Vyrazte na polostrov Lun, prekrásnu časť chorvátskeho ostrova Pag, kde si užijete kúpanie na čistých prírodných plážach s kúzelným výhľadom, ale aj komfort Hotela La Luna**** s bazénmi, wellness centrom, súkromnou plážou a stravovaním vo forme polpenzie alebo all inclusive. Počas svojho pobytu rozhodne nevynechajte návštevu slávneho olivového hája alebo ostrova delfínov.

O ubytovaní

Hotel La Luna **** sa nachádza na polostrove Lun, ktorý je súčasťou obľúbeného chorvátskeho ostrova Pag. Rezort je doslova len pár krokov od morského brehu a malebné okolie je plné zaujímavých výletných cieľov. Naraziť môžete hneď na niekoľko unikátov. Jedným z nich je prastarý olivovníkový háj (5,5 km) s desiatkami tisíc stromov, z ktorých niektoré sú staršie ako 800 rokov. (Perfektným suvenírom z tejto oblasti je tak bezpochyby lunský olivový olej.) Ďalším veľkým lákadlom je neďaleký ostrov Dolfin (7,7 km), kde, ako už názov napovedá, môžete pozorovať veselé vyvádzanie delfínov.

Ostrov Pag je preslávený aj svojou gastronómiou, medzi hlavné poklady ostrova sa radí soľ a syr, ktorý môžete ochutnať napríklad pri exkurzii do syrárne Gligora (24,4 km). Na výlet si vyrazte do neďalekého letoviska Novalja (15,4 km) s množstvom skvelých reštaurácií, kaviarní a obchodíkov a pláží, alebo do mesta Pag (41 km), ktoré vás očarí starobylými uličkami. Odvážlivci môžu pokoriť najvyšší vrchol ostrova – Sveti Vid (29,2 km), alebo prejsť slávnu turistickú trasu „Druhá strana Mesiaca“ (44,4 km), ktorá začína v meste Pag a prevedie vás unikátnou krajinou tejto jedinečnej časti Chorvátska.

More a pláže

Priamo pred budovou budete mať súkromnú pláž Luna s kapacitou až 250 hostí. Pláž je prevažne betónová a užijete si tu odpočinok na ležadle so slnečníkom, popíjanie osviežujúceho kokteilu aj kúpanie v tyrkysovom mori. Vďaka pozvoľnému zostupu do vody je pláž vhodná aj pre rodiny s deťmi. Väčšina pláží v okolí je prírodných, bez nejakého väčšieho zázemia. Navštíviť môžete napríklad štrkovo-kamienkové pláže Krcalo (700 m) a Jakišnica (500 m), a ak túžite po pieskovej pláži, vyrazte na Kukurinu (6,5 km) alebo Borovicu (5,4 km).

Najznámejšou plážou na ostrove Pag je samozrejme Zrće (5 km), považovaná za centrum nočného života celého Chorvátska. Pri tejto pláži sa totiž nachádza hneď niekoľko hudobných klubov a party tu takmer nikdy nekončia. Cez deň sa ale hudba predsa len trochu utlmí a na pláži si užijete aj vodné športy alebo oddych s rodinou. Či už sa na pláži Zrće budete len kúpať v mori, alebo si užívať zábavu v kluboch, môžete sa pri tom kochať krásnymi výhľadmi na pevninské vrcholky Velebitu. Počas letnej sezóny jazdí na túto pláž mestská doprava.

Kde budete spať?

Ubytujete sa vo vzdušnej, modernej, komfortne vybavenej izbe s klimatizáciou, vlastnou kúpeľňou s vaňou a satelitnou televíziou.

  • Izba Comfort meria 25-29,5 m² a je vybavená manželskou posteľou, písacím stolom a posedením s pohovkou alebo kreslami. Z veľkého francúzskeho okna si užijete čiastočný výhľad na more.

  • Izba Superior je veľká 29-33 m² a zaujme výhľadom priamo na more. V izbe nájdete manželskú posteľ, písací stôl a pohovku alebo kreslá na posedenie.

  • Izba Premium má plochu 24-33 m² a jeho súčasťou je aj balkón s veľkosťou 4-7 m² s vonkajším posedením a výhľadom na more. Nechýba manželská posteľ, posedenie s pohovkou alebo kreslami a pracovný stôl.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky bude počas pobytu skvele postarané. Bufetová reštaurácia Oleaster ponúka pestrý výber tradičných pokrmov i originálnych jedál, vrátane variant pre vegetariánov, vegánov a celiatikov. Niečo dobré na pitie si potom môžete dať aj v kokteilovom bare priamo pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

Úžasný relax si užijete nielen na pláži. K dispozícii vám bude aj vonkajší bazén a detský bazén s ležadlami a slnečníkmi. Zavítajte aj do wellness centra s krytým bazénom, vírivkou a niekoľkými saunami – fínskou, tureckým, parným kúpeľom a bio saunou. Miestnou špecialitou je bahenný kúpeľ, ktorý môžete doplniť skvelou masážou alebo inou procedúrou. Samozrejme nechýba ani odpočiváreň.

Niečo naviac

Hotel ponúka pestrý program pre malých i veľkých, vrátane koncertov, rybárčenia, kúzelníckych show a iných zážitkov. A ak sa budete chcieť medzi leňošením trochu rozhýbať, využite moderné fitnes centrum s posilňovacími a kardio strojmi.

Hotel La Luna ****

Hotel La Luna ****

Jakišnica 289a , Lun, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PUNTA LONGA D.O.O. IČ: 05387078


+385 (0) 52 877 300

reservations@rudan.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od mora
50 m
Aquapark
15,4 km

Tipy na výlet

Ostrov Pag

Ostrov Pag Tip na výlet

Ostrov Pag je jedným z najvyhľadávanejších turistických oblastí Chorvátska. A niet sa čomu diviť – svojich návštevníkov láka na priezračné more plné života, romantické pláže, atrakcie a športové vyžitie pre deti i dospelých a v neposlednom rade aj na vynikajúcu gastronómiu.

Tento veľmi slnečný ostrov (slnko tu svieti 280 dní v roku) je jedným z mála miest na Jadrane, ktoré okrem tradičných kamienkových ponúka aj krásne piesočné pláže. Jemný piesok nájdete na plážach v letoviskách Stará Novalja, Potočnica a Povljana (jej východná časť). V severovýchodnej časti ostrova sa v zátoke Zrće nachádza rovnomenná kamienková pláž, ktorá je svetovo známym miestom nočnej zábavy.

Vďaka bohatému podmorskému životu patrí k obľúbeným aktivitám na Pagu šnorchlovanie a potápanie. Vidieť môžete kraby, ježovky, morské sasanky aj červené hviezdice. Dovolenku na Pagu si ďalej môžete spestriť napríklad prehliadkou storočných olivovníkov pri dedine Lun, návštevou výrobne a predajne vpresláveného pagského syra v Kolane alebo výletom do historického mesta Pag.

Populárne sú tiež lodné výlety na okolité ostrovy. Z letoviska Mandre vyplávajú lode na ostrovy Olib a Silba. Súčasťou je aj obed a zastávky na kúpanie. Ďalej je možné sa z Mandre vydať na kratší poldenný výlet na ostrovčeky Maun a Škrda.

Viac informácií
Novalja
Novalja
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Chodník „Druhá strana Mesiaca“
Chodník „Druhá strana Mesiaca“