Vyskúšajte si, aké je to bývať v prepychových komnatách na zámku a jesť len tie najlepšie špeciality podobne ako šľachtici v minulosti. Hotelový zámok Fabianics vás ubytuje v komfortných izbách s dobovým nábytkom. Tešiť sa môžete na výborné raňajky a bohaté päťchodové večere, aj na neobmedzený vstup do wellness či zľavy do neďalekých termálov. V prepychovej herni, stredovekej pivnici aj v knižnici s krbom sa budete cítiť ako zámocký pán či urodzená šľachtičná.

O ubytovaní

Zámok Fabianics v neoklasicistickom štýle sa nachádza v dedinke Misefa. Kedysi to bolo sídlo maďarskej elity, dnes je to štýlový hotel pre hostí, ktorí hľadajú luxus a pohodlie. Nebudete to mať ďaleko do známych kúpeľných oblastí ani k brehom Balatonu.

Ubytujete sa v luxusných zámockých izbách na tichom a pokojnom mieste, ktoré je ideálne na nerušený oddych, a pritom len pár minút od známych kúpeľných oblastí. Za relaxáciou sa vyberte do obľúbených kúpeľov Kehida Thermal** (16 km), kde na vás čaká množstvo zážitkov. Vykúpte sa v 13 bazénoch, prevezte sa na 94-metrovom tobogane a relaxujte vo vírivke alebo v termálnom bazéne s liečivou vodou.

Skvelé zážitky si odnesiete aj z kúpeľov Hévíz, kde môžete svojmu telu dopriať upokojujúci kúpeľ v najväčšom prírodnom jazere s liečivou vodou na svete. Vďaka termálnym prameňom sa v jazere môžete kúpať po celý rok, ale priamo na brehu jazera sa nachádzajú termálne kúpele Hévíz (22,6 km), kde si môžete oddýchnuť v bazénoch alebo si objednať procedúry.

Za ďalšími možnosťami kúpania to nie je ďaleko do Balatonu (38 km). Toto rozľahlé jazero, známe ako maďarské more, ponúka ideálne podmienky na letnú zábavu. Rodiny s deťmi si tu užijú veľa zábavy vďaka plytkej hladine jazera a množstvu aktivít na jeho brehoch. Vodné atrakcie, vodné bicykle, detské ihriská a občerstvenie sa postarajú o dokonalú letnú dovolenku.

Na výlet sa môžete vybrať do neďalekého mesta Zalaegerszeg (28 km), kde sa pri malebnom jazere Gébárti nachádza obľúbený aquapark. Na dosah je aj pôvabné historické mesto Keszthely (35 km) s krásnym hradom, promenádou a mnohými zaujímavými múzeami. Určite navštívte známe miestne farmárske trhy. V okolí hotela sa môžete venovať pešej turistike alebo cyklistike v krásnej prírode.

Kde budete spať?

Zámocká izba Standard (20 m²) s vlastnou kúpeľňou ponúka komfortné ubytovanie. Súčasťou vybavenia je televízia, šatníková skriňa, písací stôl a trezor. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi.

Jednoizbový apartmán (30 m²) je ideálnou voľbou predovšetkým pre zamilované páry. Izba je vybavená štýlovým zámockým nábytkom a nájdete v nej televíziu, pohodlnú pohovku, WiFi pripojenie, dostatok úložných priestorov, písací stôl so stoličkou a trezor. Vo vlastnej kúpeľni je toaleta, rohová vaňa a umývadlo. Z okien apartmánov je krásny výhľad do zámockého parku. Pohovku je možné využiť ako prístelku pre 1 osobu.

Jednoizbový apartmán Extra ponúka svojim hosťom veľký priestor s rozlohou 46 m². Súčasťou vybavenia je televízia, pohovka, WiFi pripojenie, stolík s posedením, dostatok úložných priestorov, mini chladnička a trezor. K izbe patrí aj veľká kúpeľňa s toaletou, rohovou vaňou a umývadlom. Z okien apartmánov je jedinečný panoramatický výhľad. Pohovku je možné využiť ako prístelku pre až 2 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Tešte sa na vynikajúce jedlá medzinárodnej i tradičnej maďarskej kuchyne. V hotelovej reštaurácii s výhľadom do zámockého parku je kladený dôraz na čerstvosť a lokálny pôvod surovín. Pochutnáte si na bohatých raňajkách vo forme bufetu a na nemenej štedrých večerách s piatimi chodmi. Priamo v hoteli sa nachádza starobylá vínna pivnica so širokou ponukou predovšetkým miestnych vín.

Kde budete relaxovať?

Útroby zámku Fabianics skrývajú množstvo pokladov. Jedným z nich je zámocké wellness. Vychutnajte si dokonalý odpočinok vo vírivke či v saune. V lete je v prevádzke vonkajší bazén.

Cestujete s deťmi?

Pri hoteli sa nachádza detské ihrisko.

Niečo naviac

V hoteli nájdete aj honosnú herňu zariadenú čalúneným nábytkom a štýlovými doplnkami. Zahrajte si napríklad biliard či karty. Tichšiu zábavu vám dopraje príjemná knižnica s krbom.

Fabianics Kastély

Fabianics Kastély

Béke u 2 , Misefa
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Viding Kft. IČ: 20-09-062166


+36 30 599 3215

fabianicskastely@gmail.com

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
17 km
Zastávka
1,5 km