu a večere výberom z menu, polpenzia sa podáva na zastrešenej terase reštaurácie v rezorte. Počas pobytu sa môžete dohodnúť aj na grilovaní.

Dalmacija Resort Zaostrog

Dalmacija Resort Zaostrog

Obala hrvatskih domoljuba 38 , Zaostrog
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
LOVELY DALMATIA d.o.o. IČ: 70678208983


+385-99-210-1423

zaostrogbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od mora
0 m