Vydajte sa do chorvátskeho mesta Vodice a užite si parádnu dovolenku v Hoteli Punta ****, ktorý leží len 30 m od mora. Tešte sa na polpenziu či plnú penziu, neobmedzenú konzumáciu nápojov (vrátane piva a vína), vonkajší bazén s lehátkami a slnečníkmi aj bohatý animačný program pre deti. Pre dospelých je tu zasa športový a večerný program. Deti do 7 rokov zdarma.

O ubytovaní

Hotel Punta **** nájdete v chorvátskom mestečku Vodice, čo je známe a veľmi obľúbené letovisko regiónu Dalmácia. Hotel je situovaný len 30 m od pláže a mora. Blízko to budete mať aj do centra mestečka, barov, reštaurácií a kaviarní.

Pokiaľ sa zaujímate o kultúru a históriu, navštívte obrannú veža Čarićova (550 m) z roku 1646, na ktorej nádvorí sa dnes organizujú divadelné predstavenia a premietanie letného kina. Za videnie stojí aj kostol svätého Kríža (1,3 km) postavený slávnym majstrom Ivanom Skokom. Prechádzkou po promenáde môžete dôjsť do ďalších letovísk, Tribunj (2,5 km) a Srima (3,9 km).

Vyraziť môžete aj starobylého Šibeniku (15,3 km). Na kopci nad mestom sa vynímajú 3 obranné pevnosti (pevnosť Barone, pevnosť sv. Michala a pevnosť sv. Jána) s úchvatným výhľadom, v mestskej zástavbe potom čaká katedrála sv. Jakuba a pevnosť sv. Mikuláša, obe pamiatky sú zapísané na zozname UNESCO.

Na peší či cyklo výlet do prírody sa potom vydajte ku kúzelnému jazeru Vrana (18,6 km) alebo preskúmať krásy národného parku Krka. Ten vás očarí pôsobivými Skradinskými vodopádmi (32,3 km), ktoré dosahujú šírku až 4 metre, starobylým mestečkom Skradin (33 km) alebo ostrovčekom Visovac (40,2 km), na ktorom sa nachádza františkánsky kláštor z 15. storočia.

More a pláže

Najbližšie k hotelu nájdete atypickú pláž Hexagon. Tá je betónová, s umelo vytvorenými ostrovčekmi v tvare šesťuholníka, ktoré sú ideálne na opaľovanie a pláži dodávajú moderný vzhľad. Zvyšok pláže tvoria kamene alebo okruhliaky. Na promenáde nájdete občerstvenie a nechýbajú sprchy za poplatok.

Na pláž Hexagon priamo nadväzuje kamienková Modrá pláž (230 m), ocenená Modrou vlajkou za čistotu prostredia. Tá je vybavená všetkým zázemím, k dispozícii budete mať požičovňu slnečníkov a ležadiel, plážový bar, kaviareň, sprchy, prezliekacie kabínky, a dokonca aj prístup pre invalidov. K populárnym plážam v okolí ďalej patrí Hangar (1,9 km) s množstvom atrakcií, Male Vrulje (1,5 km) v južnej časti mesta s borovicami, ktoré prepožičiavajú príjemný tieň, pokojná pláž Vićevica (550 m) a ďalšie.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Standard, ktorá je elegantná a vybavená LCD televízorom, WiFi pripojením, klimatizáciou, telefónom, trezorom, minibarom, balkónom s posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchou. Za príplatok si môžete zvoliť izbu s výhľadom na more.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela sú 2 reštaurácie a 2 bary. Tešte sa na raňajky formou bufetu podávané v The Pinia Reštaurácii. Obedy a večere si vychutnáte v Reštaurácii Ecclesia. K tomu si užijete neobmedzené nealkoholické nápoje a miestne pivo a víno. Kedykoľvek počas dňa si môžete dopriať aj desiatu či kokteil v Lobby bare alebo rovno pri bazéne v Bare La Belle Vie.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu poslúži vonkajší bazén s výhľadom na more, ktorý je obklopený ležadlami a slnečníkmi, ktoré môžete využívať. Vhod príde aj wellness s vnútorným bazénom, relaxačnou zónou a fitness centrom. Dopriať si môžete aj masáž.​

Cestujete s deťmi?

Deti určite nadchne animačný program, ktorý sa koná každý deň počas leta.

Hotel Punta ****

Hotel Punta ****

Grgura Ninskog 1 , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hoteli Vodice D.D. IČ: 2077507


+385 22 451 451

reservations@hotelivodice.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc - Parkovanie zadarmo (9.5.2024 - 31.5.2024), za 12 €/noc v ostatných termínoch.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9,7 km
Vzdialenosť od mora
50 m
Aquapark
11,2 km