Užite si tohto roku Chorvátsko skutočne jedinečne a spoznajte jeho najkrajšie ostrovy počas plavby na výletnej lodi Gradina 1. Tešiť sa môžete nielen pohodlné ubytovanie v klimatizovaných kajutách, ale tiež polpenziu počas celej palvby aj na výlety za historickými prímorskými mestami. Čerešničkou na torte je večera s kapitánom lode.

O ubytovaní

Na výletnej lodi Gradina zažijete skutočne nezabudnuteľnú dovolenku! Čaká na vás ubytovanie v komfortnej kajute, lahodná strava i množstvo zážitkov počas plavby po najkrajších ostrovoch Chorvátska. Každý deň plavby vás čaká iné úžasné miesto, a tak bude každý deň dovolenky skutočne výnimočný.

Harmonogram plavby:

  • Sobota: dobrodružstvo začína v nádhernom historickom meste Split, ktorého centrum je vďaka zachovalému stredovekému jadru pamiatkou UNESCO. Po nalodení v Splite vypláva výletná loď Gradina smerom na juh do obľúbeného letoviska Makarská. Okrem krásnej dlhej pláže a turistických atrakcií tu na návštevníkov čaká malebná promenáda a množstvo turistických atrakcií.

  • Nedeľa: Po prenocovaní v Makarskej zamierite na ostrov Korčula, ktorý je známy pre svoje husté lesy a množstvo stredovekých pamiatok.

  • Pondelok: Po noci strávenej pri brehoch Korčuly je ďalším cieľom nádherný ostrov Lastovo, ktorý je oázou pokoja. Tešte sa na nádherný západ slnka, prehliadku pamiatok aj nerušený odpočinok. Tento báječný deň pobytu zakončíte výnimočným zážitkom - večerou s kapitánom lode.

  • Utorok: Z Lastova vyplávate na Vis, ktorý je pre svoju unikátnu faunu a flóru považovaný za jeden z najzachovalejších ostrovov v Stredozemnom mori. Ide o najvzdialenejší obývaný ostrov Chorvátska.

  • Streda: Z Visu je to len kúsok na jednu z turisticky najobľúbenejších destinácií Jadranu. Na ostrove Hvar láka jeho rovnomenné hlavné mesto so svojimi úzkymi uličkami, katedrálou a množstvom špičkových barov a reštaurácií. Hradby pevnosti nad mestom ponúkajú prekrásny panoramatický výhľad na prístav a priľahlé ostrovčeky.

  • Štvrtok: Po prenocovaní na Hvare zamieri loď Gradina k brehom ostrova Brač. Zakotvíte na juhu ostrova v najstaršom bračskom mestečku. Okrem úchvatných historických pamiatok tu uvidíte aj najkrajšiu pláž na Jadrane - Zlatni Rat.

  • Piatok: Po noci strávenej v prístave letoviska Bol na Brači vás čaká plavba späť do Splitu, kde strávite poslednú noc. Pokiaľ ste si historické centrum Splitu nestihli prejsť pred vyplávaním, môžete to napraviť.

  • Sobota: V dopoludňajších hodinách po raňajkách nastane záver pobytu a check-out z kajút.

Kde budete spať?

Výletná loď Gradina je dlhá 39 m a zosobňuje dokonalú harmóniu moderných a tradičných prvkov. Loď bola konštruovaná na plavby po Atlantickom ocenáne, a tak sa vyznačuje dokonalou stabilitou, čo zaistí hosťom pohodlie za každého počasia. Okrem kajút je tu niekoľko palúb. Nájdete tu veľký klimatizovaný salón s barom a tiež vonkajší salónik na hornej palube. Na tretej palube je umiestnená slnečná terasa. Prístup k moru je možný z plošiny na zadku plavidla. Hostia majú po celej lodi prístup k WiFi pripojeniu.

Počas plavby budete ubytovaní v priestrannej dvojlôžkovej kajute. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, trezor a fén. Samouzrejmosťou je vlastná kúpeľňa s toaletou a sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Počas stolovania na lodi s výhľadom na priezračné vody Jadranu zažijete skutočne výnimočné okamihy. Každé ráno sa tešte na raňajky vo forme bufetu. Súčasťou balíčka sú aj lahodné trojchodové obedy.

Výletní loď Gradina 1

Výletní loď Gradina 1

Riva Promenade , Split
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
KANTIR d.o.o. IČ: 59594489593


00 385 99 2101423

gradina1booking@gmail.com

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie je možné v parkovacom dome v Splite

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Fén